Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Zapraszamy do oglądania 

Naprawiono również craftingi teraz można używać każdego rodzaju stali do craftingów 

banner-3.png

Opublikowano

Polecam serdecznie serwerek.

Administracja blokuje i naprawia błędy.

Autoresety serwera skutecznie poprawiają jego funkcjonowanie.

Kontakt przez teamspeak z administracją jest bardzo prosty, a administracja często dostępna.

Opublikowano

Nie polecam serwera gdyż nieudolnie starają się nieudolnie zniszczyć inne  zmodowane serwery.

Poza tym w rozmowie z administracją nie wykazują jakiegokolwiek poziomu, gdyż według mnie wyzywanie graczy jak i ich rodziców jest jak najbardziej nie stosowne.

Argumentowanie swojej wyższości przez mówienie  

Cytat

ten wasz serwer jest jakiś zjebany i cała administracja też

nawet jeżeli osoba która chciała nawiązać konwersacje nie użyła ani jednego wulgaryzmu ani nie obraziła ani jednej osoby.

Screen odnośnie słownictwa

wke4I2K.png

+ chamska reklama jaką robili też na innych serwerach przez co narobili sobie wielu wrogów

skymoders.png

Opublikowano
58 minut temu, Ferigone napisał:

Nie polecam serwera gdyż nieudolnie starają się nieudolnie zniszczyć inne  zmodowane serwery.

Poza tym w rozmowie z administracją nie wykazują jakiegokolwiek poziomu, gdyż według mnie wyzywanie graczy jak i ich rodziców jest jak najbardziej nie stosowne.

Argumentowanie swojej wyższości przez mówienie  

nawet jeżeli osoba która chciała nawiązać konwersacje nie użyła ani jednego wulgaryzmu ani nie obraziła ani jednej osoby.

Screen odnośnie słownictwa

wke4I2K.png

+ chamska reklama jaką robili też na innych serwerach przez co narobili sobie wielu wrogów

skymoders.png

my nie kontrolujemy innych graczy proszę mi udowodnić że gracz o takim nicku to któryś z nas jeśli nie masz dowodu że to któryś z administratorów naszego serwera to proszę nie dawać bez pod stawnych oskarżeń to po pierwsze po drugie nie wyciągaj rozmów z swojego serwera bo gracz zbifni gra sobie na waszym serwerze a wy bez dowodów zbanowaliście go to oczywiście był jeden z naszych adminów ale nie kontrolujemy również i go że gra na waszym serwerze to jego sprawa na naszym serwerze musi odzywać się do innych z szacunkiem inaczej został by zdegradowany bo dobrze wie o konsekwencjach  ale nasz nie obchodzi co on piszę do innych na innych serwerach z tego co mi wiadomo to na waszym serwerze nie tylko on się tak odzywa i został do tego sprowokowany więc nie wiem po co wplatasz na nasz temat sprawy swojego serwera twój serwer twoje problemy ale proszę się nimi nie dzielić na naszym temacie i oskarżać nas o jakieś śmieszne reklamowanie 

banner-3.png

Opublikowano
Przed chwilą, Ferigone napisał:

ponieważ gracz "Kupa" miał taki sam adres ip jak administrator skymoders który wszedł na teamspeak 3 

proszę mi podać ss ip gracza "kupa" i ip z teamspeak 3 i udowodnić że to był jeden z administratorów

banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...