Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział gry "Arena Mody"

Gość Marichcje

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

Hej. Piszę tę sugestię, aby wprowadzić dział gry Areny Mody,  ponieważ namówił mnie do tego @Yaboku - wieloletni fan owej gry. Stwierdziłam, że skoro ogromny % naszej społeczności gra w wyżej wymienioną grę (  @Sucrettee @Yaboku @1361622928-U485574.pngMichałGłuś @Risen. @Biter. @Dzienny @Lord Makin @Mavai ) to poważnym krokiem byłoby stworzenie takiej "rzeczy", a może nawet profesjonalnego klubu modowego! Powalająca grafika gry, ekstra fabuła i takie tam z pewnością zachęcą wielu użytkowników. 

Proszę o poważne podejście do sprawy i rozpatrzenie jej. 

Pozdrawiam. 

PS KRĄŻY PLOTKA, ŻE BĘDZIE MOŻLIWA GRA W 5D!! Wszyscy na pewno czekamy na jej realizację! 

Opublikowano

Skoro od paru tygodni nikt, się nawet nie wypowiedział pod sugestią stworzenia działu Discord (która ma ponad milionową społeczność a w temacie są same opinie za) to miałby przejść taki dział?

Ja jestem na nie.

Opublikowano

Oczywiście że nie.

Jeszcze brakuje działu gier z facebooka i podobnych.

Opublikowano

Myślę, że @Lord Makin Ci pomoże jeśli będziesz miała jakiś problem w tej grze  ;)  Obawiam się, że dział by się nie przyjął - ta gra nie ma dużej społeczności, a zwłaszcza wśród użytkowników MPCforum. Oczywiście istnieje szansa, że ten tytuł przyciągnąłby masę nowych ludzi do nas, jednak jest ona bardzo mała. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

XDDD

Kiedyś grałem w to przez dziewczynę, jestem za  :v

lepiej przez internet 

sugestia oczywiście odrzucona, ten dział nie będzie miał tematów

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...