Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravador [Dedyk] [Medium/Easy]

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to największe dno 2017 roku(jak na razie). Chciałbym powiedzieć 2016 no ale niestety się skończył i nic nie podbije antarisa.  + servery Nukeya  :lenny::D  :D  :D

Yang Bug.

ZARD to najbardziej uparty, dziecinny admin na świecie, myśli, że każdy jego pomysł jest świetny. - tu się nie zgodzę, bo zapomniałeś o młodym człowieku Perserga

Nie polecam, administracja jeszcze gorsza. Moja gildia dla żartów zaczęła spamować na czacie, że mam WH w momencie jak stałem w M1 i bonowałem sobie riba. Wywaliło mnie z gry po minucie bez żadnego teleportu pod moby czy coś XDD

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla osób które mają problem z wejściem na stronę proszę wchodzić przez:

http://new.ravador.pl/

@blackjastrzab

@takiboteq

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Z graczami na tym serwerze jest jak z Polonistami, nie dość że jest ich garstka to jeszcze w kanałach się ukrywają.
Zainteresowanie serwerem jest zerowe, nie opłaca się zaczynać gry na tym serwerze, beta trwała za krótko, nawet nie wiem co to za beta po której nie wykryto tak standardowego buga jak yang bug.
W zapowiedzi jeszcze byłem bardzo zainteresowany serwerem ale niestety zawiodłem się.
NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer umarł śmiercią debilnej administracji. Pozdrawiam. Do kosza to dajcie żeby ludzie raka nie dostali i nie ładowali hajsu w ten serwer, który jest porażką. 

Opublikowano

Z graczami na tym serwerze jest jak z Polonistami, nie dość że jest ich garstka to jeszcze w kanałach się ukrywają.

Zainteresowanie serwerem jest zerowe, nie opłaca się zaczynać gry na tym serwerze, beta trwała za krótko, nawet nie wiem co to za beta po której nie wykryto tak standardowego buga jak yang bug.

W zapowiedzi jeszcze byłem bardzo zainteresowany serwerem ale niestety zawiodłem się.

NIE POLECAM

Serwer umarł śmiercią debilnej administracji. Pozdrawiam. Do kosza to dajcie żeby ludzie raka nie dostali i nie ładowali hajsu w ten serwer, który jest porażką. 

Jakoś ja tam nawet o tej godzinie widzę nowych graczy :DDD.. Gościu idź się utop bo serwer ma się świetnie, skończ.

Opublikowano

NIE POLECAM

Jakoś ja tam nawet o tej godzinie widzę nowych graczy :DDD.. Gościu idź się utop bo serwer ma się świetnie, skończ.

Jakoś za bardzo nie mam ochoty Ci odpisywać, ale jednak to zrobię bo tobie trzeba olej wymienić w głowie.

Serwer ma się dobrze tak? No może serwer tak, ale gracze na nim już się nie mają dobrze, zresztą widać to po 6 stronach z 8 gdzie gracze piszą, jak to im serwer nie pasuje, ile błędów, strona im nie działa i Bóg wie co jeszcze.

Przybywają nowi gracze? Masz racje zawsze przybędą zobaczyć projekt ale z 10 może 1 zagra dłużej niż 1 dzień na tym serwerze.

Tak wspominając, kiedy będzie ta lista reklamodawców na yt? Bo czekam i czekam  <.<  <.<

Opublikowano

Strona serwera nie działa,najwidoczniej serwer już upadł :D

Nie droga osóbko, serwer sie trzyma coraz lepiej, graczy przybywa - od tych co grają otrzymujemy same pozytywne opinie. Strona także działa cały czas, dla osób którym nie działa:

http://ravador.pl/

Stworzyliśmy subdomenę:

http://new.ravador.pl/

Teraz tak ogólnie.

Totalnie nie rozumiem osób które po kilka razy wchodzą w temat, wypisują "dno", "nie polecam", "syf" itp. Naprawdę nie wystarczy wejść raz, wyrazić swoją opinię i wyjść? Skoro większość osób które tu weszły chcą grać i im się podoba, to za przeproszeniem na ch*j tak niektóre osoby po kilka razy piszą? Co ty osiągacie? a może to takie hobby w stylu, mi się nie podoba to będę przez pół życia wypisywał na ten serwer głupoty. Weźcie troszkę pomyślcie i dajcie sobie spokój. Za te negatywne jak i pozytywne opinię bardzo dziękuję. Nad negatywnymi pomyślę, a za pozytywne które trzymają nas na duchu i pozwalają z chęcią prowadzić ten serwer dziękuje! :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Czego oczekujesz po tak poważnych bugach? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że skutki bugów zostały weliminowane w 100%. 

