Foson Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ktoś wie jak to naprawić? Neta mam dobrego.. Loguję się do gry, wyskakuje najpierw, że połączenie z czatem zostało przerwane, a jak chcę zacząć grę, to wyskakuje, że z serwerem i zamyka mi grę. DFUBG nie pomaga. Odnośnik do komentarza
Intern Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 połączenie z czatem zostało przerwane - to się zdarza jak robią jakieś konserwacje to u wszystkich ale że zamyka ci grę to nie wiem, czy wyskakuje okienko XIGNCODE ERROR? czy cos takiego? Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Taki problem występuje również gdy wybierzesz zły region czy na pewno masz wybraną Europe a nie Amerykę? Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 połączenie z czatem zostało przerwane - to się zdarza jak robią jakieś konserwacje to u wszystkich ale że zamyka ci grę to nie wiem, czy wyskakuje okienko XIGNCODE ERROR? czy cos takiego? Gram z kumplem, on gra normalnie. Nie wyskakuje nic takiego. Taki problem występuje również gdy wybierzesz zły region czy na pewno masz wybraną Europe a nie Amerykę? Europa. Odnośnik do komentarza
Cre4zy Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Steam czy inne cudo? Sprobuj reinstall gry/sprawdzanie spójności plików Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Steam czy inne cudo? Sprobuj reinstall gry/sprawdzanie spójności plików W jakim sensie steam? Na gameforge mam, nie wiem za bardzo o co chodzi. Spójność sprawdzałem, nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 masz skilla na platformie STEAM czy na orginalnej gameforge? ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 masz skilla na platformie STEAM czy na orginalnej gameforge? Gameforge Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Foson a twój kolega jaką platforme ma? ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Lionheart233. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Skoro jednak ci zamyka gre to musisz miec neta do bani i wydaje ci sie , ze jest dobry Sprawdz speed testa swojego neta. Porownaj z predkoscia jaka masz w umowie i pewnie znajdziesz przyczyne. Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Foson a twój kolega jaką platforme ma? Kolega na tej samej. Skoro jednak ci zamyka gre to musisz miec neta do bani i wydaje ci sie , ze jest dobry Sprawdz speed testa swojego neta. Porownaj z predkoscia jaka masz w umowie i pewnie znajdziesz przyczyne. Speedtest - 40ms, i 30-50mb.. Na umowie do 100, ale utrzymuje się w tych granicach, to powinno wystarczyć, bez przesady.. // Pobrałem na steamie i to samo, tylko teraz przy włączaniu wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza
Smoguś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Foson, przed uruchomieniem gry wyłącz antywirusa oraz zaporę (o ile takową posiadasz). Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Foson, przed uruchomieniem gry wyłącz antywirusa oraz zaporę (o ile takową posiadasz). Wyłączone. To nie jest wina internetu, antywirus wyłączony, co z tą grą jest nie tak.. Dodam, że grałem jakieś 3-4 dni i było wszystko ok. Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Foson spróbuj odinstalować skilla i zainstalować na nowo . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Lionheart233. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Orange mobile , a oni czasem blokady nie maja? Nie wiem jak to jest z tym moblnym netem od orange , ale pamietam , ze sa problemy z odtwarzaniem na yt niektorych rzeczy , bo jakies blokady maja nalozone. Swoja droga mozliwe , ze serwer skilla jest przeciazony od 2 dni mam dosc spore lagi przy nawet minimalnym ruchu w grze. Odnośnik do komentarza
Foson Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Foson spróbuj odinstalować skilla i zainstalować na nowo . Robiłem już 4 razy, dziś ze steama odinstalowałem i znów, a potem na gameforge i nadal to samo. Orange mobile , a oni czasem blokady nie maja? Nie wiem jak to jest z tym moblnym netem od orange , ale pamietam , ze sa problemy z odtwarzaniem na yt niektorych rzeczy , bo jakies blokady maja nalozone. Swoja droga mozliwe , ze serwer skilla jest przeciazony od 2 dni mam dosc spore lagi przy nawet minimalnym ruchu w grze. Wydaje mi się, że nie, bo grałem przez 4 dni bez problemu. Odnośnik do komentarza
Smoguś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś się do pomocy technicznej Gameforge Support z pomocą formularza, zostanie Tobie udostępnione oprogramowanie, które zbada ilość straconych pakietów. Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Połączenie zostało zerwane gdyż servery były obciążone nie tylko tobie tak wywalało ale innym tak samo . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.