Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy do gry! Właśnie wystartował Event Świąteczny! 
To idealny moment by przyjemnie rozpocząć rozgrywkę!

metin2update1.png

sygna2.gif

Opublikowano

ten świąteczny ev to porażka zeby dugeon zrobic solo to 20min bosa z eq dobrym do expa ;o

To prawda, metiny ktre tam występują mają chyba 1mln pż :D

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

@UP kolego ulepsz trochę EQ,  większych problemów z dungiem nie ma :)

Widać już jakie macie pojęcie o serwerze... Większych problemów nie ma? eq na 165 i rypia bossa kilka minut a jak oni mają go zrobić skoro topka ledwo daje rade? beka..

ulepsz eq? weź ulepsz to trzeba na każdej mapie mieć dropa bo nikt nie chce nic sprzedać bo i tak każdy do tyłu z ulepkami więc pozostaje dropić i teraz zrób wojenne i exp gdzie na dzwon jest na +9 40% masa ulepków a z każdego bossa dropi po jednej, pozdro to easy z nutą hard... 

Jakieś zuo albo ox gdzie? gdzie te czasy że coś się robiło dla gracza ale się nie chce, aby odje*** i stawiamy nowy serwer. Graczy co raz mniej jeszcze tydzień i leży bo nikt ni będzie grał

Opublikowano

Widać już jakie macie pojęcie o serwerze... Większych problemów nie ma? eq na 165 i rypia bossa kilka minut a jak oni mają go zrobić skoro topka ledwo daje rade? beka..

ulepsz eq? weź ulepsz to trzeba na każdej mapie mieć dropa bo nikt nie chce nic sprzedać bo i tak każdy do tyłu z ulepkami więc pozostaje dropić i teraz zrób wojenne i exp gdzie na dzwon jest na +9 40% masa ulepków a z każdego bossa dropi po jednej, pozdro to easy z nutą hard... 

Jakieś zuo albo ox gdzie? gdzie te czasy że coś się robiło dla gracza ale się nie chce, aby odje*** i stawiamy nowy serwer. Graczy co raz mniej jeszcze tydzień i leży bo nikt ni będzie grał

Ja mam 130 lvl i bossa bije około 21s...

Serwer bardzo mi sie podoba, ale admina to na nim jeszcze nie widziałem, a szkoda bo cheaterów nie brakuje. Zauważyłem też, że czasami z tych prezentów świątecznych nic nie dropi

Opublikowano

@up Nie tylko z prezentów, ale także ze szkatułek serwerowych.

Drop pereł z tych cukierków i prezentów to śmiech na sali po 1 XXXDD Nie dość, że mało loota tych przedmiotów eventowych to jeszcze słaby drop(oprócz kostiumów, fryzów itd^^)

Proponuję zmianę dropu z 1 do min 5 :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Serwer nie jest zbalansowany i to jego największy minus. Z ripa czy baronowej leci po 3-6 każdego rodzaju pereł, a z lepszego bossa drop jest gorszy.. Nie wspomnę tutaj o metinach. Na mapie od 95 czasami wylatuje mi tylko małż/broszura. Właśnie o to chodzi w serwerach easy aby gracze pokonywali bossy/metiny i dążyli do zdobywania wyższego poziomu w celach także zarobkowych. Wystarczył mi jeden dzień by zdobyć bardzo dobre eq, który może mi starczyć pewnie do końca gry. Kasy jest tyle, a nie ma co z tym zrobić, bo w sklepach jest tylko drop z ripa :/. Może niektórzy nie ogarniają jak zdobywać tutaj hajs w celu zrobienia eq ale robienie DT w 4 minuty, i pokonywaniu bossów na mapie 95 z buta w chwile już się mi znudziło, a jeszcze wiele przedemną powinno być...

Opublikowano

Dodajcie moze zeby na wyzszych lvlach dropily tez ulepy z mniejszych map ? Bo majac 124 lvl nie dropia mi juz ulepy z mapki 95..

Opublikowano

Są różne przedziały lvl na dungu... ale nie ma jak to nie wejść a pisać głupoty

Zuo, ox serwer stoi 2 dni i przyjdzie na to czas po za tym masz aktywny event 

@up Nie tylko z prezentów, ale także ze szkatułek serwerowych.

