Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod błędu 101 występujący przy logowaniu.

kamil1805

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalna odpowiedź supportu: If you get an error 101-109 in game, it means your internet connection to the server has been lost, which is also a problem you can't really fix but mostly is caused by your provider who had a small maintenence which lasts only 1-10 seconds or your router restarted itself automatically causing it to disconnect.

Mam nadzieję że angielski ogarniasz, jak nie to wrzuć w w translatora.

Opublikowano

Nie tylko Ty masz ten problem. Od godziny 17-18 występuje. Serwery SF2 są przeciążone. Spróbuj kilka razy włączać skilla, aż może za odrobiną szczęścia gra Ci się włączy jak mi i innym ;)

Opublikowano

Nie tylko wy macie takie problemy , ja tak samo mam ten problem , próbuj cały czas włączać skilla za którym razem ci się uda tak jak mi ;).

.

Opublikowano

Tak jak gracz wyżej napisał Przerwa techniczna (albo jakieś małe prace czy tam problemy) skończyła się i można normalnie grać .

.

Opublikowano

Wczoraj od godziny 17:00 do 20:00 znowu nie można było skilla włączyć i albo wywalało z błędem 101 albo "połączenie z serwerem zostało przerwane". Część graczy mogła grać normalnie, a innych wywalało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...