Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz tak ulepszacze co dropai  na eq 95 mapa 95 to oczywiste potem macie te same ulpszacze mapa 120/132  lecz na 130 leci wiecej i czesciej      potem macie 145/156  i tak samo na 156 leci wiecej i czesciej 

i propozycja dodajcie drop ulepek do dungow aby z mapy dropily ulepki na dungach    bylo by przyjemniej robic dungi 

Jest dokładnie tak jak mówisz kolego. 

Dungi są u nas od pereł na każdym kolejnym dropiom lepiej.

Ile online? 

Pisaliśmy już :)

No ale. Liczba graczy w szczycie dochodzi do 600

sygna2.gif

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000007b)."

Niestety, nie mogę wejść na serwer, a szkoda :)

No nie polecam...

Nie polecasz, a nie możesz sobie poradzić z najprostszym i najczęstszym błędem występującym.

Brawo.

Opublikowano

6/7 bon   drop przemiotu nie dzala  w eq pvp 6/7  nieda sie wbpic bonu na wartosc ataku       mapa 165 drop piskow krwcowych cos dziwnie slaby inne ulepki leca lepiej  od nich 

Opublikowano

6/7 bon   drop przemiotu nie dzala  w eq pvp 6/7  nieda sie wbpic bonu na wartosc ataku       mapa 165 drop piskow krwcowych cos dziwnie slaby inne ulepki leca lepiej  od nich 

Bon ten wchodzi tylko do boni.

sygna2.gif

Opublikowano

@UP naprawić cokolwiek? 
A mogę wiedzieć o czym mówisz, bo nie widziałem byś "cokolwiek" ty czy ktoś inny zgłosił na forum. (oprócz jakiejś kosmetyki)

sygna2.gif

Opublikowano

biolog misje    5 dodan 2 zmianki dostajesz po 1  dodaniu 1 zmiance mapa 156 dropia uepki z mapy 120 XDD     pvp  skilem ninija dager eq 155 /160 +6/+9   bije po 7k ledwo  w   ludzi z eq 95   drop czsem z bosow 0   a czasem normalnie po 5 itemow    z rkawic  zlodzieja lecz sie buguje  i  nic nie leci   w prezentacji u  handlarki sa malze  na serweie juz one nie wystepuja u  handlarki 

brak mozliwosci handlu pc  oraz rekawica złodzieja     nie dzialajace bony 6/7  na drop przedmiotu 

dodatkwow dodaliscie dunga swiatecznego drop po 12 perel a bos silniejszy niz bos z dunga 160   gdzie z 160 dropi po 54 pery  wiec sory   event swiateczny wymysliscie na poczekaniu  0 wasza aktywnosc na serwie      brak jakiej kolwiek chceci reklamy  serwera  bo nic sie w tym kierunku nie dzieje topka robi eq i  zaczyna sie nudzic   dungi  chodzi sie solo wiec moze dodacie cos gdzie bedzie sie  chodzic w  pt albo dodacie jakiegs bosa na doline np   gdzie bedzie trza go bic  w 5      i drop np po 100  perel  itp    ale nie lepiej wogule nie wbijac na serwa  

Opublikowano

@UP Faktycznie podałeś krytyczne błędy :)
Większość z tego co piszesz mija się rzeczywistością. Myślisz że balans PVP polega na tym iż przykładowo sura z Wirku zadaje 40k obrażeń to ninja który ma więcej skilli atakujących ma zadawać takie same obrażenia...

Co do braku pereł u handlarza, faktycznie nie da się przez to grać...

Wszystkiego tu nie będę punktował bo nie to ma sensu. Masz jakieś sugestie to od tego jest dział na forum, a tam twoich postów brak...

sygna2.gif

Opublikowano

wasze forum umiera   lecz nie brak perle u handlarki a brak mały kture na prezentacji  wystepuja     i niejest to blad krytyczny lecz normalny     co do bledow krytycznych jesli myslisz ze je poda  to  sorki   ludzie w 10 min zarabiajja po 10kkk    i  to selaja na alegro itp a wy nawet tego nie widzicie   nikt nawet nie proboje tego zobaczyc bo  po co skoro was niema na grze 

Opublikowano

1. Proszę o pisanie po polsku w miarę możliwości.
2. jakiś jeden link do aukcji chociaż?
3. A czy na końcu tej bajki latały smoki?

sygna2.gif

Opublikowano

Większość z tego co piszesz mija się rzeczywistością. Myślisz że balans PVP polega na tym iż przykładowo sura z Wirku zadaje 40k obrażeń to ninja który ma więcej skilli atakujących ma zadawać takie same obrażenia...