Drop pereł z tych cukierków i prezentów to śmiech na sali po 1 XXXDD Nie dość, że mało loota tych przedmiotów eventowych to jeszcze słaby drop(oprócz kostiumów, fryzów itd^^)

Proponuję zmianę dropu z 1 do min 5 :)

Event będzie trwał kilka dni i to nie sztuka by mieć wszystko po godzinie

Serwer nie jest zbalansowany i to jego największy minus. Z ripa czy baronowej leci po 3-6 każdego rodzaju pereł, a z lepszego bossa drop jest gorszy.. Nie wspomnę tutaj o metinach. Na mapie od 95 czasami wylatuje mi tylko małż/broszura. Właśnie o to chodzi w serwerach easy aby gracze pokonywali bossy/metiny i dążyli do zdobywania wyższego poziomu w celach także zarobkowych. Wystarczył mi jeden dzień by zdobyć bardzo dobre eq, który może mi starczyć pewnie do końca gry. Kasy jest tyle, a nie ma co z tym zrobić, bo w sklepach jest tylko drop z ripa :/. Może niektórzy nie ogarniają jak zdobywać tutaj hajs w celu zrobienia eq ale robienie DT w 4 minuty, i pokonywaniu bossów na mapie 95 z buta w chwile już się mi znudziło, a jeszcze wiele przedemną powinno być...

Od pereł są dungeony na każdym kolejnym dropi ich coraz więcej. Uwierz kolego że w 1 dzień to ty raczej EQ nie zrobisz. I co ma być po dwóch dniach serwera w sklepach? W tej chwili każdy potrzebuje ulepek. 

Dodajcie moze zeby na wyzszych lvlach dropily tez ulepy z mniejszych map ? Bo majac 124 lvl nie dropia mi juz ulepy z mapki 95..

To raczej zniszczyło by gospodarkę, ale pomyślimy o zwiększenie przedziału lvl do 30

sygna2.gif

Opublikowano

Powiem tak , gram od początku serwera po 3-4 czasami trochę więcej godzin. Serwer dla mnie jest z*******y , bardzo fajny klimat. Jestem w trakcie robienia eq + expienia. Z EQ sprawa jest jasna , robisz 3x dungeon i masz na ulepszenie 3-4 itemów, a dungeon robi sie 3-4min. Z expem jest trochę ciężej ponieważ na 143 lvl expię godzinę jeden level , ale dajemy rade :D Ogólnie bardzo dobrze się trzyma serwer i mam nadzieję że nie padnie szybko :/

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Powiem tak , gram od początku serwera po 3-4 czasami trochę więcej godzin. Serwer dla mnie jest z*******y , bardzo fajny klimat. Jestem w trakcie robienia eq + expienia. Z EQ sprawa jest jasna , robisz 3x dungeon i masz na ulepszenie 3-4 itemów, a dungeon robi sie 3-4min. Z expem jest trochę ciężej ponieważ na 143 lvl expię godzinę jeden level , ale dajemy rade :D Ogólnie bardzo dobrze się trzyma serwer i mam nadzieję że nie padnie szybko :/

Nie wiem jak ty expisz, ale ja z 143 do 144 expiłem 15 minut.

Opublikowano

Czy na serverze jest dużo ulepszaczy? Bo jak jest ze 100 ulepek, to jak zwykle pewnie gospodarki nie ma.

Dużo trzeba dropić aby zrobić eq? 

Ile online?

Jak sam nie wejdziesz to się nie dowiesz. Nie wiem skąd te głupie pytania co chwile na temat "ile online". Wystarczy wejść i zobaczyć. Co do eq jeżeli potrafisz grać to zrobisz szybko :)

Opublikowano

Czy na serverze jest dużo ulepszaczy? Bo jak jest ze 100 ulepek, to jak zwykle pewnie gospodarki nie ma.

Ile online?

Jak sam nie wejdziesz to się nie dowiesz. Nie wiem skąd te głupie pytania co chwile na temat "ile online". Wystarczy wejść i zobaczyć. Co do eq jeżeli potrafisz grać to zrobisz szybko :)

Cóż, może nie każdemu chce się pobierać clienta :P 

Opublikowano

Ile online?

przypomnienie hasła nie działa ;3

/

Opublikowano

Kolego z tą godziną to duża przesada :)

Gdzie wyniki wczorajszego konkursu na fb :D Miały byc 20-21 ;p

Tym razem sami odezwaliśmy się do wygranych, ale podamy później jeszcze listę wygranych

Ile online?

na serwerze jest trochę ulepszaczy. EQ tu trochę czasu poświęcić trzeba,

graczy w szczecie jest 500/600

Ile online?

Kolego jak nie pobierzesz to się nie przekonasz.

Ile online?

przypomnienie hasła nie działa ;3

Tak dostaliśmy już zgłoszenie, jutro będzie już działać wszystkim.

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...