Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Php pomoc

Ramus132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje osoby co ogarnia php + mysql i chciała by trochę zarobić pomagając mi odpalał bym $ (fajnie jak by była możliwość skinami bo mam tego w ciul).

A teraz mam takie pytanie jak podczas dodawania produktu zrobić zapis użytkownika który to dodał.

Bo nie ogarniam jak pobrać z mysql z tabeli users jego id i zapisać do produktu.

Opublikowano

Możesz wprowadzić zmienną o wartości zmiennej superglobalnej $_SESSION, a później po prostu wysłać zapytanie o ID użytkownika o podanym przez niego loginie przy logowaniu.

Opublikowano

Możesz wprowadzić zmienną o wartości zmiennej superglobalnej $_SESSION, a później po prostu wysłać zapytanie o ID użytkownika o podanym przez niego loginie przy logowaniu.

Nie ogarniam :D. Dlatego szukam kogoś kto bd pomagał (rb za mnie za $). A ja przy tym zobacze kod coś sam pogrzebie i wychodzi jak na razie. Bo teraz jak sam zrobiłem to mi zapisuje losowe liczy jak ktoś doda xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...