Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to padnie albo nikt nie będzie grał xD Taki gówno serwer nie ma siły przebicia przy reklamowanych serwerach jak classic czy balmorka s3, albo wyrobionej marki jak vesteris czy ravia

Nie ma to jak porównać serwer easy do hardów xD Nie no gratuluje inteligencji.

Co do serwera wbiję na start i obczaję bo aktualnie to i tak nie ma żadnego dobrego serwera easy/medium.

IDcncno.png

Opublikowano

Przecież to padnie albo nikt nie będzie grał xD Taki gówno serwer nie ma siły przebicia przy reklamowanych serwerach jak classic czy balmorka s3, albo wyrobionej marki jak vesteris czy ravia

Czyli idąc tokiem twego myślenia nie ma sensu grać gdzie indziej niż tylko na tych serwerach... ok

Nie ma to jak porównać serwer easy do hardów xD Nie no gratuluje inteligencji.

Co do serwera wbiję na start i obczaję bo aktualnie to i tak nie ma żadnego dobrego serwera easy/medium.

Serdecznie zapraszamy na start :)

sygna2.gif

Opublikowano

Czy na maksymalnym lvlu będą dropić ulepy z mapek na mniejszy lvl?

Jeżeli tak, to w takich samych ilościach ?

Z dungów tak z mapek nie bo zniszczyło by to gospodarkę.

Z*******y system ulepszeń. 

Dziękujemy.

Mam nadzieję że balans klas jest  ogarnięty i żadna nie bedzie odstawać w pvp? 

Balans jest zrobiony klasy są równe.

sygna2.gif

Opublikowano

@UP Fajnie pro Elo Hakerze. Pozdrawiam

To podlinkuj do pobrania link, przygotuję się już ta start ;x 

Upa się właśnie jak tylko będzie to pojawi się w prezce i na stronie.

sygna2.gif

Opublikowano

Ile jest slotów na KD w broni ? 4 ? czy standardowo 3 ?

I czy w broni 65 bon na ludzi jest wbudowany ? czy dopiero od następnego setu ten bon się pojawia ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jaki sens jest startować z serwerew bez reklamy?

Jaki jest sens opie***** baze danych ze swoich serwerów???

Co do serwera. Na***** w ***j tego wszystkiego. Sety okej nie patrze na wygląd bo gram dla przyjemności, a nie by sobie pooglądać X D. 

Nie zawitam, za duzo ulepszaczy, setów, broni mapek i dungeonów.  

Nie wiem czy polecić czy nie więc nie wypowiem się :D.

Opublikowano

I czy w broni 65 bon na ludzi jest wbudowany ? czy dopiero od następnego setu ten bon się pojawia ?

Ilość kd jest standardowa. Bronie 65 nie mają bonusu na ludzi dopiero kolejny set.

Zagram, mam nadzieje, że nie pożałuje.

Zapraszamy nie pożałujesz

Co do serwera. Na***** w ***j tego wszystkiego. Sety okej nie patrze na wygląd bo gram dla przyjemności, a nie by sobie pooglądać X D. 

Mimo wszystko serdecznie zapraszamy :) Będziesz miał co robić kolego :)

Dodatkowo na Youtube pojawił się filmik z prezentacją serwera:

sygna2.gif

Opublikowano

Można wiedzieć kogo okradłem? Czy jak zwykle umiesz tylko napisać i na tym się tylko kończy? xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ilość kd jest standardowa. Bronie 65 nie mają bonusu na ludzi dopiero kolejny set.

Zagram, mam nadzieje, że nie pożałuje.

Zapraszamy nie pożałujesz

Mimo wszystko serdecznie zapraszamy :) Będziesz miał co robić kolego :)

Dodatkowo na Youtube pojawił się filmik z prezentacją serwera:

To dziewczyna czy 11-latek gada? 

Opublikowano

@Up płeć piękna :)

Głos z IVONY już mniej wkurzający jest xD 13s filmiku i już mnie głowa rozbolała xD Gratulacje dla koleżanki xD

Ile mniej więcej daje zwiększenie ataku u healera i czy robiliście coś z gubieniem hitów przez tą postać ?

IDcncno.png

Opublikowano

@Up płeć piękna :)

Głos z IVONY już mniej wkurzający jest xD 13s filmiku i już mnie głowa rozbolała xD Gratulacje dla koleżanki xD

Ile mniej więcej daje zwiększenie ataku u healera i czy robiliście coś z gubieniem hitów przez tą postać ?

Umiejętności zostały tak zwiększone by zoptymalizować balans, hitów nie ruszaliśmy.

sygna2.gif

Opublikowano

Szczyt bezczelności 1 serwer ledwo dycha to na święta kolejny kotlet coś wam nie poszło staraliście się ale o małym szczególe zapomnieliście administracjo Nemeris  

https://zapodaj.net/383e07afb5a81.png.html

Ciekawe czemu każda nazwa zmieniona a w tym miejscu nie a administracja mpc powinna bardziej zwracać uwagę na prezentacje bo to też jest śmieszne 

Ale po co się starać lepiej zmienić grafikę nazwę i wystartować z tym samym na nowo :) pozdrawiam i polecam się na przyszłość 

Opublikowano

Szczyt bezczelności 1 serwer ledwo dycha to na święta kolejny kotlet coś wam nie poszło staraliście się ale o małym szczególe zapomnieliście administracjo Nemeris  

Ciekawe czemu każda nazwa zmieniona a w tym miejscu nie a administracja mpc powinna bardziej zwracać uwagę na prezentacje bo to też jest śmieszne 

Ale po co się starać lepiej zmienić grafikę nazwę i wystartować z tym samym na nowo :) pozdrawiam i polecam się na przyszłość 

Spokojnie kolego po co ta spina. Odpalić klienta z rootami poprzedniego serwera potrafi każdy :) Także nie jesteś tu jakimś pro elo hakierem.

Czyli rozumiem wolisz serwer od fake nicków i jesteś zadowolony bo oni nowi, nie mieli wcześniej serwerów itp

Na jakim ty świecie żyjesz...

sygna2.gif

Opublikowano

Spokojnie kolego po co ta spina. Odpalić klienta z rootami poprzedniego serwera potrafi każdy :) Także nie jesteś tu jakimś pro elo hakierem.

Czyli rozumiem wolisz serwer od fake nicków i jesteś zadowolony bo oni nowi, nie mieli wcześniej serwerów itp

Na jakim ty świecie żyjesz...

Gościu śmieszny i żałosny jesteś sugerować ze przerobiłem to ja hahahaah dobry ty jesteś jesteście tą samą administracją jaką jest Nemeris zmiana nicku zmiana graficzna każdy kto ma klienta odpali sobie widzi okno logowania Nemeris i nie spinam się bo to są fakty żałosna pazerna K. 

Opublikowano

@UP chłopie ale przecież my się nie wypieramy naszego poprzedniego projektu.
O jakich zmianach nicków ty mówisz detektywie? Przecież podpisujemy się własnymi...

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...