Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ABot - Aplikacja na Twój serwer TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, TermalQ napisał:

@Wonoace

Jest już taki bot i to stworzony przez ArMer'a. Wystarczyłoby to jakaś połączyć 

Ten bot działa trochę inaczej niż ja zaproponowałem bo na punkty a nie na liczbę ostrzeżeń :)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam.

Zapraszam do wysyłania mi informacji jak działa bot oraz specyfikacje vpsa z botem ponieważ zbieram takie dane w celu optymalizacji i zwiekszenia wydajnosci bota ;)

Również informuje, ze prawodopdobnie zmieni sie system licencji co oznacza ze wersje starsze niż ta, która wyjdzie przestaną działać w momencie wydania aktualizacji.

Pozdrawiam, ArrMeeR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam.

Dostaję od Was dużo pytań o datę wydania wersji 1.3. Dlatego informuję, że wersja 1.3 zostanie skończona prawdopodobnie w ciągu 2 tygodni.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

ABot v1.3 już gotowy! Zmiany w nowej wersji:

Nowe rzeczy:
	TOP czasu AFK
	Nowa instancja - Ranking Administracji (generuje statystyki administracji na podstawie spedzonego czasu na serwerze i nadanych grup)
	Funkcja, banujaca uzytkownkika po nadaniu mu okreslonej rangi
	Losowanie rang
	Nowy plik startowy - komenda restartu, brak mozliwosci odpalenia bota podczas gdy jest juz odpalony
	Wpisywanie daty w nazwe kanalu
	Nowy system licencji
	Sprawdzanie aktualizacji przy starcie bota

Zmienione/Naprawione rzeczy:
	Naprawiony antyVPN
	Mozliwosc konfiguracji banneru w configu
	Sprawdzanie nazw podkanalow w strefie prywatnej
	I kilka innych drobnych poprawek

Ze względu na wprowadzenie nowego systemu licencji, od teraz bot jest przypisany nie tylko do IP serwera, ale rownież do jego unikalnego identyfikatora, dlatego proszę, aby osoby, które będą zgłaszały się po aktualizację podawały mi unikalny identyfikator swojego serwera TS3.

A przy okazji zapraszam do kupna bota ;)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Również zachęcam do zakupu ABota, po aktualizacji 1.3 jest jeszcze lepiej niż było, statystyki administratorów w bocie za 70 zł to unikalne.

Polecam całą aplikację jak i samego Artura który wie co robi ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry,

Kupiłem ABota i mogę go polecić, ponieważ automatyzuje on część pracy administratorów.

Natomiast zgłaszam brak pewnych funkcji w bocie, której moim zdaniem powinny znaleźć się w kolejnej wersji aplikacji.

1. Automatyczna zmiana daty na kanałach prywatnych po wejściu na niego przez użytkownika (może być wymagana określona rangą np. od CA+)

2. Automatyczne nadawanie/odejmowanie rang dodatkowych(4fun, gry) poprzez wysyłanie komend do bota - np. !dodaj <numer rangi>

Pozdrawiam. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam do wysyłania propozycji zmian do nowej wersji

Prawdopodobnie niedługo ABot przejdzie duuużą zmianę. Tutaj będę informował na bieżąco o wszystkim.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano
16 minut temu, artur8889 napisał:

Zapraszam do wysyłania propozycji zmian do nowej wersji

Prawdopodobnie niedługo ABot przejdzie duuużą zmianę. Tutaj będę informował na bieżąco o wszystkim.

Dodałbym opcję zarezerwowania kanałów kanału np poprzez wpisanie w topic kanału rezerwacja i możliwość nadania tego kanału poprzez komendę !rezerwacja id kanału i database.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam autora bota lecz strone (panel) który kupiłem 1 miesiać temu i dalej mi nie działa + brak pomocy to duży -. Dobra funkcja dodania do bota było by zaktualizowanie funkcji banneru, dodanie daty, ilosc odzwiedzin itp. 2 rzeczą było by poprawienie/zrobienie już dobrego antyvpn. 3 rzeczą wyspiywanie kanałow prywatnych do usunieącia w opisie kanału

Pozdrawiam

Liczę na poprawę

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Przydałby się jeszcze jakiś skrypt do automatycznego włączania bota po restarcie VPSa.
A tak ogólnie to jestem bardzo zadowolony z najnowszej wersji jeśli chodzi o optymalizacje.

