Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepraszamy połączenie z serwerem zostało przerwane

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie jak to naprawić? Neta mam dobrego.. Loguję się do gry, wyskakuje najpierw, że połączenie z czatem zostało przerwane, a jak chcę zacząć grę, to wyskakuje, że z serwerem i zamyka mi grę. DFUBG nie pomaga.

graphic.png

Opublikowano

połączenie z czatem zostało przerwane​ - to się zdarza jak robią jakieś konserwacje to u wszystkich ale że zamyka ci grę to nie wiem, czy wyskakuje okienko XIGNCODE ERROR? czy cos takiego?

Opublikowano

połączenie z czatem zostało przerwane​ - to się zdarza jak robią jakieś konserwacje to u wszystkich ale że zamyka ci grę to nie wiem, czy wyskakuje okienko XIGNCODE ERROR? czy cos takiego?

Gram z kumplem, on gra normalnie. Nie wyskakuje nic takiego.

Taki problem występuje również gdy wybierzesz zły region czy na pewno masz wybraną Europe a nie Amerykę?

Europa.

graphic.png

Opublikowano

Steam czy inne cudo? Sprobuj reinstall gry/sprawdzanie spójności plików

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Steam czy inne cudo? Sprobuj reinstall gry/sprawdzanie spójności plików

W jakim sensie steam? Na gameforge mam, nie wiem za bardzo o co chodzi. Spójność sprawdzałem, nic nie pomogło.

graphic.png

Opublikowano

Skoro jednak ci zamyka gre to musisz miec neta do bani i wydaje ci sie , ze jest dobry :)

Sprawdz speed testa swojego neta.

Porownaj z predkoscia jaka masz w umowie i pewnie znajdziesz przyczyne.

Opublikowano

@Foson a twój kolega jaką platforme ma?

Kolega na tej samej.

Skoro jednak ci zamyka gre to musisz miec neta do bani i wydaje ci sie , ze jest dobry :)

Sprawdz speed testa swojego neta.

Porownaj z predkoscia jaka masz w umowie i pewnie znajdziesz przyczyne.

Speedtest - 40ms, i 30-50mb.. Na umowie do 100, ale utrzymuje się w tych granicach, to powinno wystarczyć, bez przesady..

// Pobrałem na steamie i to samo, tylko teraz przy włączaniu wyskakuje błąd.

graphic.png

Opublikowano

@Foson, przed uruchomieniem gry wyłącz antywirusa oraz zaporę (o ile takową posiadasz).

Wyłączone.

To nie jest wina internetu, antywirus wyłączony, co z tą grą jest nie tak..

88370147845696755632.png

Dodam, że grałem jakieś 3-4 dni i było wszystko ok.

graphic.png

Opublikowano

Orange mobile , a oni czasem blokady nie maja? Nie wiem jak to jest z tym moblnym netem od orange , ale pamietam , ze sa problemy z odtwarzaniem na yt niektorych rzeczy , bo jakies blokady maja nalozone.

Swoja droga mozliwe , ze serwer skilla jest przeciazony od 2 dni mam dosc spore lagi przy nawet minimalnym ruchu w grze.

Opublikowano

@Foson spróbuj odinstalować skilla i zainstalować na nowo :).

Robiłem już 4 razy, dziś ze steama odinstalowałem i znów, a potem na gameforge i nadal to samo.

Orange mobile , a oni czasem blokady nie maja? Nie wiem jak to jest z tym moblnym netem od orange , ale pamietam , ze sa problemy z odtwarzaniem na yt niektorych rzeczy , bo jakies blokady maja nalozone.

Swoja droga mozliwe , ze serwer skilla jest przeciazony od 2 dni mam dosc spore lagi przy nawet minimalnym ruchu w grze.

Wydaje mi się, że nie, bo grałem przez 4 dni bez problemu.

graphic.png

Opublikowano

Zgłoś się do pomocy technicznej Gameforge Support z pomocą formularza, zostanie Tobie udostępnione oprogramowanie, które zbada ilość straconych pakietów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Połączenie zostało zerwane gdyż servery były obciążone nie tylko tobie tak wywalało ale innym tak samo :).

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...