Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

@Edit Proszę o przeniesienie kanału do publikacje-serwerów ponieważ serwer już wystartował 

@Edit Przepraszamy za wczorajsze lagi na start serwera musieliśmy dobrze zoptymalizować serwer i usunąć rzeczy które lagowały serwer w tym była DymMapa więc dlatego zniknęła dymmapa z serwera teraz już nie powinno być lagów i w ramach przeprosin gracze którzy pomagali przy sprawdzaniu maszyny dostali mały prezent :) 

Zapraszamy wszystkich do gry :)

banner-3.png

Opublikowano

Zdecydowanie brakuje Eqvivalent Energestics i Avaritia. Jaki jest crafting na Philosopher's Stone? To jest Skyblock, tak?

Opublikowano

Zdecydowanie brakuje Eqvivalent Energestics i Avaritia. Jaki jest crafting na Philosopher's Stone? To jest Skyblock, tak?

crafting na Philosopher's Stone jest pokazany na yt i tak jest to serwer SkyBlock

banner-3.png

Opublikowano

crafting na Philosopher's Stone jest pokazany na yt i tak jest to serwer SkyBlock

okej, ale nadal brakuje mi Eqvivalent Energestics i Avaritii :C

Opublikowano

Poprawcie rejestracje, wystarczy mieć błąd typu: login boyownik a nick Boyownik i już nie wbijesz :D + nie mogę się zarejestrować z loginem Boyownik (pewnie baza widzi, że takie konto już istnieje).

@Edit Zrobicie coś z tym? :/, bo chciał bym pograć :D Równie dobrze możecie wywalić z bazy moje konto bo nawet nie miałem jak wbić na serwer.

@Edit2 Fixed

Opublikowano

Osobiście nie zagram, a dlaczego? Oto odpowiedź: Wasz launcher posiada dwa wirusy: - Malware - Trojana Skan dla innych: https://www.virustotal.com/pl/file/03581dcf665dce28add9567f5eaafbe0e38924b6a406d20161524051fe840d82/analysis/1487877064/

//Edit:

Chyba, że to co pobieram to sama paczka modów, to zagram

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...