Opublikowano

Plany do wersji 1.4

Nowe funkcje:
	Lista banów
	Wypisywanie postów z Facebooka w opis kanału
	Ranking najaktywniejszych użytkowników w ciągu tygodnia
	Wypisywanie kanałów do usuniecia w ciagu najblizszych kilku dni
	Pobieranie danych z sinusbota i wypisywanie ich w opis/nazwe kanału
	Automatyczne tworzenie kanałów premium	
	System nagrów

Zmiany:
	Losowanie rang - cachowanie czasu ostatniego losowania, dzieki czemu po restartcie bota czas losowania bedzie "wznawiany", a nie liczony od nowa.
	Dodanie nowych opcji do banneru
	Zmiana wielkosci czcionki banneru w configu
	Wypisywanie kto byl ostatnio online w opisach gildii (funkcja groupOnline)

Oczywiście dalej zapraszam do wysyłania pomysłów do nowej wersji. Informuje również, że zacząłem pracę nad nowym projektem związanym z botem, o którym informacje pojawią się niedługo.

Aktualnie priorytetem jest wydanie aktualiazcji, więc nowy projekt w żaden sposób nie wpłynie na jej jakość oraz czas wydania, który szacuje na +/- 3-4 tygodnie.

Pozdrawiam, ArrMeeR

• 2 tygodnie później...
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

fajnie by było poprawić też system sprawdzania kanałów i ich usuwania, przede wszystkim dodania w configu ilości dni do usunięcia kanału, bo jak na razie jest to aż 2tyg, a co do sprawdzania kanałów, to jeśli kanał się przedawni to nie wpisuje w opis kanału, że kanał jest wolny i ustawia domyślną nazwę wolnego kanału i trzeba ją zmieniać w funkcji(nie ma jej w configu)

Opublikowano
22 godziny temu, Zezius napisał:

fajnie by było poprawić też system sprawdzania kanałów i ich usuwania, przede wszystkim dodania w configu ilości dni do usunięcia kanału, bo jak na razie jest to aż 2tyg, a co do sprawdzania kanałów, to jeśli kanał się przedawni to nie wpisuje w opis kanału, że kanał jest wolny i ustawia domyślną nazwę wolnego kanału i trzeba ją zmieniać w funkcji(nie ma jej w configu)

Polecam przeczytać:

Wypisywanie kanałów do usuniecia w ciagu najblizszych kilku dni "

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano
1 godzinę temu, HeraQu napisał:

Polecam przeczytać:

Wypisywanie kanałów do usuniecia w ciagu najblizszych kilku dni "

Zezius'owi chodziło o to ,że możesz ustalić że po powiedzmy po 3 dniach gdy kanał jest nieaktywny to się usuwa.

fPdC8vF.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ABot w wersji 1.4 jest już gotowy! Zmiany w nowej wersji:

Nowe funkcje:
	Lista banów
	Wypiswanie postów z Facebook'a
	Pobieranie danych z sinusbot'a i wypisywanie ich w nazwę kanałów
	System nagród
	Zabieranie wszystkich określonych rang po wejściu na dany kanał
	Zamykanie i otwieranie centrum pomocy o danej godzinie

Nowe komendy:
	Komenda do tworzenia kanału VIP danemu użytkownikowi o podanej ilosci podkanałów. Komenda również automatycznie podpina licznik osób online w grupie i kanał do nadawania/zabierania rangi klanowej

Zmiany:
	Cachowanie czasu losowania rangi, dzięki czemu po restartcie bota czas losowania nie będzie się resetował
	Nowe opcje w bannerze, możliwość ustawienia wielkośći i koloru czcionki w configu
	Wypisywanie kanałów do usunięcia w opisie kanału (multiFunction)
	Wymagany czas do nadania rangi w funkcji channelGroup
	Nowy system sprawdzania numeracji kanałów, już nie potrzeba pliku cache do tego

Zapraszam do zgłaszania się po aktualizację na PW ;) A osoby, które jeszcze nie kupiły bota zapraszam do zakupu.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Witam,

Zaktualizowałem aplikację do wersji v1.4, w której pojawił się ulepszony generator baneru. Zauważyłem, że można teraz wpisywać nazwy kolorów danego napisu w banerze. Proponuję, żeby zamiast wpisywania 2 kolorów - 'black' i 'white' - wpisywać kolory w zapisie heksadecymalnym, takim jaki stosuje się w stronach internetowych, css (np. #123FEC).

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
14 hours ago, DaGaXeR said:

Napisz mi tylko dlaczego Twoja druga instancja w darmowym nie działa jak możesz. :)

Po pierwsze, nie jest to temat do darmowej wersji, po drugię, bot działa, jeżeli nie potrafisz skonfigurować, wyślij błąd a na pewno ci pomogą.

Co do samego bota, to polecam programiste, zna się na rzeczy, #Pipka <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...