Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reveya [Dedyk] [Medium/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile graczy jest obecnie online? 

Ten wykres online w ogóle sprawny jest na stronie?

No właśnie sprawdziłem i mam błąd. Póki co nie działa.

Za chwile przerwa techniczna celem naprawy kilku bugów.

Hah rozumiem.

Fajnie by było gdyby administracja podała po przerwie ile osób weszło na serwer.

Podoba mi się prezentacja, ale nie wiem czy warto pobierać klienta w ogóle.

Hmm... jeżeli dasz im szanse by naprawili większość bugów (z tego co wiem to do 13:45 prawdopodobnie mają jeszcze naprawić m.in. zamianę mobów na psy) to możesz wbić. Swoją drogą ciekawy pomysł z przesunięciem tabeli expa o 75 lvl, czyli defacto startujesz z 75lvl na start i exp faktycznie leci dosyć ciężko, ale za to o ulepki nie ciężko. Niby Medium, ale powiedziałbym, że względem expienia to troszkę Hardem pachnie.

#OpISIS

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... jeżeli dasz im szanse by naprawili większość bugów (z tego co wiem to do 13:45 prawdopodobnie mają jeszcze naprawić m.in. zamianę mobów na psy) to możesz wbić. Swoją drogą ciekawy pomysł z przesunięciem tabeli expa o 75 lvl, czyli defacto startujesz z 75lvl na start i exp faktycznie leci dosyć ciężko, ale za to o ulepki nie ciężko. Niby Medium, ale powiedziałbym, że względem expienia to troszkę Hardem pachnie.

To rozumiem, że teraz zaczynamy z 75 lvlem i dobijamy tylko do 99? :s

Trochę słabo, bo fajnie byłoby faktycznie potrudzić się z tymi lvlami.

Opublikowano

Zaczynasz 1lvl'em, ale ten 1lvl odpowiada 75lvl'owi. Exp jest przyzwoity, ale maja go poprawic na latwiejszy.

Opublikowano

Nie nie, tak łatwo to nie jest xD. Zaczynasz z 1 lvl, ale exp w tabeli expa odpowiada 75levelowi. I uwierz, potrudzisz się, jest dość ciężko.

#OpISIS

Opublikowano

Nie nie, tak łatwo to nie jest xD. Zaczynasz z 1 lvl, ale exp w tabeli expa odpowiada 75levelowi. I uwierz, potrudzisz się, jest dość ciężko.

Zaczynasz 1lvl'em, ale ten 1lvl odpowiada 75lvl'owi. Exp jest przyzwoity, ale maja go poprawic na latwiejszy.

W takim razie poczekam na koniec tej przerwy i wpadnę zobaczyć jak się gra.

Dzięki za odpowiedzi. ( :

Opublikowano

W takim razie poczekam na koniec tej przerwy i wpadnę zobaczyć jak się gra.

Dzięki za odpowiedzi. ( :

Przerwa ma skończyć się w ciągu kilku najbliższysz minut.

#OpISIS

Opublikowano

Przydało by się : 

- Tips do używania jednym klawiszem all rosek/dłoni mixow itd.
- Ułatwienie może skilli ? Nie lepiej już od razu na P brać u instruktorów? F**k logic - aby nie było skilli....
- Napisania ile jest max średnich w końcu i um w broniach 75 lvl...
- Nie wiem jakieś może coś innego ale nie wiem co... a już wiem aktywność na tym forum Administracji bo ostatnia notka była wieki temu.

No i to chyba all.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dmg zablokowane, wh również słabo także za to + a reszta to jakoś tak mało zbalansowana, dodajcie informacje skąd dane ulepki lecą :)

/

Opublikowano

Przydało by się : 

- Ułatwienie może skilli ? Nie lepiej już od razu na P brać u instruktorów? F**k logic - aby nie było skilli....

- Nie wiem jakieś może coś innego ale nie wiem co... a już wiem aktywność na tym forum Administracji bo ostatnia notka była wieki temu.

No i to chyba all.

Administracja siedzi cały czas na TS3, wystarczy napisać a dowiesz się od nich wszystkiego.

#OpISIS

Opublikowano

Przydało by się : 

No i to chyba all.

Administracja siedzi cały czas na TS3, wystarczy napisać a dowiesz się od nich wszystkiego.

