Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczne podsumowanie Świętego Mikołaja i Elfa

Święty Mikołaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ho! Ho! Ho!

Najwyższy czas zakończyć świąteczne zabawy. Razem z @'Harper musimy wracać do naszych obowiązków na biegunie.

Mamy nadzieję, że podobały się Wam organizowane przez nas konkursy. Cieszę się, że tak licznie angażowaliście się w statusowe "świąteczne akcje" - dzięki temu możliwe było stworzenie obiecanej grafiki, którą możecie obejrzeć w dalszej części tematu.

W ostatnich dniach miało pojawić się więcej statusów z drobnymi konkursami, dlatego w ramach rekompensaty - każdego, kto chciałby jeszcze zdobyć małe co nieco - zachęcam do wysłania wiadomości do mnie. Forma dowolna  - list, opowiadanie - co tylko chcecie. Przygotujcie coś ciekawego, żebym nie musiał się zastanawiać, czy przyznać nagrodę. :) Wiadomości będę odbierał do jutrzejszego wieczoru, później już mnie tu nie będzie!

268741483962162922683.jpeg

Podziękowania dla @Uu7Sg1S.pngPan Neoś za oprawę graficzną. :)

rQYwYSn.jpg­

Opublikowano

To są wszystkie nadesłane prace ?  B)

Chyba tak. Myślę że gdyby było więcej to by je dodali ale mogę się mylić B)

Opublikowano

Hohoho! Spełniłem kilka próśb osób, które do mnie napisały, niektóre PW wywołały nawet uśmiech na mojej twarzy! :-)

No cóż - czas znikać... Jeszcze raz dziękuje @"'Harper" za pomoc. Należy się tutaj poziom plakietki wyżej od Administracji! 

Mam nadzieję, że nasze konkursy Wam się podobały i cieszycie się z nagród, które zdobyliście.

To tyle krótkiego pożegnania - do zobaczenia za rok! 

PS Pamiętajcie, że do końca miesiąca możecie jeszcze wymienić okolicznościowe plakietki u dowolnego GMa według poniższych instrukcji! 

2x

817041481045473922683.png + 1x424631481045473922683.png = 1x411191481045473922683.png

3x

411191481045473922683.png = 117-AwardImgMaster-1475160600.png lub kolejny poziom plakietki.

rQYwYSn.jpg­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...