Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reveya [Dedyk] [Medium/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób online? jakies ssy z m1?

w m1 stoi max 1 osoba na krzyż :)

Fajne bajki, szkoda że ludzi na dungeonach i mapach nie zliczyłeś.

Opublikowano

Ile osób online? jakies ssy z m1?

w m1 stoi max 1 osoba na krzyż :)

Fajne bajki, szkoda że ludzi na dungeonach i mapach nie zliczyłeś.

Skoro twierdzisz, że 1 osoba to bajka, to może zaprezentuj ss z m1

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Z tego co widzę to chyba lekki niewypał.

Szkoda, bo w sumie zapowiadało się fajnie.

Opublikowano

Będzie reklama? czy skończy jak każdy serwer w którym Harnaś maczał palce? ;)

Co ma harnaś z moim serwerem ?

Jak nie chcesz uwierzyć że to mój serwer to idź do chungo, 

on nie ma interesu by cię wkręcać.

Nie mówię, że to serwer Harnasia, tylko, że coś przy nim robił.

To jak będzie z tą reklamą?

Opublikowano

Ja szczerze polecam serwer :D Już dawno na takim nie grałem. Expi się przyjemnie, nie wiem kto ma z tym problemy... Pierwsze EQ pvp jest już na 15 lvl, więc myśleliście, że od początku naexpicie od 1 lvla tak jak w m1 na każdym innym serwerze? 15 lvl w minutę? No bez przesady... Serwer medium, tak ma być. Kontakt z administracją super, zawsze pomogą i wychwytane bugi naprawiają na bieżąco, o ile takowe się zdarzą. POLECAM jeszcze raz ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Będzie reklama? czy skończy jak każdy serwer w którym Harnaś maczał palce? ;)

Co ma harnaś z moim serwerem ?

Jak nie chcesz uwierzyć że to mój serwer to idź do chungo, 

on nie ma interesu by cię wkręcać.

Nie mówię, że to serwer Harnasia, tylko, że coś przy nim robił.

To jak będzie z tą reklamą?

Nic przy reveya nie robił, to nie jest mój znajomy.

Pisałem do kreta żeby mi hajs na promowanie wysłał +YT szukam,

miałem wczoraj pisać jednak błędy do poprawy są oraz nie czułem się wczoraj zbyt dobrze by to wszystko do kupy poskładać.

Dzisiaj siadam i kogoś szukam.

Opublikowano

Jeśli dodaliby sporo metków  na mapach aby ta gra była for fun i "pvp" to byłoby okej ;)

/

Opublikowano

Na ten hajs od kreta czekasz już chyba kolejny tydzień. :/

Powinniście mieć coś w zanadrzu.

Powodzenia w organizowaniu reklamy, bo przyda się.

Opublikowano

Na ten hajs od kreta czekasz już chyba kolejny tydzień. :/

Powinniście mieć coś w zanadrzu.

Powodzenia w organizowaniu reklamy, bo przyda się.

Nie czekam drugi tydzień, ale tamten hajs już się skończył.

Organizujemy już reklamę, napisałem do kilku osób. 

Czekam też na kontakt do reszty,

znajomy z administracji Tsa mi pomaga.

Opublikowano

YouTube czy fanpage?

Czym jest reszta?

Załatwił na razie YT 1k i 3k,

do jednego już napisałem drugi kontakt dopiero dostałbym za jakieś 50 minut.

Na FP chcę jeszcze konkursy porobić i popromować,

dużo osób przez promowanie zagląda na serwer.

Pare pomysłów do zachęcenia graczy też jest, 

jednak to faza planowania i realizacji(czyt. promowanie fp).

A co do twojego pytania czym jest reszta.

Reszta to kontakty jakie dostane,

dzisiaj nie będzie w stanie więcej załatwić.

Opublikowano

Serwer jest fajny, naprawiają na bieżąco jak coś nie gra. Dobry kontakt z Administracją. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci. Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Naprawdę :(. Nie rozumiem dlaczego gra tak mało osób na takim super serwerze.. Bugi naprawiaja na bieżąco, kontakt z administracja jest super, ale brak graczy.. Administracja stara się jak tylko może by serwer tetnil życiem.. Teraz ma wystartować reklama. Miejmy nadzieje ze pomoże serwerowi bo jest naprawdę z*******y.

Opublikowano

DMG poblokowane to i ludzi brakuje :D marmury obok by się w pasku przydały i krótsze dungi ;)

/

Opublikowano

DMG poblokowane to i ludzi brakuje :D marmury obok by się w pasku przydały i krótsze dungi ;)

Przydałyby się. Dungi nie są, aż tak długie :).

Opublikowano

DMG poblokowane ? Nie wiecie sami co piszecie :) wbilem testowo ale niestety w m1 2 osoby o 15 sie bily i salo moze z 5 sklepikow na czacie brak dyskusji . Szkoda...

DMG poblokowane ? Nie wiecie sami co piszecie :) wbilem testowo ale niestety w m1 2 osoby o 15 sie bily i salo moze z 5 sklepikow na czacie brak dyskusji . Szkoda...

Opublikowano

10x hit na sec i przez następne nie zadajesz orbażeń, to w jakiś sposób jest blokada ;)

/

Opublikowano

10x hit na sec i przez następne nie zadajesz orbażeń, to w jakiś sposób jest blokada ;)

DMG działa poprawnie :)

Serwerek fajny, ale już umiera, szkoda.

Opublikowano

ehh.. no naprawde ja tego nie rozumiem... Dlaczego ludzie tu nie chca grac.. No serwer cacy, a nikt nie daje mu szansy..

Za mało dram ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...