Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravador [Dedyk] [Medium/Easy]

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie zbugowany klient, wszystko miga, czarny ekran.. Czy ktoś tak jeszcze ma?

Strasznie zbugowany klient, wszystko miga, czarny ekran.. Czy ktoś tak jeszcze ma?

16332059.jpg
  • Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

osoby z problemem DNS, spróbujcie wejść: Uruchom > cmd  i wpiszcie komendę ipconfig /flushdns

Jest gdzieś do pobrania patcher? Żeby śmigać na cliencie z bety?

Opublikowano

Heh, miasta są c*****e totalnie. Nie dość, że słabe kordy ustawione przy teleportacji to jeszcze te miasto jest duże, ale puste.. wygląda to tak :  Kowal -------------------------------- Handlarka --------------------------- kolejny handlarz i tak dalej. Normalnie maratończykiem trzeba być żeby dojść do któregoś npc. 

A no i jak chcecie sobie na hackach pograć to polecam ten serwer. Brak limitera = świetna zabawa. Użyłem dmg od kaga czy tam chungo, którego kiedyś pobrałem i działa tak dobrze, że hitów nie gubi wcale a hity wchodzą w teorii 1000x, a w praktyce coś koło 30 widać. xD Więc bossy padają w sekundy, a expić też da radę jak się machnie raz mieczem to spot ginie, bo trzymając spację srogo kicka, bo tyle hitów chce wejść, że internet nie nadąża.

Strach pomyśleć co mogą zrobić osoby z marmur hackiem. Ale nie takim 3-4x, a 9999x od truefaitha. Bo jednak kto kumaty sam sobie taki zrobi.

PS używajcie dmg loadera od misiekantosa. Wklejacie folder dmg dopiero po odpaleniu klienta, bo inaczej wyskoczy komunikat, ze wykrylo folder dmg.

Opublikowano

Mogliście postawić serwer na czystych plikach, a nie brać Tanavisa jako podstawkę... xD Przed uruchomieniem clienta już z 20 błędów w nim znalazłem, dobrze że do gry nie wbiłem bo chyba by mi głowa eksplodowała xD

IDcncno.png

Opublikowano

Mogliście postawić serwer na czystych plikach, a nie brać Tanavisa jako podstawkę... xD Przed uruchomieniem clienta już z 20 błędów w nim znalazłem, dobrze że do gry nie wbiłem bo chyba by mi głowa eksplodowała xD

A ja tam jakoś błędu żadnego nie znalazłem, jebnij się w czoło gościu to Ci ten łeb może faktycznie eksploduje xD  :(( .

Opublikowano

A ja tam jakoś błędu żadnego nie znalazłem, jebnij się w czoło gościu to Ci ten łeb może faktycznie eksploduje xD  :(( .

Jak Twoje szukanie błędów zakończyło się na .Ravador.exe to o czym Ty chcesz dyskutować ? Jak nie masz o czymś pojęcia typie to nie próbuj na siłę się wymądrzać.

IDcncno.png

Opublikowano

Pomoże ktoś? Updatowałem directa, netframeworka i klient nadal robi się czarny, miga i nie chce normalnie działać. Jakieś pomysły?

16332059.jpg
Opublikowano

Pomoże ktoś? Updatowałem directa, netframeworka i klient nadal robi się czarny, miga i nie chce normalnie działać. Jakieś pomysły?

Ravador.pl --> kosz --> opróżnij kosz

Nie musisz dziękować xD

IDcncno.png

Opublikowano

Ravador.pl --> kosz --> opróżnij kosz

Nie musisz dziękować xD

Podziękuje jak dasz jakiś inny nowy serwer ^^

16332059.jpg
Opublikowano

Jak Twoje szukanie błędów zakończyło się na .Ravador.exe to o czym Ty chcesz dyskutować ? Jak nie masz o czymś pojęcia typie to nie próbuj na siłę się wymądrzać.

Przytaj tam dupę i nie szczekaj nieproszony. Próbujesz im na siłę zaszkodzić jak nędzna mrówka. No właśnie.. nie masz pojęcia to nie pisz (bo co jak co ale pojęcie w zakresie technicznym w tej jebanej grze to ja raczej mam :)).

Opublikowano

to co server juz padł czy nie bo niewiem czy pobierac?

Zaloguj się i zobacz, sporo osób :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Jest gdzieś do pobrania patcher? Żeby śmigać na cliencie z bety?

Nie, musisz pobrać nowego pełnego clienta.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Sporo osób? Podaj aktualny stan graczy online, jeżeli jest tak sporo osób to na pewno podasz.

Opublikowano

Sporo osób? Podaj aktualny stan graczy online, jeżeli jest tak sporo osób to na pewno podasz.
400 osób na starcie, z 300 online

Bez reklamy nie pociągniecie

Opublikowano

Niedopracowany szit. Miasta ohydne i strasznie nie poreczne. Lucznicy nie podchodza pod miecz, pelno bugow i bledow - na serwerze jest yang bug i sporo osob juz sie oblawilo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...