Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

shizo napraw dunga 190  bo jak ubijam bosa to pisze ze  ubilem 3x go  a tak na serio jest 1   na dunga wbijam solo 

i wyłącz pvp  na mapie górniczej 

Polecam sposób na zarobek na niskim lvl      30 lvl kilof i mapa górnicza w 1h bez problemu  2kkk zarobione 

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Podczas dzisiejszej przerwy poprawiono:

- usunięto trzykrotną informację o zabiciu Króla Wobby

- zmniejszono ilość wymaganych zgładzonych mobów w mroczym wyzwaniu

- zmniejszono ilość wymaganych zgładzonych mobów w zapomnianym wyzwaniu

- zmniejszono ilość wymaganych zgładzonych mobów w lodowym wyzwaniu

- zmniejszono ilość wymaganych zgładzonych mobów w tajemniczym wyzwaniu

- poprawiono wyświetalnie zabitych graczy

- dodano możliwość handlu Łzami Baljit-Elvedin

- dodano możliwość handlu Nieznanym Kamieńem

- dodano możliwość handlu Czarnym Lodem

- dodano do dropu Sztuka Wojny Sun Zi

- dodano do dropu Sztuka Wojny Wu Zi

- dodano do dropu WeiLiao Zi

Dodatkowo dziś od godziny 15.00 Uruchomione zostaną RATY SERWEROWE!

Aby wszystkie zmiany były widoczne należy spatchować klienta.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry

changelog.png

sygna2.gif

Opublikowano

poprawcie to aby księgi sie stackowały   pozatym   coraz lepiej na serwie graczy  przybywa  

Wszystkiego najlepszego na nowy rok      jak i dla Administracji   i  dla Graczy  

zbugowany biolog w prezentacji pisze np   za 1 biooga ze  dostajesz 10 potwory  a na serwie dostajesz 8      inny biolog np 6k pz w prezentacji na serwie dostajesz 5250 pz   iny 190 biolog pisze 20 luda w prezce a na serwie 15 na luda  

naprawcie sztylety na 200  lvl maja mniejsza wartosc ataku   o 400   na +0     jak sztylety na 180 +9       taki mały bład 

i dodajcie kupony sm do is 

Opublikowano

widzę drop  dalej nie naprawiony niby drop na +20 lvl a metki 190 i na 200 lvl prawie nic nie dropi XDD  nie potraficie tego naprawić ?? 

i napraw dunga 190  bo dropi po 23 perly xD jak  zjebac tu miecie wszystko xD 

Opublikowano
Podczas dzisiejszej przerwy poprawiono:

- poprawiono zwój powrotu profesji

- poprawiono błąd zakupu w sklepie

- zwiększono drop na 190 dungeonie

- dodano stakowanie Sztuka Wojny Sun Zi

- dodano stakowanie Sztuka Wojny Wu Zi

- dodano stakowanie WeiLiao Zi

- dodano drop Złoty Order (ostatni dungeon)

- dodano drop Jadeitowy Olejek (ostatni dungeon)

Aby wszystkie zmiany były widoczne należy spatchować klienta.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry

changelog.png

sygna2.gif

Opublikowano

ale  naprawiles dunga 190  po 29 perel xD to z azraela  125 leci  wiecej XDD 

Dung ten nie jest od pereł a od ulepszaczy.

sygna2.gif

Opublikowano

czy sie opłaca  zależy od ciebie   ja jak narzazie mam wbity 200 lvl i nie chce mi sie grac.  dagery na 200 lvl maja   wartość magicznego  ataku     i jest kilka innych błędów takich  jak   gadka admina ze drop jest do +20 lvl  a tak naprawdę do 10 lvl      na 180  w  1h zarobisz   okolo 15kkk   czyli  będziesz w stanie wykupic polowe  m1 jino          na mapach   95 120 132  i 145  stoja boty i dropia ulepszacze lecz administracja  chyba ich nie sprawdza

1/5 prezentacji sie nie zgadza  brakuje  nie ktorych itemow u  handlarzy

biolog nie daje tych wartosci co pisze na presce

polowania z mobami zbugowane a dokladnie nagrody y czasmi   cos dostaniesz z tego co pisze a czasmi 1 item a pisalo ze 10  otrzymasz xD   

z dnia na dzień   ludzie odchodzą  i przychodzą 

pozdrawiam   Nasaki    Pewno shizo zbanuje mi postac za ten post   XDD 

Opublikowano

czy sie opłaca  zależy od ciebie   ja jak narzazie mam wbity 200 lvl i nie chce mi sie grac.  dagery na 200 lvl maja   wartość magicznego  ataku     i jest kilka innych błędów takich  jak   gadka admina ze drop jest do +20 lvl  a tak naprawdę do 10 lvl      na 180  w  1h zarobisz   okolo 15kkk   czyli  będziesz w stanie wykupic polowe  m1 jino          na mapach   95 120 132  i 145  stoja boty i dropia ulepszacze lecz administracja  chyba ich nie sprawdza

1/5 prezentacji sie nie zgadza  brakuje  nie ktorych itemow u  handlarzy

biolog nie daje tych wartosci co pisze na presce

polowania z mobami zbugowane a dokladnie nagrody y czasmi   cos dostaniesz z tego co pisze a czasmi 1 item a pisalo ze 10  otrzymasz xD   

z dnia na dzień   ludzie odchodzą  i przychodzą 

pozdrawiam   Nasaki    Pewno shizo zbanuje mi postac za ten post   XDD 

1/5 prezentacji się nie zgadza... Nie wiem co ty miałeś w szkole z ułamków ale jak widać ta wiedza nie została przyswojona.

