Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis S2 [Easy/Medium] [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ta prezentacja jeszcze tu jest ...

Dekador to złodziej i tanavis z pewnością długo nie postoi 

Co do samego serwera to wystarczy że już były x2 reworki pandory bo tutaj widze dokładnie to samo ....

Dekador złodziej bo tak wszyscy mówią? Na cholerę kręcicie ta gównoburze? Jedna osoba powiedziała następna usłyszała i drama się tworzy. Przestańcie bo to już się każdemu znudziło, kto ma zagrać to zagra. Ostatni serwer stał 9 miesięcy i wszystko było w porządku, więc jeśli będzie tak jak jest obecnie to z pewnością serwer postoi dłużej niż ostatni :)

bo to prawda?

Były dowody na forum?

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do samego serwera to wystarczy że już były x2 reworki pandory bo tutaj widze dokładnie to samo ....

Dekador złodziej bo tak wszyscy mówią? Na cholerę kręcicie ta gównoburze? Jedna osoba powiedziała następna usłyszała i drama się tworzy. Przestańcie bo to już się każdemu znudziło, kto ma zagrać to zagra. Ostatni serwer stał 9 miesięcy i wszystko było w porządku, więc jeśli będzie tak jak jest obecnie to z pewnością serwer postoi dłużej niż ostatni :)

z pełnym szacunkiem Pawełku, ale wiesz jak było w moim przypadku z dopominaniem się o hajs - koniec końców ani kasy ani posady.

Zainteresowanych odsyłam to tematu  :lenny:

(klik w emotikonke)

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ehh, no własnie wiem jak było, wiem też, że do końca nie jesteś aż taka pokrzywdzona bo kasę dostałaś wcześniej na paypalu i wydałaś sobie na cs'ka. Ale nie wnikam w to, miałaś swoje kilka minut - starczy. Nie musisz wklejać co 2 posty tego tematu -  pokazujesz tym tylko jak bardzo Cię to boli, wybacz ale taka prawda. Ja tu nikogo nie bronie, ale wiem jak było. Dobra, starczy - ja się już nie udzielam, co miałem powiedzieć to powiedziałem :) 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

z pełnym szacunkiem Pawełku, ale wiesz jak było w moim przypadku z dopominaniem się o hajs - koniec końców ani kasy ani posady.

(klik w emotikonke)

Ehm ehm.. co ja miałem napisać.. a tak: "J**** Cię!" - Twoje zdanie się nie liczy dziewojo, nie szukaj przyjaciół w tym temacie :D.

Opublikowano

Nic tylko się śmiać :D 

#Złodziej #NAVI #c**j wie co jeszcze :D

Macie niedojebanie mózgowe wszyscy razem wzięci :D

kolega koleżanka słuchaj nie polecamy ich ok spoko :D tak k***a działacie :D

@Algade

Tolerujecie spam? ma ktoś dowody że JA KURWA JA DAŁEM komuś navi czy sztaby czy cokolwiek na s1 ? NIE bo nic takiego nie było :)

Nie dostałaś kasy k***a? kłam dalej  ale i tak cię lubię pulpeciku :*

Dowody też mogę przerobić NO PROBLEM :)

Pierdolicie za plecami a wgl mnie nie znacie :D

@Salur nadzoruje? jebałem xDDD Salur jak ja ma takie same prawa każdy z nas ma swoje zadania na serwerze i to tyle dziwne że tylko z tobą Sushi jest taka gówno burza a z Pawłem trzymamy się już kilka dobrych lat ale tak k***a jest jak sie jest fałszywą kurwą co napierdala za plecami bo została wyjebana z tanavisa i diso**** @Olastin

Ja nie będę tańczył, jak będą mi k***y grać
Gdy Oni będą tańczyć Ja będę w miejscu stać
P******e was i bande wam sprzymierzonych 
Jeśli wejdziesz między wrony ... jesteś skończony.

sygna.png

Opublikowano

(klik w emotikonke)

Ehm ehm.. co ja miałem napisać.. a tak: "J**** Cię!" - Twoje zdanie się nie liczy dziewojo, nie szukaj przyjaciół w tym temacie :D.

na chwile obecną to tylko ty tutaj szukasz atencji.

brawo reygras, odebrales mi wszystkie prawa na forum xD

serwer nie wnosi nic oprócz bugów, także nie widzę sensu siedzenia na tym syfie po raz kolejny.

ile graczy? 10 osob?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Proszę nie spamować mi w temacie. 

Jeśli macie jakąś konstruktywną krytykę, to spoko, ale nie polecam bo mogę proszę zachować dla siebie.

sygna.tan.png

Opublikowano

Dekador ty hipokryto.

Psioczysz na innych, że odgrzewają projekty, są ludźmi pozbawionymi kreatywności...

