Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, warto wbić? Chodzi mi najbardziej o wojny, zadymki, bo z tego co słyszałem coś nie za kolorowo na serwerze.

Nie warto

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Gram niemalże od początku i mogę polecić serwerek.

Ale błagam, więcej questów. I zwiększcie drop na dungeonach, bo bieganie po milion razy żeby ulepszyć jeden item

jest troche żmudne, po wbiciu 120+ zaczyna się dungeon->ulepszanie->dungeon->ulepszanie i tak w kółko co 10 leveli.

Polecam, no i plusik.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Ale błagam, więcej questów. I zwiększcie drop na dungeonach, bo bieganie po milion razy żeby ulepszyć jeden item

jest troche żmudne, po wbiciu 120+ zaczyna się dungeon->ulepszanie->dungeon->ulepszanie i tak w kółko co 10 leveli.

Polecam, no i plusik.

Dobrze że mówisz xD. To ja odchodze z serwera jak tkai symulator farmy jest xD

Opublikowano

Polecam, no i plusik.

Metin to symulator farmy btw... :P

Opublikowano

Co tu dużo pisać serwer był dobry ale ktoś oczywiście wymyślił sobie zeby dodac Questy za które dostawało sie 38% odpr ludzi :D co skutkowało zerowym Balansem na serwerze 

Opublikowano

Polecam, no i plusik.

Pewnie ze symulator, ale jakas roznorodnosc musi byc a nie tylko dungi by eq zrobic. Invoria jest dobrym przykladem xD. Tak samo samia xD.

Kto gral na plu kilka lat temu to wie jaka przyjnosc byla z wydropienia 1 ulepki

Opublikowano

Co tu dużo pisać serwer był dobry ale ktoś oczywiście wymyślił sobie zeby dodac Questy za które dostawało sie 38% odpr ludzi :D co skutkowało zerowym Balansem na serwerze 

Buzka jak skonczyles grac to zrobil tak ze za misje dostawales duzo mniej absu. teraz balans jest taki 4/10

Opublikowano

Dzisiaj o godz. 20:00 odbędą się 2 tury Konkursu OX!

Wołajcie koleszków - widzimy się punktualnie koło Uriela! :)

Oprócz tego konkurs na SM u nas na Fanpage - wbijajcie!

footer_logo.png

Opublikowano

Polecam, no i plusik.

Pewnie ze symulator, ale jakas roznorodnosc musi byc a nie tylko dungi by eq zrobic. Invoria jest dobrym przykladem xD. Tak samo samia xD.

Kto gral na plu kilka lat temu to wie jaka przyjnosc byla z wydropienia 1 ulepki

Wiesz, czasy się zmieniły, każdy chciałby żeby było łatwiej, wszystko ma być na szybko.

Grałem tu chwile na serverze, ale nie doszedłem do momentu dung-ulepszanie. Ale cięzko o server, gdzie nie chodzi się tak dropic i ulepszać. o to w tej grze chodzi. Lepsze by było, gdyby były dungi na 3-4 osoby+, trzabyłoby się grupować jak na PL. A najlepszym było by, gdyby robiło się tyle wojen gildi, co kiedys. Ta kwestia jest bardzo zachwiana, i zapomniana przez wszystkie servery.

Wiecej gry zespołowej, a nie tylko drop drop drop drop drop. Powodzenia  na serverze :)

Opublikowano

warto zaczynać? jak z ilością online? mental coś ogarnia wojny/pvp?  wojny zadymki są? :D

no tak to Sobie poczytałem forum :v Sensi ogarnij je ;v

Opublikowano

warto zaczynać? jak z ilością online? mental coś ogarnia wojny/pvp?  wojny zadymki są? :D

no tak to Sobie poczytałem forum :v Sensi ogarnij je ;v

Wbij przekonaj sie sam.

footer_logo.png

Opublikowano

Grałem od startu przez tydzień i mam 200lvl, a potem miałem przerwę.

Czy jakiś gracz mógłby napisać, ile jest obecnie ~~ graczy online?

I czy wyższe poziomy to też symulator farmy.

Opublikowano

Grałem od startu przez tydzień i mam 200lvl, a potem miałem przerwę.

Czy jakiś gracz mógłby napisać, ile jest obecnie ~~ graczy online?

I czy wyższe poziomy to też symulator farmy.

aktywnych graczy co ma yangi jest z 30osob max. ogolnie jak GM sie wydurnia i robi glupie eventy to jest z 15 osob - 20 osob w m1 a tak to cisza spoko wszystko wolne mozna sobie podropic latwo wbic lvl IS ciagle na sklepach gorzej z itemami na 220 nie ma ulep na shopkach

Opublikowano

Od godz. 12:00 w grze aktywny jest drop Szkat. Blasku Księżyca.

Od godz. 12:00 do północy aktywny jest bonus exp 50%.

Wbijajcie :)

footer_logo.png

Opublikowano
Heja.

Dzisiaj o godz. 20:00 zostanie otwarte wejście na Arenę OX (3 tury).

Do zdobycia stały ItemShop, ulepszacze - jednym słowem warto wbić i niskim nakładem pracy się nieźle dorobić, ułatwić sobie rozgrywkę :)

Po zakończonym OX'ie przewidujemy mały turniej - więcej info pojawi się na chatcie w grze!

Tak więc wołajcie koleszków i widzimy się koło Uriela punkt 20:00! <3

footer_logo.png

Opublikowano

Witajcie,
Oto rozpiska planowanych wydarzeń na miesiąc KWIECIEŃ:

01.04 - Minigra: Karty Okey - godz. 18:00 do północy!
04.04 - Raty Serwerowe 50%!
09.04 - Zabawa z Mistrzem Gry!
11.04 - Konkurs OX!

13.04 - Drop Szkat.Blasku Księżyca i Minigra: Karty Okey + Zabawa z Mistrzem Gry! - godz. 19:00
15.04 - ZUO! - godz. 19:00
16.04 - Wielkanoc [Zostanie rozpisane na forum!]
17.04 - Z Kilofem za Pan Brat! - Pojawią się Żyły Bursztynu zaś wydobyty Bursztyn możecie wymienić na IS!
19.04 - Drop Szkat.Blasku Księżyca - od godz. 18:00 aż do północy!
21.04 - Konkurs OX
23.04 - Drop Szkat.Blasku Księżyca i Minigra: Karty Okey [Turniej PVP] !
25.04 - Raty Serwerowe!
29.04 - Konkurs OX + Minigra: Karty Okey

Mam nadzieję, że taka rozpiska przypadnie Wam wszystkim do gustu, zastrzegamy sobie prawo do zmian w harmonogramie jak i zmianę poszczególnych wydarzeń ze względu na różne sytuacje losowe.
Przewidujemy jeszcze kilka niespodzianek.
Aby być na bieżąco zachęcamy do polubienia jak i obserwowania naszego serwerowego Fanpage!

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...