No spoko ale po to jest ta prezka aby także się z niej dowiedzieć od administracji to i owo, no bo jeśli jak piszesz są inne sposoby no to po co ta prezka można ją zamknąć odnośnie wypowiedzi, a tak to tylko dla wglądu może być.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Przepraszam że nie odpisywałem, cały czas naprawiam powstałe problemy po starcie.

Co do śr, może wejść wartość nawet 84.

Opublikowano

Przepraszam że nie odpisywałem, cały czas naprawiam powstałe problemy po starcie.

Gdzies mam te problemy Wasze. Ile osób on-line macie? Co wprowadziła przerwa?

Opublikowano

Gdzies mam te problemy Wasze. Ile osób on-line macie? Co wprowadziła przerwa?

Przez błędy jakie powstały mamy 200 online w godzinach popołudniowych i wieczornych.

Aktualnie jest z 60 osób ze względu na przerwe techniczną która będzie teraz wykonywana.

Jakby ktoś chciał robić ss z m1 to nie polecam. Ludzi w nim praktycznie nie ma.

Wiem że zrobiłem z siebie pośmiewisko, co nie zmienia faktu że nie wyłącze serwera.

Opublikowano
Podczas dzisiejszej przerwy technicznej naprawione zostało:

- Poprawiony razador

- Poprawiony dozorca

- Poprawiona zmiana potworów na dzikie psy

- Usunięto niepotrzebne NPC z centrum wypraw

- Dodano możliwość zapisu szablonów bonusów w Bonus Switcherze

- Dodano możliwość wymiany pereł u Yu-Hwan

- Dodano nową rzecz do opcji gry - Zasięg Potworów

Regulując pasek możemy wybrać odległość widoczności potworów/npc/sklepów/graczy

- Dodano podświetlanie aplikacji przy otrzymaniu prywatnej wiadomości

Gdy masz zminimalizowanego klienta, a ktoś wyśle ci prywatną wiadmość aplikacja metina na pasku zadań zmieni swój kolor

Prosimy o aktualizację klienta poprzez użycie patchera.

Opublikowano

szczerość to się ceni. Serwer mogę polecić w takim razie. Administracja w ciula nie leci a widać, że się stara. Zawitałbym ale medium to nie moje klimaty. Polecam jeszcze raz

Opublikowano

Ogólnie na serwerze super się gra. Naprawdę można polecić serwer jak i administrację. Bardzo przykładają się do serwera i mają dobry konkakt z graczami. 

Mogliby jeszcze bardziej poblokować klienta od cheatów i byłoby super :lenny:  :D.

Opublikowano

Starają się i próbują mimo wszystko.

Administracja ts dziwna, o forum to nie ma co wspominać ale może ruszy jakaś reklama i gracze przybędą.

Póki co jedyne co odpycha to liczba online.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

"System Windows nie możne uzyskać dostępu do określonego urządzenia..." nie mogę uruchomić pliku Reveya.exe pomimo ze uruchamiam jako administrator. 

mam WIN 10

Edit... 

trzeba wyłączyć całkiem antyvirusa. nie wiem czy to dobry znak :/

Opublikowano

"System Windows nie możne uzyskać dostępu do określonego urządzenia..." nie mogę uruchomić pliku Reveya.exe pomimo ze uruchamiam jako administrator. 

mam WIN 10

Edit... 

trzeba wyłączyć całkiem antyvirusa. nie wiem czy to dobry znak :/

Spokojnie,

nie wrzucaliśmy żadnych wirusów.

Pakowaliśmy do exe pare plików więc może dlatego taka akcja się zrobiła. 

Wrzuce od razu changelog z poprawy.

10_logo.png

Dzień Dobry!

Podczas dzisiejszej przerwy technicznej naprawione zostało:

- Zwiększono szansę na wbicie perfów w broniach.

- Poprawiono drop na wszystkich mapach.

- Zastąpiono zapis lokalizacji nową, lepszą wersją.

- Dodano do panelu bocznego opcje używania dopalaczy( stary przycisk od okna alchemii ).

Aktualizacja do tej rozpiski:

- Naprawiony rybak.

- Poprawiono drop odłamków z mapy 55/75

- Skille konne są nadane przy wejściu do gry.

Opublikowano

Będzie reklama? czy skończy jak każdy serwer w którym Harnaś maczał palce? ;)

Co ma harnaś z moim serwerem ?

Jak nie chcesz uwierzyć że to mój serwer to idź do chungo, 

on nie ma interesu by cię wkręcać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...