Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reveya [Dedyk] [Medium/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DMG poblokowane to i ludzi brakuje :D marmury obok by się w pasku przydały i krótsze dungi ;)

DMG poblokowane ? Nie wiecie sami co piszecie :) wbilem testowo ale niestety w m1 2 osoby o 15 sie bily i salo moze z 5 sklepikow na czacie brak dyskusji . Szkoda...

DMG poblokowane to i ludzi brakuje :D marmury obok by się w pasku przydały i krótsze dungi ;)

DMG poblokowane ? Nie wiecie sami co piszecie :) wbilem testowo ale niestety w m1 2 osoby o 15 sie bily i salo moze z 5 sklepikow na czacie brak dyskusji . Szkoda...

10x hit na sec i przez następne nie zadajesz orbażeń, to w jakiś sposób jest blokada ;)

DMG działa poprawnie :)

Serwerek fajny, ale już umiera, szkoda.

Jest sposób by to zmienić,

jednak ten sposób zrobi szum wokół mojej osoby jak i hejty na mnie. 

Chyba nie musze mówić jakie rozwiązanie jest potrzebne by serwer był godny...

Jak skończe pisać oświadczenie w sprawie serwera,

wrzuce je tutaj.

Bo szczerze powiedziawszy nie wiem jak opisać swoją własną głupote.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak reklamy = Brak graczy i tyle serwer za kilka dni off upada i tyle nie ma co grać 

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Coś czuję, że to już ostatni dech.

196 użytkowników na forum - obecnie tylko ja online.

Do tej pory nie możecie się dogadać, kto się zajmuje forum, o grze nie wspomnę.

Szkoda guys.  :s

Informacja z Forum:

Cześć z tej strony Revan, 

ciężko mi naprawdę napisać taki temat, jednak chcę by wszystko wróciło do normy.

Jak sami widzicie - na serwerze nie dzieje się zbyt dobrze, 
problemy z balansem oraz mniejsze, bądź większe bugi.

Nie przejdzie już naprawa serwera, za długo zwlekałem z niektórymi problemami, przez co zniechęciłem ludzi.
Przez serwer przeszło już naprawdę wiele akcji, począwszy od błędów przykładowo yang bug(został naprawiony zaraz po zgłoszeniu)
aż do problemów ze stabilnością klienta, 
co sami z resztą zauważyliście.

Pewnie też ktoś zapyta się co dalej dlatego zrobie faq.

Zaczynajmy

[P] Straciłem swój czas na ten serwer i co teraz?
[O] Jedynie mogę cię przeprosić i przyznać się, że spartaczyłem sprawe.
Nie zrobiłem tego celowo jednak to mnie nie usprawiedliwia.

[P] Skoro chcesz zrobić rework, to co w takim razie ma się na nim znaleźć?
[O] To czego brakowało tutaj, czyli dobry balans to raz.
Drugie to porządna beta, by wyłapać przed startem większość bugów.
Trzecie to porządny rozwój serwera czyt. przerobienie całej rozgrywki serwera Reveyi, by nie była tak chaotyczna.
Także przygotowanie od razu zarysu aktualizacji, by po pewnym czasie poddać ją głosowaniu/poprawką przez społeczność graczy.
Czwarte, spróbować rozbudować bardziej systemy, np.:
Górnictwo i wędkarstwo, te systemy w teorii mają na Reveyi zastosowanie, jednak to dalej nie jest to, co było planowane.

W teori można naprawić tą odsłonę, jednak nie poprawi to w żaden sposób sprawy, serwer swoje odstał wraz z przedmiotami.
Są bugi, które nie powinny pojawić się wcale (wina startu bez bety),
nie tylko widoczne bugi występują a także w mechanice gry, co uniemożliwia mi dodanie jakichkolwiek systemów/aktualizacji.

[P] I po tych wszystkich akcjach mamy ci uwierzyć, że zrobisz wszystko tak, jak powinno być od początku?
[O] Nie chcę byście wierzyli w to co napisze, chcę byście uwierzyli, że naprawdę mi zależy na tym projekcie.
Będziecie informowani na bieżąco na FP lub forum względem prac nad serwerem,
byście sami mogli zadecydować czy moje kroki w strone naprawy serwera są godne waszej uwagi.

Zbytnio przycwaniaczyłem myślać, że bez bety się obejdzie i jak widać myliłem się.
I to bardzo...
Nie mniej jednak widzę sens tego projektu,  gdybym faktycznie słuchał się ludzi a nie swojego zadufanego ego nie byłoby tego tematu.

Co od siebie mogę dodać?
To, że nikt mi nie wmówi, że pomocy i kontaktu z mojej strony nie było. 
Jestem szczery z wami, więc nie będę owijał w bawełne i zrzucał na innych porażke serwera.
To, że serwer wygląda tak jak wygląda(czyt. Ruina) jest tylko moją zasługą i z mojej strony chciałbym przeprosić administracje Tsa, gry, forum i was graczy za to, że was zawiodłem. Zwłaszcza, że znaleźli się ludzie, którzy podali mi pomocną dłoń, a ja tego nie wykorzystałem.
Mógłbym godzinami rozpisywać się czego nie spieprzyłem, jednak chce was prosić o jeszcze jedną szanse.

#Edit
Serwer zostanie zamknięty dnia 13.03.2017
Trwanie przebudowy może zająć 5 dni nawet do półtora tygodnia.
Nie podam więc dokładnej daty powrotu serwera.

Chyba kosz?
Opublikowano

Serwer zostanie zamknięty dnia 13.03.2017 <--- forum.

Prezentacja do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...