Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Już dziś od godziny 12.00 rozpocznie się Event: LOTERIA LOSÓW

w której do zgarnięcia będą ciekawe przedmioty!

(PD, perły, mikstury i wiele więcej)

Dodatkowa na serwerze uruchomione zostaną RATY: EXPA oraz DROPU.

Serdecznie zapraszamy!

15940935_1202041479909187_93034097311790

sygna2.gif

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak liczba graczy w tygodniu w porach 8:00-12:00 ? 

Dziwne pytanie kolego ponieważ wówczas wielu graczy to praca, szkoła.

No ale w tych godzinach na serwerze jest do 200 graczy.

sygna2.gif

Opublikowano

Jak liczba graczy w tygodniu w porach 8:00-12:00 ? 

Dziwne pytanie kolego ponieważ wówczas wielu graczy to praca, szkoła.

No ale w tych godzinach na serwerze jest do 200 graczy.

Dla Ciebie może dziwne, ale dla mnie to jedyne ramy czasowe w których mogę w tygodniu pograć.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Polecam serwer wbiłem 200 lv w tydzień osiągając prawie max eq pvm zrobienie eq do pvp to kwestia 2-3 dni dropu , sam serwer ogarniety ludzi spoko weekendy ( 300-400 luda , jak nie wiecej ) polecam serwer i administracja jak najbardziej spoko

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego, a ostatni serwer na którym grałem to padaka. 

Jeżeli będzie spoko, zostanę na dłużej :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

McEndy _ Serwer jak najbardziej godny polecenia jeden z nie wielu który trzyma poziom od początku startu równo może nie grają tam tysiace ludzi ale jest ich wystarczająco na miła rozgrywkę ( exp/drop/handel/itp )

Opublikowano

McEndy _ Serwer jak najbardziej godny polecenia jeden z nie wielu który trzyma poziom od początku startu równo może nie grają tam tysiace ludzi ale jest ich wystarczająco na miła rozgrywkę ( exp/drop/handel/itp )

Dziękujemy za opinie i serdecznie zapraszamy na serwer :)

sygna2.gif

Opublikowano

mam problem nie działają mi inne dangeony oprócz baronki ... 

gdzie jest wejście na baronkę ?

w m1 jakbyś do kapitana szedł w jinno masz takiego npc na T... i tam wchodzisz 

TYLKO MrLG

Opublikowano

mam problem nie działają mi inne dangeony oprócz baronki ...

Polecam zaktualizować klienta , a jeśli to nie pomoże to pobrać na nowo i od nowa zaktualizować

Opublikowano

To jest tak, robisz eq do expa, wbijasz na nowa mape, wraz z progresem na niej wbijasz eq. Walisz metki/bossy spoko jest. Brakuje pereł. Idziesz do dunga. Palisz p********y miecz na 120 7 razy na 9 żeby ostatkiem pereł i ulepów Ci wbił. Reszta EQ dalej na 95. Idziesz znowu walić tych bossów dla ulepek. Kampisz, co 15min, każdy Twój. Masz zapisany każdy spot na bossa, przecież z buta tylko chodzą noby i lamusy. Masz te ulepy. Nie masz pereł. Spamujesz dunga. Znowu przy 45% szansy pali Ci 7 razy. Dostajesz kurwicy, usuwasz grę. The End.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

wszystko by bylo idealnie jakby zmianki 6/7  lepiej dropily. piaski kwarcowe. GM sie interesowal. i bylo troche wiecej osob :)

Opublikowano

Siema mam Pytanie Ile gra obecnie ludzi na Serwie?? Opłaca się tu grać??

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

tak oplaca sie grac mimo malej liczby graczy atmosfera i robienie eq idealnie :) gra ok 300osob nie jestem pewny w m1 duzo sklepow malo ludzi ale na mapach expia dropia caly czas

Opublikowano

tak oplaca sie grac mimo malej liczby graczy atmosfera i robienie eq idealnie :) gra ok 300osob nie jestem pewny w m1 duzo sklepow malo ludzi ale na mapach expia dropia caly czas

Czyli chuy nie serwer. Eldo

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer mi bardzoo podoba. Chyba najlepszy jaki widziałem od ostatniego miesiaca. Moze zwiekszycie wartosci bonów 6/7??? 

Opublikowano

Jak dla mnie. Jest to jeden z lepszych serwerów. Nie widze nic ciekawego oprocz tego..

Naprawde moge wszystkim go polecic. Tylko mam takie pytanko? Czy Administracja się interesuje ? Co prawda siedze 1 dzień na serwie, lecz kto pyta nie błądzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...