Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravador [Dedyk] [Medium/Easy]

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile gra tutaj osób?

Warto wgl wbijać?

Ciężko o eq na wyższe lvl?

Sposób na zarobek?

Ocena serwa w skali 1/10?

Wieczorkami dobija do 500-600osób ~ dopiero raklama rusza.

Wiesz.. czy warto sam zdecyduj czy wolisz coś nowego czy coś co było i się szybko skończy ;)

Co do eq to do expa dostajesz na 100lvl który przerabiasz dalej a co do PVP to spokojnie idzie zrobić samemu dość szybko.

Sposób hmm moim zdaniem drop legendarnych dodań i bonów lub dropienie itemów z wbudowanymi bonusami legendarnymi.

Co do oceny jako admina dam 10/10 ale to już gracze niech ocenią.

Zmieniali dungeony ? Żeby były opłacalne ?

/

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer , nie ma ubytku graczy jak ktos jest nowy to zawsze ma wsparcie starszych graczy ktorzy siedza praktycznie 24h na dobe - po za tym administracja wszystkie prosby wysluchuje , banicja tez odbywa sie bez problemow. Serwer mimo swojej prostoty wnosi wiele na rynek serwerowy , tutaj wazne jest zaangazowanie Gildijne a nie tylko zakladam eq i lece expic bo chce byc top1 . Polecam i pozdrawiam TadeuszNorek .

Opublikowano

Strona offline :(

czy serwer jeszcze dziala ? czy juz go zabili ? 

Strona dziala. 

Zobacz C:\WINDOWS\system32\drivers\etc czy nie masz dopisanej.

Opublikowano

oplaca sie wbijac ?

nie ma bugow?

jest z kim pograc  ?

skad truta?

Jak lubisz medium/easy to tak ;) jak narazie spoko sie gra I jest pelno do roboty.

Narazie z zadnym sie nie spotkalem

Jest ;) nie ma duzo graczy ale z tego co widze odkad syf z pandora wyszedl na swiatlo dzienne to coraz wiecej przybywa.

Opublikowano
3b14e5d1b8b89da5f31a5f8c29d7bbb6.jpg

Witajcie drodzy gracze! A więc nadszedł ten czas kiedy trzeba wprowadzić serwer w "nowszą wersję"...

Co to znaczy? UPDATE! - Dokładnie tak, jutro tzn. 21.02.2017 w godzinach wieczornych na serwerze odbędzie się przerwa wprowadzająca pierwszy duży update między innymi:

- Długo wyczekiwany System Smoczej Alchemii,

- Sporo poprawek (mniejszych oraz większych),

- Ułatwienie łowienia (od teraz będzie od 1 do 3 baniek),

- Powiększone spoty na mapach: 120, 140, 160,

- Powiększony exp w AV2,

- Poprawa obrażeń w Polimorfii,

- Poprawa DMG Miecza Żalu,

- Poprawa balansu klas (PvP będą na pewno dłuższe i bardziej wyczerpujące, obrażenia klas mniejsze),

- Kosz na przedmioty.

Pozdrawiamy - Team Ravador

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

3b14e5d1b8b89da5f31a5f8c29d7bbb6.jpg

Witajcie drodzy gracze! A więc nadszedł ten czas kiedy trzeba wprowadzić serwer w "nowszą wersję"...
Co to znaczy? UPDATE! - Dokładnie tak, jutro tzn. 21.02.2017 w godzinach wieczornych na serwerze odbędzie się przerwa wprowadzająca pierwszy duży update między innymi:

- Długo wyczekiwany System Smoczej Alchemii,
- Sporo poprawek (mniejszych oraz większych),
- Ułatwienie łowienia (od teraz będzie od 1 do 3 baniek),
- Powiększone spoty na mapach: 120, 140, 160,
- Powiększony exp w AV2,
- Poprawa obrażeń w Polimorfii,
- Poprawa DMG Miecza Żalu,
- Poprawa balansu klas (PvP będą na pewno dłuższe i bardziej wyczerpujące, obrażenia klas mniejsze),
- Kosz na przedmioty.

Pozdrawiamy - Team Ravador

Sprawdzał ktoś tego expa w v2 ?

/

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam tego syfu...

Aminidstracja jest tak beznadziejna ze szkoda gadac.

Wczoraj moj dobry kolga został zbanowany za rzekomo wyzwiska. Gdzie byłem swiadkiem jak pewien gracz do niego pisał:

"Możesz obciągnąć jedynie mojemu staremu" Po czym oczywiście napisał riposte do tego owego przyjeba, A NASTĘPNIE ZOSTAŁO JEGO KONTO ZBANOWANE.

Gdyż pewna osoba napisała Temu Panu już  dziękujemy za gre.. I tak o to poleciał banik.. Jak dla mnie Administracja wybiera sobie osoby do gry, banuje tbezsensowanie. Dodam iż Ta osoba zaczynająca wyzwiska- pyka sobie nadal...

Związku z czym. Postanowiłem równiez przestać grać.