Nie będę Ci już to po raz któryś odp bo to nie ma sensu.

sygna2.gif

Opublikowano

Stary napraw  cos z tego co napisałem       A ty co skończyłeś       prezentacje robiłes na temat innego serwera ??    bo serio  1/5 sie niezgadza  skora masz na presce 1 a w grze co innego 

dodatkowo podobno naprawiłeś  sztylety   a tu dalej to samo    dodaja wartosc magicznego ataku xD    zamiast p******** ze cos robisz zaczął bys realnie    cokolwiek robic 

mówisz ze    jestes w grze   ciekawe   typ na ts u nas wlasnie dobil 174 lvl na bocie     od 1 lvl do 174 xD  i co  tak fajnie sprawdzasz  graczy   w miescie ludzie lataja na dmg     bo  nie dostaną ban bo nikt ich nie sprawdza stary jak ty chcesz samemu  ogarnac ten serwer   od  jakiegos  czasu gadasz ze   nikt nie chce nagrywać z serwera  lecz szukacie dalej  yt na serwer   

mieliśmy na ts małego yt co mial  900 sóbow lecz to  zawsze cos   jak pisał do was to go podobno  odesłaliście z kwitkiem

piszesz ze na seriwe  gra 600 osob w szczycie    to chyba raczej z botami co farmia ulepki 

Stary  topka co jest to odchodzi    nowi są dobijaja 100/150 lvl i kończa bo niema co robic na serwie 

Serwer umiera z powodu braku  zainteresowania 

Opublikowano

Handlarz  yoshito nie zgadaa sie z preska co z serwerem 

Handlarka róznosci nie zgadza sie z preska co z serwerem 

Biolog 30    preska 10  potwory gra 8 potwory 

biolog 75   prezka 2,5k pz    gra jak pamietam 1,5k pz 

biolog 100  prezka 10 luda gra 7 

i tak kazdy biolog do 19 

rosy za ryby  sa zbugowane  ( nie dzialaja)

szkata serwerowa nie dropi nam  wód sam bo itp czyli nie zgadza sie z prezentacja 

pokonanie wodza orkow nie daje nam 15 pk po 

Brak smoczego wyzwania na 180 lvl ( DUNG )

Wulkaniczne wyzwanie ma 190 lvl a nie jak w prezce  200 

kamien duszy obrony 7   nie daje 50 a 100  i tak samo inne kd obrony nie zgadzaja sie 

pytanie czy  w grze istnieje możliwość  zdobycia przedmiotu z is odpisales ze tak   a   tak naprawde   nic nie da sie zdobyc 

czy serwer posiada system energi  odpisałeś ze nie a w m1  masz  do kupienia na sklepach   jzu gotowe przerobione krysztaly energi xD

Juz nie pisze o  nagrodach za polowania   bo nie podales tego w presce lecz  ilosci  co sie dostaje nie zgadzaja sie z tym  co mamy dostac za polowanie 

A bym zapomniał dodać ze kiedyś jak pisalo ze ktos ubil bosa na dungu 190  i pisalo ze 3x go ubijal   to drop na ziemie nie lecial jak z 1 bosa lecz jak za 3 bosy xD    jak chcesz zbanowac kogos za to to musisz zbanowac całą topke  bo wszyscy go tak bili ze mieli 3x drop za 1 bosa   a tu wystarczylo normalnie  robic dunga bo dung byl   sam w sobie zbugowany 

to jest tylko część nie zgodności prezentacji co do serwer   i nie pisz ze brak małży to takie straszne  albo brak rosek to takie straszne ja podaje tylko to co sie nie zgadza między prezentacja a serwerem 

Opublikowano

No tak czyli zaś ograniczamy się do braku wód i jednego dunga.
Większość typu nagrody za biologa są takie jak w prezce, gdzie w prezce pisze coś o wodzu orków?

Owszem uczepiłeś się tech ros i małż i tak to ciągniesz i wałkujesz, i wypluwasz i ponownie podnosisz i tak w koło że Ci się to jeszcze nie znudziło.

sygna2.gif

Opublikowano

Będzie jakiś nowy ewent żeby było można zdobyć SM ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Wódz orkow masz w systemie po  o nim info ze masz 15 po za niego 

nie ze sie uczepilem ale  bronisz  serwera a prezentacja jest niezgoda z nim i tyle poprawil bys prezentacje   jakąś reklame na serwer a nie ze teraz gra tam okolo 300 graczy max 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...