Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na serwerze TanavisMT2

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałabym Wam przedstawić obecną sytuację na Tanavisie.

To co się tam dzieje to czysta parodia.

Przestańcie im mydlić oczy.

Zacznijmy od początku.

Dekador [owner] w dniu 26.05.2016 obiecał mi zapłacić 300zł za supportowanie gry.
(Mam dowody w postaci ss z facebooka, ale ich nie wstawię, bo znów mnie ktoś postraszy policją i w ogóle smutno)
W dniu 20.06.2016 odezwałam się po pieniądze, ale mi odpisał, że nie ma i po 25 będą
. 25.06 odezwałam się po pieniądze i co? Cisza. Do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi.

Serwer jest na plikach terenzo, jest zbugowanym dnem. Nie potrafi nawet bazy danych ogarnąć a graczy ma totalnie w odbycie.
Postanowił stworzyć drugi serwer - Rastoria.eu (na FB jest fp) na pliakch tanazvisa - czyli drugie dno.
Insomnia [GM z wiedzą, a raczej jej brakiem] wielki szanowny pan GM sra Dekadorowi na głowe, a ten tańczy jak mu zagra. B%29.png
Już od kilku dni mam bana na serwerowym TS3, od Insomni, który potrafi tylko zwyzywać od gówien i dzieciaków (rocznik '95 - wielki dorosły lol)
Na serwerze Navi jest odkąd pamiętam i nawet wiem od kogo. (Nie, to nie była Arleta XDDDD)
Jest więcej rzeczy niż naszyjnik navi, bo widziałam na własne oczy. B%29.png

Poniżej załączam kilka ssów z Pokoju Administracji i bóldup Insomni.
bgxr2w.jpg
2rgks3m.jpg
9hkvph.jpg
5ogpbr.jpg
n49tzr.jpg
29par78.jpg
1gcx3.jpg
9kxjd1.jpg
ay6fys.jpg
2m5nkow.jpg

Na koniec nie pozdrawiam:
Dekador - Naucz się w końcu tworzyć serwery metina, bo to co odpierdzielasz to śmiech na sali. Byłam w teamie tylko dla hajsu i twoich śmiesznych psc.
Zacznij ogarniać baze danych, bo nawet nie wiesz kto ma GM'a. (ss nizej)
Polecam zainteresować się supportem i problemami graczy, a nie gdy prosiłam o liste @ to stwierdziłeś, że masz wysrane na @ i masz ważniejsze sprawy (parodia, aż chce się płakać)
Insomnia - Więcej kultury bękarcie. Gdyby nie Arleta to byłbyś tutaj nikim (w sumie dalej jesteś). A Ty śmiesz ją nazywać niekompetentą osobą, poryczałam sie w tym momencie.
Ciekawe czy Dekador wie o prywatnych eventach dla Ciebie, Justyny i *[GM]* Layona.
33jk18p.jpg
Pumcia - dostałaś GM'a bo Twój chłoptaś ma. Nie potrafisz nic oprócz tepania się z miejsca w miejsce. Potrafisz tylko przytakiwać swojemu chłopakowi, nic więcej.
I następnym razem sklej jape jeśli nikt cie kretynko nie prosi o zdanie.

NAVI podobno miało zniknąć, a Cinek po ub miał naszyjnik w eq. Nawet usunąć nie potrafisz? Klask klask
https://www.youtube....h?v=lT0-6kwevG4
https://www.youtube....h?v=ZrnipEER5Hw

Rangę na forum mi zabrał bez słowa, po czym zbanował. Passy do supportu zostały nagle zmienione.

W dniu wczorajszym dostałam bana również na konto w grze. Za co? Za prawdę.

Tematy o navi podobno miały nie znikać z forum, a zniknęły. Przykre.

Wszystkie osoby, które wyjawiły choć odrobinę prawdy nagle stały się niekompetentne - podejrzane.

Cytując Dekadora:

Miałem na ciebie wyj*bane od początku, chciałem tylko pomocy na supporcie i tylko o to chodziło.

Ps. Naucz się banować , bo na forum nie potrafiłeś mnie zbanować.

Ale szczerze mówiąc po drugim banie nie chce mi się nawet dawać UB, bo nie mam po co wchodzić na twoje śmieszne forum.
Przestań podkręcać licznik dzieciaku, bo nikt Ci nie uwierzy, że masz 400 graczy.
Twój serwer się dawno skończył.
Przestań wciskać ludziom kit, że od Arlety poleciało navi i że niby miała płacone za pracę. Jeśli miała tak samo płacone jak ja to pozdrawiam.
Każdy wie, że serwer pod IS'a skoro bugi naprawiasz tygodniami, a eventy to śmiech na sali.

Nie, to nie jest mój płacz. To tylko czysta prawa.

Nie pozdrawiam.