Jak już mówie, Administracja Sprzedaje swoje dupy jak i wybiera osoby do gry..

Gówna się nie poleca..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

@CayeN miał racje syf jakich mało żałuje 1.5 GB transferu :( ..

@UP to nie w moim zadaniu jest szukać poprawnego linku do strony serwera a ich przypiąć lub zmienić w prezentacji

Ja chce pograć a nie szukać linków do serwera na którym gra ok 40 osób z tego 5 spami na czacie między sobą o tym co robią i ile w isa załadować .. moim zdaniem od tego jest pw i zwykły czat lub ts a nie wołaj :-) po robocie wrzucę SSy z wołacza :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

@UP to nie w moim zadaniu jest szukać poprawnego linku do strony serwera a ich przypiąć lub zmienić w prezentacji

Ja chce pograć a nie szukać linków do serwera na którym gra ok 40 osób z tego 5 spami na czacie między sobą o tym co robią i ile w isa załadować .. moim zdaniem od tego jest pw i zwykły czat lub ts a nie wołaj :-) po robocie wrzucę SSy z wołacza :D

W tym momencie zachowujesz się dziecinnie... Jest forum, jest fanpage - wszędzie tam jest info o dodatkowej stronie.

Po czym stwierdzasz, że syf? Czasami gracze nie dostrzegają tego co powinni...

Serwer jest dopracowany, innowacyjny oraz ma ADMINISTRACJĘ - która faktycznie coś robi, zajmuje się projektem nawet przy małej ilości graczy.

Brak wielkiej reklamy nie świadczy o tym, że projekt to "syf" - proszę Cię, darujmy sobie takie komentarze.

PS. Dzisiaj dokładnie rozpiszę co i jak z nowym Systemem Smoczej Alchemii (jak zdobywać składniki, wytwarzać).

Opublikowano

W tym momencie zachowujesz się dziecinnie... Jest forum, jest fanpage - wszędzie tam jest info o dodatkowej stronie.

Serwer jest dopracowany, innowacyjny oraz ma ADMINISTRACJĘ - która faktycznie coś robi, zajmuje się projektem nawet przy małej ilości graczy.

Brak wielkiej reklamy nie świadczy o tym, że projekt to "syf" - proszę Cię, darujmy sobie takie komentarze.

PS. Dzisiaj dokładnie rozpiszę co i jak z nowym Systemem Smoczej Alchemii (jak zdobywać składniki, wytwarzać).

Nie musisz tu nic nic wypisywac. Gdyż jak już powiedziałem.. Administracja jest sprzedajna.. Odrazu lecą permy, zamiast bloda na 1dzien?2,3,?

Nie mnie to oceniać. Fakt jest jeden. Iz ten syf dlugo nie pociągnie.. A graczy nie przybędzie..

Jak już piszesz że gracze nie dostrzegaja.. To wypisz mi co mają dostrzec?

To ze Administracja jest sprzedajna? To że gra 70 osob? To że 3ba w is załadowac? To że z ulepami popierdolilo ich was itd?

Cały system się kupy i dupy nie 3ma... Teraz gdzie jest coś takiego jak ZABNOWANI? Gdzie można sprawdzic za co, i do kiedy jest blokada?

Jakim prawem lecą same permy? Czy Administracja zwraaca Uwaga na osoby bblokowane?

Bo wiem Jedno iż jeden typ zaczoł i to grubo pociski. Dostał riposte również na rodzica- Więc dlaczego tlyko jego zbanowali?

A Kundel BlackOCB Gra sobie nadal?  Bo pierd olony Kundel Crimer był an widoku i zblokował własnie Vandenabele.

Więc kto daje i komu dupy??..

Serwer nie ma prawa bytu i taka jest prawda. Ludzie wchodzili i szybciej z niego spier dolili..

I to mi sie właśnie podoba. Że ludzie już rozumieją na czym co polega..

Gówna się nie poleca.

Po 2 ten serwer jebie kopia Sami jak i Invori.. To już mówi duzo za siebie

Edit...

Japierdole.. To jakas patola jest.. Nawet nie daja Perma. A Usuwają konta...

Wchodze sobie w ranking, szukam gracza Vandenabele. wiem i,ż mial 158lvl. A tam Co?? A tam nie ma wgl takiej postaci już w ranku...

Nie no naprawde brava dla spier dolonej Administracji... Banda do MineCrafta sie nadaje. Hahah:)

Nie no beka z tej śmierdzącej studni...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

@Salur

Popraw w prezentacji odnośnik do strony, bo masz https, a https nie działa u Ciebie na stronie.

Informuję o tym, bo dostaję raporty że strona nie działa.

Opublikowano

Nie musisz tu nic nic wypisywac. Gdyż jak już powiedziałem.. Administracja jest sprzedajna.. Odrazu lecą permy, zamiast bloda na 1dzien?2,3,?

Nie mnie to oceniać. Fakt jest jeden. Iz ten syf dlugo nie pociągnie.. A graczy nie przybędzie..

