Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wow! Piękna prezentacja! Ładny spawn! Widać, że się postaraliście. Jedynie nie podoba mi się stara wersja. Mimo, że Skyblock jest dosyć starym trybem to nadal on jest jednym z najlepszych. Ładne grafiki.

Pozdrawiam.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Dnia 24.04.2018 o 20:59, Yadomi napisał:

Wow! Piękna prezentacja! Ładny spawn! Widać, że się postaraliście. Jedynie nie podoba mi się stara wersja. Mimo, że Skyblock jest dosyć starym trybem to nadal on jest jednym z najlepszych. Ładne grafiki.

Pozdrawiam.

Mamy na to wersje dlatego, że jest najlepsza dla serwera i dla graczy odpaliliśmy ostatnio testowy serwer na 1.12.2 jak się spodziewałem lagi lagi i jeszcze raz lagi dlatego zostajemy na razie przy 1.7.10.

Obecnie pracujemy nad nową edycją co było można wyczytać na stronie :)

banner-3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Start serwera SkyBlock odbędzie się 11.05 o godzinie 17:00 zapraszamy serdecznie wszystkich stałych, jak i nowych graczy do spędzenia mile czasu na naszym serwerze :)

banner-3.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pogralem ponad 3 tygonie i powiem tak. Serwer skyblock stoi na paczce Project Ozone 2 w trybie kappa. Jak typowy polski serwer, end game zbanowane bo za OP. Wiadomosci raz na 3 sekundy mozna tylko wyslac, AFKowac nie mozna lecz jak kupisz vipa to mozna bez problemu. Chunk loadery zablokowane (Ale mozna kupic za SMSa). Mozna by tu siedziec 3 miesiace i nie odblokowac wszystkiego. Przez 3 tygodnie widzialem admina na serwerze tylko raz, wbil zeby poprawic warpa na end bo byl popsuty przez ~10 dni od resetu mapy.

Gralem na gorszych serwerach ale tez gralem na lepszych. Osobiscie nie polecam. Moj czas moglby byc spedzony lepiej gdzie indziej. Lubie jak musze pracowac na cos trudniej i dostac za to nagrode lecz tutaj nigdy nie ma nagrody za moja prace :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, Aintence napisał:

Pogralem ponad 3 tygonie i powiem tak. Serwer skyblock stoi na paczce Project Ozone 2 w trybie kappa. Jak typowy polski serwer, end game zbanowane bo za OP. Wiadomosci raz na 3 sekundy mozna tylko wyslac, AFKowac nie mozna lecz jak kupisz vipa to mozna bez problemu. Chunk loadery zablokowane (Ale mozna kupic za SMSa). Mozna by tu siedziec 3 miesiace i nie odblokowac wszystkiego. Przez 3 tygodnie widzialem admina na serwerze tylko raz, wbil zeby poprawic warpa na end bo byl popsuty przez ~10 dni od resetu mapy.

Gralem na gorszych serwerach ale tez gralem na lepszych. Osobiscie nie polecam. Moj czas moglby byc spedzony lepiej gdzie indziej. Lubie jak musze pracowac na cos trudniej i dostac za to nagrode lecz tutaj nigdy nie ma nagrody za moja prace :)

Nasza paczka jest autorska i nie ma nic wspólnego z paczką "Project Ozone 2" pomysły na wszystkie craftingi są od graczy więc nie wiem skąd przypuszczenie, że serwer stoi na Project Ozone 2 do tego itemy tak zwane "end game" są do stworzenia tylko bardzo trudne takim itemem jest między innymi: Creative Energy Cell, Creative Portable Tank i inne. Co do Chunk Loader to normalne, że można go tylko kupić, bo jak inaczej serwer ma zarabiać na utrzymanie się? Do tego, jak 30 osób postawi ci chunk loader do tego niekiedy jeden gracz postawi ci ich z cztery to serwer miałby straszne obciążenie dlatego więc jest on tylko do kupienia a co do administracji to są wakacje i każdy chcę z nich korzystać jak ktoś przychodzi na discorda z problemem lub na ts3 to pomagamy natychmiast.

Tak na koniec twoje przegrane 3 tygodnie to kłamstwo masz przegrane na naszym serwerze dokładnie 4D 13H 21M 21S 

SHU_1532416295319-1362.png

banner-3.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc. Archiwum.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...