Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reveya [Dedyk] [Medium/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne, odpalilem klienta, wylaczylem i antywirus mi blokuje xD

To offnij antywirusa. W przypadku, niektórych serwerów tak jest ale to wina antywirusa bo mi jakoś nic nie wykrywa :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Graczy niewiele... Biolog zbugowany, raptem 1 resp bossa na całej olbrzymiej mapie, bardzo mało metinów (przynajmniej ja niewiele spotkałem), dungi działają tylko na ch1 i tyle jeśli o to chodzi.. Dla mnie server nie pociągnie bez jakiejś sensownej reklamy, ale to tylko moje zdanie.. Zobaczymy co zmienią w nocy...

Opublikowano

Co jest tu takiego nowego ten .....ostatni set zbr jest na większości serwerów które teraz startuje..

Czcionkę słabo się czyta ;( Powodzenia życzę 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Serwer ciekawy ściągam clienta i czekam na 18 :D

Jak wygląda sprawa z expem? Ile zajmie wbicie tego maksymalnego?

W tydzień powinniście się wyrobić z levelem i połową eq.

uuuu to troche dlugo, ale pewnie zalezy to od umiejetnosci graczy :))

nastały czasy, w których 2 tygodnie spędzone na serwerze, żeby osiągnąć wszystko to za dużo xD

jak się ten terios trzyma?

tenor.gif

Opublikowano

Serwer ciekawy ściągam clienta i czekam na 18 :D

Jak wygląda sprawa z expem? Ile zajmie wbicie tego maksymalnego?

W tydzień powinniście się wyrobić z levelem i połową eq.

uuuu to troche dlugo, ale pewnie zalezy to od umiejetnosci graczy :))

nastały czasy, w których 2 tygodnie spędzone na serwerze, żeby osiągnąć wszystko to za dużo xD

jak się ten terios trzyma?

Taka prawda

Co do sprawy naprawy bugów, skille na G1 dostajemy od Kapitana, biolog naprawiony. O 22 będzie przerwa która to poprawi.

Jeszcze poprawiam najbardziej uciążliwe.

Opublikowano

przed ostatni secik zamienic z ostatnim i sie w tym serwerze zakocham i stworze z nim dzieci

Maybe wbije do was

Byla wogole zapowiedzi czy od razu w prezentacje wyebaliscie sie?

Bo widze ze tlumow nie ma

Opublikowano

przed ostatni secik zamienic z ostatnim i sie w tym serwerze zakocham i stworze z nim dzieci

Maybe wbije do was

Byla wogole zapowiedzi czy od razu w prezentacje wyebaliscie sie?

Bo widze ze tlumow nie ma

Była i wyglądała średnio a osoby miały jakieś tam wbić

Jest chociaz te +300 xD? Nie wiem czy sens jest tracić życie na pobieranie czegoś i gre? Bugi jakieś są diametralne?

Opublikowano

Kolejny szajs od harnasia na miesiac ? . nie polecam bo kazdy wie jak jego servery koncza.

lol, zaden harnas XDDD

Serwer mozna polecic :). Super sie gra. Bugi naprawiaja caly czas, jeszze kilka poprawek i bedzie zajebiscie :)

Opublikowano

Kolejny szajs od harnasia na miesiac ? . nie polecam bo kazdy wie jak jego servery koncza.

Z serwerem nic nie ma wspólnego harnaś, poza tym że flourine pisał że im pomagał przy serwie, to chyba nikt podejrzany tam nie siedzi xD

////

Serwer z wyglądu całkiem spoko, nie wiem jak rozgrywka bo niestety nie mam czasu aktualnie wejść na serwer.

Ale życzę powodzenia :D

Opublikowano

Z serwerem nic nie ma wspólnego harnaś, poza tym że flourine pisał że im pomagał przy serwie, to chyba nikt podejrzany tam nie siedzi xD

////

Serwer z wyglądu całkiem spoko, nie wiem jak rozgrywka bo niestety nie mam czasu aktualnie wejść na serwer.

Jak ty polecasz to musi tam być harnaś... Jesteście nie rozłączni.

@topic

Jak tam rozgrywka? Ile sie expi ten 99, trzeba latać tysiące dungow? Ile online?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

////

Jak ty polecasz to musi tam być harnaś... Jesteście nie rozłączni.

@topic

Jak tam rozgrywka? Ile sie expi ten 99, trzeba latać tysiące dungow? Ile online?

Nie że polecam, a życzę im powodzenia, a z prezentacji serwer wygląda całkiem spoko - może to przez grafikę, bo samo połączenie pvp z mediumem jest lekką nowością :P

Niektórzy nie do końca chyba myślą, ponieważ czemu miałbym pisać o tym, że flourine pomagał przy serwerze, skoro ja miałbym jakieś zyski z tego, przecież to jest antyreklama :D

Nie chciałbym tutaj spekulacji że jest to mój serwer czy mam z nim jakieś powiązania, wystarczy spojrzeć na forum i błędy jakie tam występują, gdybym miał coś wspólnego z serwerem to forum by było zrobione bez tych błędów :D

Administracjo serwera, przepraszam za ten drobny spam, ale nie chciałbym żeby Was identyfikowali z ludźmi, z którymi nie macie żadnego powiązania.

Jeszcze raz życzę powodzenia i bardzo ładna grafika :D

Opublikowano

Graficznie serwer prezentuje się spoko - może dlatego, że mam słabość do grafik Mizune.

Niestety w środku jest już trochę gorzej.

Słabo z aktywnością macie, a serwer stoi 1 dzień? 

Jakaś lista poprawek od startu jest gdzieś pokazana?

Opublikowano

No cóż, exp jest... a zresztą, komentować nie będę, chociaż ziomek wbił od wczoraj już 70lvl... gdzie 15 się wbijało koło godziny jak nie więcej.

Trochę bugów jest, wciąż polimorfia inna niż dziki pies nie działa, zapisywanie lokacji, zamiana mobów na psy, dungeony tylko ch1, już na 15+ nie ma dropu z ripa itp.

Ale chociaż starają się to ogarniać i widać, że coś robią i próbują naprawiać. Powodzenia.

#OpISIS

Opublikowano

Ile graczy jest obecnie online? 

Ten wykres online w ogóle sprawny jest na stronie?

Opublikowano

No właśnie sprawdziłem i mam błąd. Póki co nie działa.

Za chwile przerwa techniczna celem naprawy kilku bugów.

#OpISIS

Opublikowano

No właśnie sprawdziłem i mam błąd. Póki co nie działa.

Za chwile przerwa techniczna celem naprawy kilku bugów.

Hah rozumiem.

Fajnie by było gdyby administracja podała po przerwie ile osób weszło na serwer.

Podoba mi się prezentacja, ale nie wiem czy warto pobierać klienta w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...