Sam robisz to o co spinasz się do innych  xD  xD  xD Mieć tyle czasu i dodać tylko parę recolorów bojownika i stroje bokserskie? 

Przecież tym sposobem to miano Technik 2016 wędruje do ciebie.   :lenny:

Jeżeli ktoś gra na tym byle czym to serdecznie współczuje. Otwarte są już 2 takie serwery  xD

Tym razem sprzedajesz ludziom gówno w gorszym papierku po cukierku, bo pierwsza prezentacja wyglądała chociaż odrobinę przyzwoicie : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1490581-tanavispl-dedyk-easymedium/#entry12624502

Opublikowano

Dekador ty hipokryto.

Psioczysz na innych, że odgrzewają projekty, są ludźmi pozbawionymi kreatywności...

Sam robisz to o co spinasz się do innych  xD  xD  xD Mieć tyle czasu i dodać tylko parę recolorów bojownika i stroje bokserskie? 

Jeżeli ktoś gra na tym byle czym to serdecznie współczuje. Otwarte są już 2 takie serwery  xD

Tym razem sprzedajesz ludziom gówno w gorszym papierku po cukierku, bo pierwsza prezentacja wyglądała chociaż odrobinę przyzwoicie : 

Fajnie, że się rozpisałeś :D. Teraz możesz grzecznie wyjść - ja rozumiem... żal dupę ściska :)

Opublikowano

Dekador ty hipokryto.

Fajnie, że się rozpisałeś :D. Teraz możesz grzecznie wyjść - ja rozumiem... żal dupę ściska :)

Żal dupę ściska? O co? Możesz mi to wytłumaczyć?  xD

Skoro mój post nie dotyczy twojej osoby to dlaczego go cytujesz i mi na niego odpowiadasz? 

Nadmienię, że komentarz nic nie wnosi, ani nie odpowiada na mojego posta, więc jak możesz to sklej twarz i siedź grzecznie ;) 

Opublikowano

Typowi skok na hajsik, szkoda sie rozpisywać, każdy kto ma oczy i mózg powinien to wiedzieć ; ) Nie polecam. 

GG: 58291199

Opublikowano

Zarejestrowałem się, pobrałem clienta i ciągle "zostaniesz połączony z serwerem" cos jeszcze gdzies trzeba zassysac?

Opublikowano

czemu tak prezentacja jeszcze tutaj jest ?

Dekador to złodziej i były na forum odpowiednie dowody na to.

Może trochę nie w porę, ale się wypowiem, bo mnie c**j strzela... Oszukał Cię kiedyś? Jak do tej pory ja nie miałem z nim żadnych problemów. Te problemy co są tutaj na forum to zapewne sa jakieś niedomówienia. Nie żebym bronił czy coś, ale bez przesady..

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Może trochę nie w porę, ale się wypowiem, bo mnie c**j strzela... Oszukał Cię kiedyś? Jak do tej pory ja nie miałem z nim żadnych problemów. Te problemy co są tutaj na forum to zapewne sa jakieś niedomówienia. Nie żebym bronił czy coś, ale bez przesady..

Misiek spokojnie, placki zawsze będą psioczyć, a jak masz serwer to tym bardziej będą wymyślać oszustwa a jak zapytasz o dowód to zapewne zwyzywa i nic więcej.

Opublikowano

Misiek spokojnie, placki zawsze będą psioczyć, a jak masz serwer to tym bardziej będą wymyślać oszustwa a jak zapytasz o dowód to zapewne zwyzywa i nic więcej.

Lajk dobrze mówi ludzie zawsze będą zazdrośni żal im dupska ściska że dobry serwer

Serio serwer kozak tylko szkoda że mało ludzi

Opublikowano

Lajk dobrze mówi ludzie zawsze będą zazdrośni żal im dupska ściska że dobry serwer

Jak serwer może być kozak nie mając nawet limitera xD Już nie wspomnę, że nic nie ma do roboty. Tylko exp, exp i exp, a potem robienie eq i pvp. 0 dungeonów prócz jakiegoś na 120lvl. Bo innych jakoś nie widziałem. Nawet nie ma teleportu pod DT. Choć wątpie, że jest opłacalne.

Opublikowano

Jak serwer może być kozak nie mając nawet limitera xD Już nie wspomnę, że nic nie ma do roboty. Tylko exp, exp i exp, a potem robienie eq i pvp. 0 dungeonów prócz jakiegoś na 120lvl. Bo innych jakoś nie widziałem. Nawet nie ma teleportu pod DT. Choć wątpie, że jest opłacalne.

Nie pogrążaj sie... W pierścieniu teleportacji masz takie coś jak: Dungeony. Ty w ogóle byłeś na tym serwerze? :P

@mafzor Opisz mi na pw dokładnie problem to ci pomogę

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...