Wszystkiego tu nie będę punktował bo nie to ma sensu. Masz jakieś sugestie to od tego jest dział na forum, a tam twoich postów brak...

rozumiem ze sura wp zadaje 40k z wiru a ninja musze walnac wszystkie skille zeby bylo 40k ? :D

ta wypowiedz dala mi jasna odpowiedz zeby jednak tu nie zagrac :) dziekuje bardzo ze nie stracilem czasu :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

rozumiem ze sura wp zadaje 40k z wiru a ninja musze walnac wszystkie skille zeby bylo 40k ? :D

ta wypowiedz dala mi jasna odpowiedz zeby jednak tu nie zagrac :) dziekuje bardzo ze nie stracilem czasu :D

A gdzie ja Ci tu tak napisałem bo nie bardzo rozumiem...

Nikt tu nie napisał że sura tyle uderza i ninja wszystkim łącznie tyle uderzy... no ale czytanie ze zrozumieniem to już wartość sama w sobie w tych czasach

sygna2.gif

Opublikowano

jak to nie napisales kilka postow up   pisalem ze bije skilem  8k  z eq 155/160 +6+8+9    w  sure eq 95 +6 a ty odpisles ze sura wirem bije 40 k   dodam ze mam  juz 98k hp 

Opublikowano

@up a widzisz w mojej wypowiedzi słowo "przykładowo" wziąłem sobie tę wartość z dupy dla zobrazowania przykładu a nie stanu rzeczywistego...

przykładowo sura z Wirku zadaje 40k obrażeń

dodatkwow dodaliscie dunga swiatecznego drop po 12 perel a bos silniejszy niz bos z dunga 160   gdzie z 160 dropi po 54 pery  wiec sory   event swiateczny wymysliscie na poczekaniu  0 wasza aktywnosc na serwie      brak jakiej kolwiek chceci reklamy  serwera  bo nic sie w tym kierunku nie dzieje topka robi eq i  zaczyna sie nudzic   dungi  chodzi sie solo wiec moze dodacie cos gdzie bedzie sie  chodzic w  pt albo dodacie jakiegs bosa na doline np   gdzie bedzie trza go bic  w 5      i drop np po 100  perel  itp    ale nie lepiej wogule nie wbijac na serwa  

Świąteczny Dungeon nie jest od dropienia pereł! Są one tylko dodatkiem, główną nagrodą z niego są pety i mounty!
Faktycznie masz rację na poczekaniu wymyśliliśmy Event dlatego zamiast skorzystać z dostępnych gotowców napisaliśmy go samodzielnie...
Dungeon dla Gildii się pojawi.
I to że Gm nie stoi sobie w m1 na widoku nie znaczy że nas tam nie ma! Ale przecież ty w swojej szklanej kuli widzisz lepiej xD

sygna2.gif

Opublikowano

wasze forum umiera   lecz nie brak perle u handlarki a brak mały kture na prezentacji  wystepuja     i niejest to blad krytyczny lecz normalny     co do bledow krytycznych jesli myslisz ze je poda  to  sorki   ludzie w 10 min zarabiajja po 10kkk    i  to selaja na alegro itp a wy nawet tego nie widzicie   nikt nawet nie proboje tego zobaczyc bo  po co skoro was niema na grze 

Forum umiera, bo nie ma małży u handlarki. Rozjebałeś mnie. Weź se k***a słownik do ręki i wpierdalaj te litery bo oślepnąć można.

image.png
Opublikowano

stary pierdolisz napisałem po prostu ze forum umiera  a nie z powodu braku mały  u handlarki xD

Stary, naprawdę pisz po polsku...

Wyraziłeś już swoją opinię. Fajnie. Dziękujemy. Dalszy spam nie ma sensu.

sygna2.gif

Opublikowano

shizmo  gz wkońcu jakies porpawki na serwie    

Błagam Cię stary sprawdzaj pisownie zanim coś napiszesz...

Co do wypowiedzi, wszystko u nas robione jest systematycznie, bardzo często jesteśmy w grze i obserwujemy co się dzieje na serwerze.

sygna2.gif

Opublikowano

chciałem pograć ale jak widzę że kostiumy na 30 itd jak reszta no to jednak zrezygnuje ;p

Rozumiemy kolego i pozdrawiamy.

sygna2.gif

Opublikowano

Wasza aktywnosc na mpc jednak kusi zeby zagrac :P

1- Jak sie sprawuje archer w pvp i expie ? 

2- Ktora postac obecnie jest op w pvp ?

3- Czy bez buffa dam rade ninja ?

4- Jest zmiana profesji na max lvl ?

tyle mi brakuje do zaczecia gry :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wasza aktywnosc na mpc jednak kusi zeby zagrac :P

1- Jak sie sprawuje archer w pvp i expie ? 

2- Ktora postac obecnie jest op w pvp ?

3- Czy bez buffa dam rade ninja ?

4- Jest zmiana profesji na max lvl ?

tyle mi brakuje do zaczecia gry :>

Więc tak ogólnie dasz radę każdą klasą.

Co do OP w PVP testowaliśmy to tak by było w miarę równo a mało kto ma EQ jeszcze więc ciężko stwierdzić.

Zmiana profesji jest chyba do 140 lvl u starszej Pani a potem księga z IS.

Serdecznie zapraszamy.

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...