kamil1805 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przy probie logowania wyskakuje mi : Brak mozliwosci polaczenia z serwerem. Kod bledu 101. Co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Napewno masz wybraną Europe a nie Amerykę? Odnośnik do komentarza
kamil1805 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, 3 godziny temu dzialo normalnie Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Oficjalna odpowiedź supportu: If you get an error 101-109 in game, it means your internet connection to the server has been lost, which is also a problem you can't really fix but mostly is caused by your provider who had a small maintenence which lasts only 1-10 seconds or your router restarted itself automatically causing it to disconnect. Mam nadzieję że angielski ogarniasz, jak nie to wrzuć w w translatora. Odnośnik do komentarza
Thonder Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie tylko Ty masz ten problem. Od godziny 17-18 występuje. Serwery SF2 są przeciążone. Spróbuj kilka razy włączać skilla, aż może za odrobiną szczęścia gra Ci się włączy jak mi i innym Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie tylko wy macie takie problemy , ja tak samo mam ten problem , próbuj cały czas włączać skilla za którym razem ci się uda tak jak mi . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Thonder Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wczoraj od około 22:00 skill działa już normalnie Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak jak gracz wyżej napisał Przerwa techniczna (albo jakieś małe prace czy tam problemy) skończyła się i można normalnie grać . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Thonder Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wczoraj od godziny 17:00 do 20:00 znowu nie można było skilla włączyć i albo wywalało z błędem 101 albo "połączenie z serwerem zostało przerwane". Część graczy mogła grać normalnie, a innych wywalało. Odnośnik do komentarza
Lionheart233. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Obciazone serwery. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.