Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczekuję, że kolejna edycja będzie bardziej wymagająca, samo usunięcie ProjectE przeniosłoby grę na inny poziom, nie mówię, że nie lubię tego moda jednak drastycznie ułatwia on grę, niestety. Poza tym liczę na jakieś nowości i mam nadzieję, że będzie to mój ulubiony Thaumcraft :D

bipsMal.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczekuję, że kolejna edycja będzie bardziej wymagająca, samo usunięcie ProjectE przeniosłoby grę na inny poziom, nie mówię, że nie lubię tego moda jednak drastycznie ułatwia on grę, niestety. Poza tym liczę na jakieś nowości i mam nadzieję, że będzie to mój ulubiony Thaumcraft :D

ProjectE Ma teraz crafingi 9x9 więc nie będzie zbyt łatwo go zdobyć

banner-3.png

Opublikowano

ProjectE Ma teraz crafingi 9x9 więc nie będzie zbyt łatwo go zdobyć

Nie chodziło mi raczej o samo utrudnianie craftingu. Po prostu w momencie zdobycia kamienia gra przestaje być wyzwaniem, przynajmniej w moich oczach, bo czego nie chcielibyśmy zrobić staje się to po prostu kwestią czasu, a nie myślenia i planowania. Mniejsza z ProjectE, ja chcę wiedzieć jakie mody zostaną dodane, a jakie usunięte, bo liczę na coś nowego :D A na dotychczasowej edycji grało się wyśmienicie, pomijając małego buga z Gaią, który to mi znikał ale to była chyba wina aktualizacji Botanii czy sam nie wiem co. Dobrych serwerów na modach nigdy z wiele.

bipsMal.png

Opublikowano

@BigBad

są zmienione crafingi niektórych rzeczy zablokowaliśmy chisel (Tylko na spawnie) i zablokowaliśmy dwa itemy które powodowały crash zostaną dodane 2/3 mody o które prosili gracze i został usunięty mod lood back z mobów ponieważ dawało się nimi klonować prócz tego są nowe wyspy o wiele wiele więcej questów i oczywiście nowy spawn i więcej sklepów ;) listę zmian pełno dam w czwartek wieczorem na stronie jak wszystko już ogarniemy :) a no i został zmienione menu minecrafta :)

@piotr978

Start w piątek o 16:00 serdecznie zapraszamy :)

banner-3.png

Opublikowano

Jakie konkretnie nowe mody? I czy wersja MC się nie zmienia? Bo na 1.10 mody wyglądają totalnie inaczej :D

Opublikowano

Nie będziemy zmieniać wersji mc ponieważ wersja 1.7.10 jest najlepsza na modyfikację

Dodam je do listy modów dziś ;) taka mała niespodzianka na start lecz i tak można zobaczyć pobierając paczkę ;)

banner-3.png

Opublikowano

Widzę, że jest Avaritia która jest całkiem spoko ale brakuje mi nadal Equivalent Energestics, ktoś chyba od was pisał, że powoduje on crash serwera co dla mnie wydaje się dziwne (ten mod był na znanym nam serwerze i działał ok :D) + nie ma żadnego info z tego co szukałem na githubie autora moda o tym błędzie, który ktoś jeszcze powinien raczej zauważyć D:

PS Pobrałem przez launchera paczkę i na single player wyskakuje cały czas takie powiadomienie jak na ss: http://imgur.com/a/KuVC1

PS Problem chyba leży w PermGen, wymagane jest 256MB

Opublikowano

Czekałem na TO !!! Koleś jesteś kozak !!!!!!! Masz odemnie limit + :D

Mam nadzieje ,że serwer szybko nie padnie :) . Tak jak to było z innymi serwerami na modach

Opublikowano

Czekałem na TO !!! Koleś jesteś kozak !!!!!!! Masz odemnie limit + :D

Mam nadzieje ,że serwer szybko nie padnie :) . Tak jak to było z innymi serwerami na modach

serwer jest już od roku i nie zapowiada się by padł szybko :)

banner-3.png

Opublikowano

@topic

Na serwer wejsc nie moge, paczka pobrana waszym launcherem okolo 30min temu:

0284fc42d2bd2b2a0f2fee98c2c4ddbb.png

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@Aintence 

usuń moda bottania i włącz lancher prawdopodobnie musiał ci internet rozłączyć podczas pobierania i mod się źle pobrał :)

i wybacz że dopiero teraz ale dzień zawalony miałem :P

banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...