Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reveya [Dedyk] [Medium/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ese1

Co da rejestracja , gdy patcher nie dziala i nie da sie odpalic klienta? :D

4uc581.jpg

Opublikowano

Wystąpiły problemy z maszyną, musimy przełożyć start do godziny 19. Serdecznie przepraszamy za problemy, widzimy się o 19.

Pasjonat
Opublikowano

Wystąpiły problemy z maszyną, musimy przełożyć start do godziny 19. Serdecznie przepraszamy za problemy, widzimy się o 19.

I się zaczyna przekładanie ;)

Opublikowano

Chomik nie daje rady napędzać silnika XDDDDD

Opublikowano

Boku sobie nie wyrwe. O 19 musimy się jednak widzieć na serwerze. 

Opublikowano

Boku sobie nie wyrwe. O 19 musimy się jednak widzieć na serwerze. 

No chyba niekoniecznie :/ No nic.. Poczekamy ^^

Opublikowano

jest już 19:18 i nadal cisza ze strony administracji może jakieś info????

Opublikowano

Na forum piszą, ze o 19:30.

Opublikowano

Sądzę, że jeśli mają jakieś problemy to powinni nimi się zajmować, a nie marnować czas na pisanie :) Jak coś ogarną to dadzą znać.. nie ma sensu pisać co 5 minut - "za chwilę odpalimy, spokojnie"

Opublikowano

Byłem. Zobaczyłem. Uciekłem. 

Rozumiemy, przepraszamy jeszcze raz za ten problem ze startem, mam nadzieje że to jedne z ostatnich problemów jakie pojawiły się na serwerze.

Opublikowano

A to dla czego, żółtych nie wolno wybierać ? Może jakieś uzasadnienie :D.

bo kretyni zakodowali clienta na 3 królestwa a na serwerze są dwa xD

nie polecam

sing.png

Opublikowano

Lagi na serwerze(nie trafiam mobów -- nie wiem moze wina mojego neta., mimo wybonowania EQ na diabły 100% bije im po 1.5k a moby maja po +10k hp.A szamanem biłem po 900 xD

Opublikowano

-Biolog zbugowany, po zrobieniu misji nic się nie dostaje, przeciwnie, każe robić ją od początku,
-Skille miały być po zalogowaniu, tymczasem ich nie ma.
15min na serwie i jak na razie dość widoczne są te 2 problemy... przynajmniej u mnie.

@ edit - skille dopiero od 5lva.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...