Dlatego też ludzie będą powtarzać jak mantrę, że nie warto tu grać dopóki nie będzie resetu

Choć i na niego już za późno, bo powinna być cofka/reset od razu po naprawieniu buga.

Jak w ogóle k***a mogło dojść do tak oczywistego bugu ze sklepami offline? To jest podstawa, coś jak eliminowanie yang bugu u handlarzy..

Druga sprawa te miasta rodem z Antarisa, błagam..

Trzecia sprawa zabezpieczenia. Pisałem już w dniu startu w prezentacji, że nie ma jebanego limitera i na bank widziałeś mój post. Z ciekawości spatchowałem klienta, wbiłem i co?

ese1

No fajnie się tam bawisz.. Kolejna elementarna rzecz nie została poprawiona.

Zauważ na filmiku, że mam dość niski lvl, nieodpalone spelle ani rosy, a metin dostaje tyle hitów, że oczopląsu można dostać.

Metiny w red lesie na full odpale 55WP spływają w 9 sekund człowieku, a co może powiedzieć typ z wybonowanym ekwipunkiem i wysokim lvlem?

Mam nadzieję, że tym filmikiem otworzyłem oczy resztkom graczy.

Na bank to jest jakiś TanavisV999, bo tam też drop z metinów/bossów był żenadą i nie było limitera.

Opublikowano

A ja jeszcze dodam od Siebie ze ten cały ZARD to jakiś niedoyebany gimb , wiecie za co dostałem bana w grze ? bo napisałem na Wołaczu że serwer jest słaby , tyle wystarczyło ... :D

Bo ciężko znieść prawdę jak się jest zapatrzonym w siebie dzieciakiem. 

Opublikowano

A ja jeszcze dodam od Siebie ze ten cały ZARD to jakiś niedoyebany gimb , wiecie za co dostałem bana w grze ? bo napisałem na Wołaczu że serwer jest słaby , tyle wystarczyło ... :D

Jeżeli to prawda to ten serwer powinien mieć nazwę KomediaMT2.

Nie polecam.

Wgl naprawili tutaj jakieś bugi? :v

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeżeli to prawda to ten serwer powinien mieć nazwę KomediaMT2.

Nie polecam.

Wgl naprawili tutaj jakieś bugi? :v

A były jakieś bo nie kojarzę? Wszystko co było znalezione dawno naprawili w chwilkę...

Za obrazę admina (mógł to tak potraktować) też bym da bana.

Ja tam już ponad stóweczka poziom i się gra elegancja Francja.

Opublikowano

ile ludzi tu gra jest poco wbijac?

Jest bo gra się przyjemnie.. Powolutku się expi i do przodu.

Wczoraj robili pierwszy OX, wszystko elegancko było.

Opublikowano

Proszę bardzo, dla tych co twierdzą, że ludzie mają po 500 sztab. Screen z datą i godziną. Najwięcej jedna osoba ma 50 sztabek druga 46, czy to jest 500?!  :v  :v

77477385269941365168.png

Opublikowano

Jak nie potraficie dyskutować na poziomie to odpoczniecie od pisania postów na 7 dni.

Prosiłbym nie robić na forum żadnego syfu.

Jeśli nie macie dowodów na poparcie swoich "teorii o bugach" prosiłbym o nie umieszczanie takich wpisów, będą takie posty traktowane jak zwykły spam, napisać każdy może, lecz należy wszystko udowodnić, by nie było kłótni i zbędnych dyskusji w których najczęściej "rzucacie mięsem".

Opublikowano

Całkiem spoko serwer, przyjemnie się gra i jest co robić, 0 problemów z kontaktem z administracją. Polecam.

Dzięki za miłe słowa staramy się jak możemy :)

Jak serwer się sprawuje?

No powiem że spoczko :)

Opublikowano

Ile gra tutaj osób?

Warto wgl wbijać?

Ciężko o eq na wyższe lvl?

Sposób na zarobek?

Ocena serwa w skali 1/10?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile gra tutaj osób?

Warto wgl wbijać?

Ciężko o eq na wyższe lvl?

Sposób na zarobek?

Ocena serwa w skali 1/10?

Wieczorkami dobija do 500-600osób ~ dopiero raklama rusza.

Wiesz.. czy warto sam zdecyduj czy wolisz coś nowego czy coś co było i się szybko skończy ;)

Co do eq to do expa dostajesz na 100lvl który przerabiasz dalej a co do PVP to spokojnie idzie zrobić samemu dość szybko.

Sposób hmm moim zdaniem drop legendarnych dodań i bonów lub dropienie itemów z wbudowanymi bonusami legendarnymi.

Co do oceny jako admina dam 10/10 ale to już gracze niech ocenią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...