Jak już piszesz że gracze nie dostrzegaja.. To wypisz mi co mają dostrzec?

To ze Administracja jest sprzedajna? To że gra 70 osob? To że 3ba w is załadowac? To że z ulepami popierdolilo ich was itd?

Cały system się kupy i dupy nie 3ma... Teraz gdzie jest coś takiego jak ZABNOWANI? Gdzie można sprawdzic za co, i do kiedy jest blokada?

Jakim prawem lecą same permy? Czy Administracja zwraaca Uwaga na osoby bblokowane?

Bo wiem Jedno iż jeden typ zaczoł i to grubo pociski. Dostał riposte również na rodzica- Więc dlaczego tlyko jego zbanowali?

A Kundel BlackOCB Gra sobie nadal?  Bo pierd olony Kundel Crimer był an widoku i zblokował własnie Vandenabele.

Więc kto daje i komu dupy??..

Serwer nie ma prawa bytu i taka jest prawda. Ludzie wchodzili i szybciej z niego spier dolili..

I to mi sie właśnie podoba. Że ludzie już rozumieją na czym co polega..

Gówna się nie poleca.

Po 2 ten serwer jebie kopia Sami jak i Invori.. To już mówi duzo za siebie

Edit...

Japierdole.. To jakas patola jest.. Nawet nie daja Perma. A Usuwają konta...

Wchodze sobie w ranking, szukam gracza Vandenabele. wiem i,ż mial 158lvl. A tam Co?? A tam nie ma wgl takiej postaci już w ranku...

Nie no naprawde brava dla spier dolonej Administracji... Banda do MineCrafta sie nadaje. Hahah:)

Nie no beka z tej śmierdzącej studni...

Ochłoń, bo piszesz jakbyś chorował na ADHD (no offence).

Jak osoba zbanowana ma być w rankingu?

Panuj nad sobą kolego i przestań nas obrażać...

Dostałeś bana? Trudno, pogódź się z tym i nie płacz teraz pod prezentacją - masz od tego forum serwera, TS3 i inne aby wyjaśnić co i jak.

A nawet jeśli ktoś gra w minecrafta to znaczy, że jest gorszy? Z twojej wypowiedzi tak wynika... Najlepiej nie korzystaj z komputera bo widać - nerwy Ci siadają.

Opublikowano

Disiaj na serwerze odbył się konkurs OX. Dziękujemy wszystkim obecnym za udział. Kolejne planowane eventy przedstawione są na kalendarzu eventow na forum serwera.

Opublikowano

Ludzie, czemu wy się dziwicie że dostajecie bany? Wystarczy się normalnie zachowywać i nie ma problemów.

Administracja cały czas czuwa i ja nie mam do nich żadnych uwag.

Gorąco polecam, tutaj przynajmniej każdy loguje się na własne konto  :lenny:

sygna.tan.png

Opublikowano

Witam! Prezentacja została zaktualizowana do najnowszej wersji.

Objaśniona i opisana została mniej więcej Smocza Alchemia na naszym serwerze.

Zapraszam do zapoznania się - pozdrawiam Asdator.

Opublikowano

Mianowicie:

03.03 - Raty Expa/Dropu 50%,
05.03 - Konkurs Ox (godz. 18,20) po 2 tury,
10.03 - Raty  Expa/Dropu 20%,
14.03 - Event ZUO,
17.03 - Konkurs Ox (godz. 18,20) po 2 tury,
23.03 - Szukanie GM (godz. 15 - Schowam się 3 razy oraz o 20 - Schowam się 3 razy),
26.03 - Raty Exp/Drop 50%,
30.03 - Drop Szkat. Blasku (Drop na 24h),
31.03 - Konkurs Ox (godz. 18,20) po 3 tury.

Zapraszamy do czynnego brania udziału w eventach !!!

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Gram i stwierdzam iż serwer jest niesamowity  , różni się co do innych Easy/medium :)  kontakt z administracją  jest bardzo szybki i sprawny :) 

TYLKO MrLG

Opublikowano

Boje się wchodzić na coś, w czym dekador brał udział XDD

pomimo, że ładnie wygląda.

NAJLEPSZA AKCJA EVER. http://scr.hu/0e04n/uv3ku BRAWO.  xD

Stoi to jeszcze, czy lipa?

Stoi, stabilnie jak stało... A no tutaj przyznam trochę racji - osoba była "irytująca" toteż została ukarana.

Opublikowano

Boje się wchodzić na coś, w czym dekador brał udział XDD

pomimo, że ładnie wygląda.

NAJLEPSZA AKCJA EVER. http://scr.hu/0e04n/uv3ku BRAWO.  xD

Stoi to jeszcze, czy lipa?

Stoi, stabilnie jak stało... A no tutaj przyznam trochę racji - osoba była "irytująca" toteż została ukarana.

Stoi - mam na mysli, czy grają ludzie. Bo stać może każdy, ale co z tego jak graczy nie ma

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...