Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydało by się popracować nad serwerem. Moby są szaleństwem, resp kilkuset sztuk na minutę, błędy spawnu netheru, śmierć po wejściu i brak możliwości odzyskania itemów z grobu, resp mobów na wyspach tak jak i w netherze również po śmierci zabijają na hita po powrocie. Teleportacja trwa tak długo, że nie ma możliwości obrony lub ucieczki. Nie jest to wina javy ani komputera sprawdzane na 3 różnych maszynach. Po teleportacji jeszcze około 3-5 sekund trzeba czekać po czym automatyczny zgon będąc w pobliżu wrogiego moba.

https://www.youtube.com/watch?v=XOwNox0ZDvc

Opublikowano

Przydało by się popracować nad serwerem. Moby są szaleństwem, resp kilkuset sztuk na minutę, błędy spawnu netheru, śmierć po wejściu i brak możliwości odzyskania itemów z grobu, resp mobów na wyspach tak jak i w netherze również po śmierci zabijają na hita po powrocie. Teleportacja trwa tak długo, że nie ma możliwości obrony lub ucieczki. Nie jest to wina javy ani komputera sprawdzane na 3 różnych maszynach. Po teleportacji jeszcze około 3-5 sekund trzeba czekać po czym automatyczny zgon będąc w pobliżu wrogiego moba.

Spawn mobów jest ustawiony 10 na chunk a teleport na spawna czy gdzie indziej trwa 3 sek i to się nie zmieni jeśli chodzi o groby wystarczy napisać do admina i admin w takim wypadku pomoże więc nie wiem o co chodzi jak się nie oświetla odpowiednio wyspy to oczywiste jest że moby będą się pojawiać radzę oświetlić wyspę wtedy te moby już nie będą się pojawiać

banner-3.png

Opublikowano

Spawn mobów jest ustawiony 10 na chunk a teleport na spawna czy gdzie indziej trwa 3 sek i to się nie zmieni jeśli chodzi o groby wystarczy napisać do admina i admin w takim wypadku pomoże więc nie wiem o co chodzi jak się nie oświetla odpowiednio wyspy to oczywiste jest że moby będą się pojawiać radzę oświetlić wyspę wtedy te moby już nie będą się pojawiać

Cyba nie zrozumiałeś o co chodzi dlatego dodałem film. Teleport trwa 3 sekundy z tym się zgodzę ale zobacz co się dzieje potem - kolejne 3-5 sekund po teleporcie jest z ciemnym ekranem i trup.

Nie jest zbyt wielkim problemem założenia flagi na spawnie netheru aby moby nie biły prawda

Opublikowano

Cyba nie zrozumiałeś o co chodzi dlatego dodałem film. Teleport trwa 3 sekundy z tym się zgodzę ale zobacz co się dzieje potem - kolejne 3-5 sekund po teleporcie jest z ciemnym ekranem i trup.

Nie jest zbyt wielkim problemem założenia flagi na spawnie netheru aby moby nie biły prawda

Flaga jest założona na spawn mobów i na zadawanie przez nich obrażeń ale dziś to jeszcze zobaczę gdy wrócę do domu

banner-3.png

Opublikowano

Nie ma takiej flagi po wejściu do netheru, tam jest nie tylko mój grób

problem był w czym innym ale został on już naprawiony i proszę się zgłosić po itemy gdy będziesz obecny na serwerze 

banner-3.png

Opublikowano

Problem w tym, że kiedy jestem na serwerze to administracji nie ma. Jestem od 7:00 - 14:30 praktycznie non stop , zawsze można zostawić itemy na mojej wyspie.

Opublikowano

No i cacy. Do zobaczenia w grze. Przy okazji zapraszam osoby lubiące modyfikację do wspólnej zabawy na serwerze.

Opublikowano

Serwera nie polecam , pełno błędów takich jak np: brak mozliwości stworzenia molecular'a a vipy dostają go w kit :) czyli Pay2Win 
admina przez 3 dni wolalem w tej sprawie , pomimo że byl na serwie nigdy nie przyszedł (mowa o klosowskim oczywiście)
fajnie jeden gracz kiedyś napisał :
"hasłem serwera powinno być <Administracja nie odpowiada za stracone itemy i graczom>" - starsi gracze zrozumieją
podstawowe itemy zablokowane pod pretekstem kopiowania co jest nie prawdą.
Serwer 6/10 a klosowski to ścierwo nie administrator

Opublikowano

Serwera nie polecam , pełno błędów takich jak np: brak mozliwości stworzenia molecular'a a vipy dostają go w kit :) czyli Pay2Win 

admina przez 3 dni wolalem w tej sprawie , pomimo że byl na serwie nigdy nie przyszedł (mowa o klosowskim oczywiście)

fajnie jeden gracz kiedyś napisał :

"hasłem serwera powinno być <Administracja nie odpowiada za stracone itemy i graczom>" - starsi gracze zrozumieją

podstawowe itemy zablokowane pod pretekstem kopiowania co jest nie prawdą.

Serwer 6/10 a klosowski to ścierwo nie administrator

Jeśli jesteś zły za to że zostałeś zablokowany za umyślne lagowanie serwera i obrazę administracji to spoko ale kłamliwe komentarze zostaw dla siebie na forum nic nie ma w tej sprawie a forum jest po to by zgłaszać jakieś problemy na serwerze a i nie możesz go zrobić ponieważ itemy które craftujesz do niego mają końcówkę :1 a na spawnie jest npc w którym zamieniasz na te bez :1 właśnie dla takich sytuacji jest ten npc na spawnie a jeśli nie wierzysz proszę tu masz ss z tego npc

post-435824-0-53699800-1492102843.png

A i przez te twoje odzywki masz głównie bana za obrazę administacji ponieważ ten serwer nie jest dla osób które nie umieją się zachować

banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...