Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśl, że Rapils = Sensual 

Myśl, że Rapils ma cokolwiek do gadania w kwestii Barii 

Myśl, że zaglądamy sobie w podwórka

Bądź Metanabolem

Bądź debilem

Elo 

Aż dam Ci lajka i Ci nie pocisnę tylko zaśmieje się przy nxt serwie :P 

Opublikowano

Bądź Metanabolem

Bądź debilem

Elo 

Gdzieś mam te pociski, normalnie ciśnięcie się na forum metina, takie dojrzałe :v 

Po prostu Rapils nie ma nic wspólnego z Barią, ja wiem że Fenekra ogólnie podobna do Barii pod wieloma względami, ale odkąd spawaczinio wyleciał z tematem Fenekry i Barii to wzięło się takie stwierdzenie, że Rapils to Sensual. Łykasz plotki jak pelikan, ale w sumie w metinie żadna nowość że ktoś kto nie wie nic próbuje udawać, że wie więcej niż inni, taka potrzeba udowodnienia własnej wartości w metinie xD 

No ale cóż, dyskusję już kończę. Idź i dalej siej ferment, wskazuj palcem kto jest kim, czy jest dany serwer biorąc informacje z własnego paluszka :D 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Bądź Metanabolem

Bądź debilem

Elo 

Gdzieś mam te pociski, normalnie ciśnięcie się na forum metina, takie dojrzałe :v

Po prostu Rapils nie ma nic wspólnego z Barią, ja wiem że Fenekra ogólnie podobna do Barii pod wieloma względami, ale odkąd spawaczinio wyleciał z tematem Fenekry i Barii to wzięło się takie stwierdzenie, że Rapils to Sensual. Łykasz plotki jak pelikan, ale w sumie w metinie żadna nowość że ktoś kto nie wie nic próbuje udawać, że wie więcej niż inni, taka potrzeba udowodnienia własnej wartości w metinie xD

No ale cóż, dyskusję już kończę. Idź i dalej siej ferment, wskazuj palcem kto jest kim, czy jest dany serwer biorąc informacje z własnego paluszka :D

Uwielbiam to bo kasztan powiedział to zaraz jak ktoś też tak stwierdzi to leci za nim xDDD Od tego lizania dupy sensualowi masz już gówno zamiast mózgu typie.

Mam Ci przypomnieć kto leciał do spawacza z płaczem i robił szpagaty? a pfu 

Opublikowano

Bądź Metanabolem

Bądź debilem

Elo 

Uwielbiam to bo kasztan powiedział to zaraz jak ktoś też tak stwierdzi to leci za nim xDDD Od tego lizania dupy sensualowi masz już gówno zamiast mózgu typie.

Mam Ci przypomnieć kto leciał do spawacza z płaczem i robił szpagaty? a pfu 

https://www.youtube.com/watch?v=YKun63cqp7I 

XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Metanabol... - wyjazd z tym offtopem, chcesz sie z @Sudaczek ciskać to masz prywatne wiadomości od tego. a pfu.

@IsDynamic - pozwól, że pokonam Cię Twoją własną bronią

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Izi, ja dyskusję skończyłem bo merytoryka z tym zerem nie ma najmniejszego sensu  :D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano
Witajcie,

krótkie, treściwe oświadczenie: ze względu takiego iż mamy do Was jak i Fenekry wielki sentyment postanowiliśmy spróbować odbudować serwer bez jego reworku.

Plan działania:

• codziennie na Fanpage będzie udostępniane o godzinie 21:00 50 kodów na SM
  • codziennie będzie chociaż jeden Event
  • ułatwienie update 220 lv, łowienie itp.
Dodatkowo: jeżeli w 2 tygodni liczba online wzrośnie do 500 osób to każdą złotówkę, którą serwer zarobi wydamy na reklamę.

Liczymy na Wasze wsparcie, polećcie znajomym i wspólnie zorganizujmy powrót serwera bez reworku!

Pozdrawiamy,

Wasza Administracja

footer_logo.png

Opublikowano

Już lepiej było Tomuś zrobić rework, ciężko z "martwego" nagle zrobić żywy, nawet jak będę eventy etc.

Kubuś jak widać mam inne zdanie na ten temat.

footer_logo.png

Opublikowano

Już lepiej było Tomuś zrobić rework, ciężko z "martwego" nagle zrobić żywy, nawet jak będę eventy etc.

Kubuś jak widać mam inne zdanie na ten temat.

No zobaczymy, fajnie, miło się grało.

Także życzę powodzenia.

Szybkiego powrotu do TOP 1 EASY. 

Jakieś fajne aktu w planach?

