Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravador [Dedyk] [Medium/Easy]

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedopracowany szit. Miasta ohydne i strasznie nie poreczne. Lucznicy nie podchodza pod miecz, pelno bugow i bledow - na serwerze jest yang bug i sporo osob juz sie oblawilo :)

Z pewnością tutaj nie ma błędów a zwłaszcza yang bugów.. Pierdolenie jak wszędzie. Nie chcesz grać to nie graj ale nie próbuj szkodzić ekipie, osobiście testowałem dla Salurka sporo rzeczy.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedopracowany szit. Miasta ohydne i strasznie nie poreczne. Lucznicy nie podchodza pod miecz, pelno bugow i bledow - na serwerze jest yang bug i sporo osob juz sie oblawilo :)

Z pewnością tutaj nie ma błędów a zwłaszcza yang bugów.. Pierdolenie jak wszędzie. Nie chcesz grać to nie graj ale nie próbuj szkodzić ekipie, osobiście testowałem dla Salurka sporo rzeczy.

Na razie ty pierdolisz ;) Wyrazam swoja subiektywna opinie o serwerze a to, ze jest Ci to i ekipie nie wygodne to juz mnie to nie interesuje. Na handlu mi gosciu pokazywal 32x sztabek 500kk po 30min od startu serwera + paru innych ;))

Opublikowano
Opublikowano

to co server juz padł czy nie bo niewiem czy pobierac?

Zaloguj się i zobacz, sporo osób :)

nie moge wejsc na strone jak sie zarejestrowac?

Opublikowano

to co server juz padł czy nie bo niewiem czy pobierac?

Zaloguj się i zobacz, sporo osób :)

nie moge wejsc na strone jak sie zarejestrowac?

Opublikowano

Uwaga ludziska ! Z ostatnich chwili !

Wystarczy być streamerem z liczbą osób min. 1 i GA pomaga wam w wszystkim !

Oferuje wam za to:

- IS

- Teleportacja osób na inny spot byście wy mogli expić na full mobach <3

- Możliwość grożenia innym graczom banem <3

//

Serwer nie polecam, czysty gotowiec i nic więcej. 

Jeśli ktoś chce tutaj zagrać tylko dlatego, że niema innego serwera aby jakoś grać to jeszcze ujdzie w tłoku i można wejść, ale jeśli ktoś chce tutaj grać na stałe to ODRADZAM <!>

Opublikowano

Nigdy nie sądziłem, że opinie mogą zniechęcić, ale w tym wypadku udało się im.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Kolejny nie wypał dzisiaj przekręty itp nie Polecam wam  nie grajcie na serwerze .... :< Nie warto grać kolejny gotowiec pod hajsy ....

Pozdrawiam DreaM

Opublikowano

Nie polecam ! Serwer to totalne dno !

4uc581.jpg

Opublikowano

Specjalnie nabiłem 30 postów by się wypowiedzieć o tym cyrku . Na serwer wbiłem tak o z nudy , wrzuciłem sobie WH i lecę , wbijam na BO klepie sobie tak na tym wh centralnie na największym spocie czarnych orków ZERO REAKCJI <co najlepsze GM pisał na czacie ze zaden bot się przed nim nie ukryje gdzie mnie kazdy widział ale ok xD>, oczywiście ludzie zaczeli spamować ze expię na WH ale to nic, zero odzewu, więc mówię co by tu dalej , 45lv szybko do miasta zmixowałem w eq ludzi, i spowrotem na BO tylko tym razem atakować ludzi i tu uwaga, biję tak sobie ludzi na tym WH, widać z daleka że je mam,koleś któremu ksułem pisze do admina i ten o dziwo teraz pojawią się obok mnie, ja nie przestaje bić kolesia, w myślach ze ok ban poleci , ale jednak nie bo admin nie zrobił NIC, postał chwile i poszedł xDDD Serwer stał się legendą na starcie , nie banują , działa każdy chyba hack , do tego yang bugi , ludzie jakoś kopiuja itemy < koleś pokazywał sztabki 500kk w masakrycznych ilościach > Nie rozumiem ludzi którzy polecają ten serwer , ja dawno nie widziałem tak śmiesznego serwera,  ODRADZAM KAŻDEMU !

Opublikowano

Nie polecam bug na bugu i ten bug z sztabkami masakra :(

No to dawaj wymień ludziom te BUGI..Debili nie brakuje na tym forum... każdy spami ze bugi, a tak na prawdę to pewnie Ci frajerzy co wyrwali bany na wejściu.

Jakoś ja gram cały czas od wczoraj i nie znalazłem kompletnie żadnego większego problemu. Jedynie tych bossów jest za dużo.

Pozdrawiam te wszystkie spierdolone ameby co piszą byle gowno bez żadnej argumentacji.

Opublikowano

Te sztabki to dropia z szkatułek serwerowych ;d wiec zadnych yang bugow nie ma.

Ile % szans na drop broni 75 z szkaty ripera?

Opublikowano

Jeżeli uważasz ze kopiowanie sztabek przez sklepy offline nie jest yang Bugiem , to pozdrawiam bardzo serdecznie :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Jeżeli uważasz ze kopiowanie sztabek przez sklepy offline nie jest yang Bugiem , to pozdrawiam bardzo serdecznie :)

Chodź skopiuj i mi daj trochę bo mam mało kasy...  :((

Opublikowano

Podziel sie z n

Jeżeli uważasz ze kopiowanie sztabek przez sklepy offline nie jest yang Bugiem , to pozdrawiam bardzo serdecz

Podziel sie z nami tym sposobem ;)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...