Opublikowano

Większość ludzi nie będzie grało bo właśnie o topke im chodzi. Rework bylby lepszym wyjściem aczkolwiek taka inicjatywa też jest dobra. Czy mam jakiekolwiek szanse na odzyskanie moich sm? 230zl przelewem to nie malo a na konto mi jakis gnojek wszedl i wzial albo powywalal. ;/ ( my bad, te same pasy w tych czasach to glupi pomysl )

chociaz połowę to byłaby większa motywacja do gry

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Możecie też zrobić inne topki w grze co ludzie będą się o to bić. Najwięcej zabitych mobów, najwięcej przerobionych itemów. Wszystko można z bazy danych czytać ;D

Najwięcej zrobionych dungeonów. Najwięcej wygranych pvp w serii itd itp ;D

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Witajcie,

krótkie, treściwe oświadczenie: ze względu takiego iż mamy do Was jak i Fenekry wielki sentyment postanowiliśmy spróbować odbudować serwer bez jego reworku.

Plan działania:

• codziennie na Fanpage będzie udostępniane o godzinie 21:00 50 kodów na SM
  • codziennie będzie chociaż jeden Event
  • ułatwienie update 220 lv, łowienie itp.
Dodatkowo: jeżeli w 2 tygodni liczba online wzrośnie do 500 osób to każdą złotówkę, którą serwer zarobi wydamy na reklamę.

Liczymy na Wasze wsparcie, polećcie znajomym i wspólnie zorganizujmy powrót serwera bez reworku!

Pozdrawiamy,

Wasza Administracja

A nie lepiej tym kto teraz zacznie dać całego isa? To by paru napewno przyciągnęło
Opublikowano

Większość ludzi nie będzie grało bo właśnie o topke im chodzi. Rework bylby lepszym wyjściem aczkolwiek taka inicjatywa też jest dobra. Czy mam jakiekolwiek szanse na odzyskanie moich sm? 230zl przelewem to nie malo a na konto mi jakis gnojek wszedl i wzial albo powywalal. ;/ ( my bad, te same pasy w tych czasach to glupi pomysl )

chociaz połowę to byłaby większa motywacja do gry

Rework.. miną kolejne 3 miesiące, będą topki i znów się sytuacja powtórzy.. Taka jest właśnie społeczność Metina.. 

Zmieniacie te serwery jak rękawiczki..

Opublikowano

A ja powiem tak.. Wracam i zaczynam od zera, balans ogarnięty? Dajcie nowe dungi / eq / wyższy lvl.. mooże ludzie wrócą (tyle że to może być zbyt gwałtowny zabieg) 

edit: oraz to co mnie zawsze wkur.. brak potów, ja rozumiem - świat idzie do przodu, ale brakuje mi potów czerw/nieb. źle nawet wygląda dół ekranu (puste pole skille puste pole), dodajcie - to nie dużo roboty dać jedną potę nieskończoną - wizualnie (pewnie nie tylko dla mnie) byłoby przyjemniej i milej.. A autopoty, zapomniesz do pvp wyłączyć, albo potem zapomniesz włączyć do expa.. no przeszkadza mi to :D

Opublikowano

online poza handlarkami jest moze 40 

Serwer fajny ale juz nie

Chyba jedyny gdzie za dotkniecie Streamera dostawalo sie bana xD

Opublikowano

Strzelacie se w stope tymi kodami, poza tym szczerze mówiąc.. fajnie że był plan, fajnie że cokolwiek.. ale spam na facebooku to nie koniec :D wiele razy zostało napisane co potrzeba na serwerze, z tego co wynika z forum serwera, ludzie o balans prosili od stycznia? lutego? No tak.. w marcu coś zrobiliście że teraz to trzy klasy latają po serwerze prawie :D

Opublikowano

online poza handlarkami jest moze 40 

Serwer fajny ale juz nie

Chyba jedyny gdzie za dotkniecie Streamera dostawalo sie bana xD

Wystarczy jak ktoś ruszy głową i popatrzy na to w troszkę inny sposób  B)

Nie da się ukryć, że streamer ma płacone za promocję serwera i niewątpliwie jest on dla niego reklamą.

CELOWE utrudnianie mu promocji serwera (nie rozgrywki dla przyjemnosci i rankingu), latanie za nim ze spota na spot, z channela na channel, z mapy na mapę, do tego wyzywanie się z nim wzajemnie raczej nie pomaga "promocji serwera". Ale w chwili gdy sobie odpuści bo widzi, że nie ma to sensu gracze zarzucają, że nie inwestuje się w reklamę co jest SMUTNE. Tak więc bany nie były rozdawane za darmo.

Jak ktoś ma trochę wyobraźni i oleju w glowie może bez większego wysiłku psychicznego zrozumieć, że jest to pewnego rodzaju działanie na szkodę serwera. Tylko nieliczni biorą to pod uwagę - reszta ślepo zakochana jest w swojej głupocie zaś inni powtarzają po tych "zakochanych" jak papugi.. 

Bez odbioru.

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...