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie którzy na swoich serwerach rozdają "navi" powinni zostać automatycznie wyjebani z tego forum i dostać pełen zakaz wrzucania prezentacji.

Opublikowano

Ludzie którzy na swoich serwerach rozdają "navi" powinni zostać automatycznie wyjebani z tego forum i dostać pełen zakaz wrzucania prezentacji.

ależ oczywiście. B)

Jednakże nigdy nie ma pewności co do Navi.

Opublikowano

Ahh myślałaś ze mam konto dalej zdezaktywowane ?

9afe93ec3ba334d6dbee3e9c03fa9f2b.png

772e5a5c694a5d89d4ed37cf091cb2bd.png

a05734904b314d1632d523f983f43196.png

Dziewczyno to że masz spine z Insomnią to już nie moja broszka konkrety.... mówisz ze z navi nie ma pewności tylko po chu*j o tym wspominasz nie rozumiem KONKRETY.... jesteś dziewczyną co leci na kasę chcesz więcej ss poczekam aż GIBSONUS Rafał wróci z wakacji to porozmawiamy sobie dalej a w tym momencie pilnuj kontaktu do mamy bo na pewno chciałaby wiedzieć gdzie i komu wysyłasz swoje nagie zdjęcia i jak bardzo jesteś pazerna na kase jak mowa o CS GO   :)

Tak tak pamiętam jak prosiłaś czy pomożemy zdjąć stronę jak twój były wzuci tam twoje zdjęcia ahhh Mati Mati :)

Pozdrawiam i zapewne jeszcze się odezwiemy albo już raczej ty ale czas pokaże prawda jest jedna a to co ty robisz to bynajmniej mnie śmieszy i dziękuje za reklamę jest jaka jest ale czas leci dalej :) a to już 9 miesięcy.

Opublikowano

Dziewczyno to że masz spine z Insomnią to już nie moja broszka konkrety.... mówisz ze z navi nie ma pewności tylko po chu*j o tym wspominasz nie rozumiem KONKRETY.... jesteś dziewczyną co leci na kasę chcesz więcej ss poczekam aż GIBSONUS Rafał wróci z wakacji to porozmawiamy sobie dalej a w tym momencie pilnuj kontaktu do mamy bo na pewno chciałaby wiedzieć gdzie i komu wysyłasz swoje nagie zdjęcia i jak bardzo jesteś pazerna na kase jak mowa o CS GO   :)

Tak tak pamiętam jak prosiłaś czy pomożemy zdjąć stronę jak twój były wzuci tam twoje zdjęcia ahhh Mati Mati :)

Pozdrawiam i zapewne jeszcze się odezwiemy albo już raczej ty ale czas pokaże prawda jest jedna a to co ty robisz to bynajmniej mnie śmieszy i dziękuje za reklamę jest jaka jest ale czas leci dalej :) a to już 9 miesięcy.

dobry fake ^^ ^^

Na taki jak ostatnio? Współpracowałam z tobą dzieciaku miesiąc, to kiedy wcześniej miałeś mi wysłać? Adres e-mail nie jest trudny do zdobycia, skoro go podałam do rejestracji konta w grze. :v

Nawet nie prosiłeś o dane do paypala ^^ ^^ ^^

292ppqb.jpg

BO GO NIE MAM XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szkoda, że nigdy nie odpisuje "ok mam"

Nagie zdjęcia, ok. Zarzuć pare z nich na pw. XDDDDDDDD No gdzie i komu wysłałam? :D Pokaż pare z nich dzieciaczku. Wystarczy "zbadaj element" i już wiadać, że fake. B)

To Ty mi płaciłeś za rozmowę z Tobą ;v i dawałeś passy do pay-pala.

Co ma do tego Gibson?xD

Bajkopisarz z ciebie level hard.

Opublikowano

O tak małą kwotę tyle dramatu ;)

My jeszcze nie wystartowaliśmy a tu takie rarytasy na podwórku ;)

e678dceaf5e50.jpg

Napisz na PW to wypłacę Ci te trzy stówki ;)

Opublikowano

e678dceaf5e50.jpg

Tu chodzi o sam fakt. :)

Jeszcze ma czelność podrabiać ss'y.

Opublikowano

To "Ok mam" cos słabo podrobione bo białe tlo na tekst jest za długie a na fb tło jest tak długie jak długi jest sam tekst
Opublikowano

Tanavisa nie polecam, byłem tam, chwilę pograłem, administracja ma graczy za śmiecia ludzkiego, leciały też bany bez powodów, "Pan"  xD  xD  Insomnia jeżeli już wejdzie na serwer stoi cały czas na /inv w M1. Pumcia? Jedno wielkie nieporozumienie, "dziewczyna"  xD  xD wcześniej wymienionego osobnika. Widać na tych pierwszych SSach autorki tematu ile miała do powiedzenia, cytowanie chłopaczka i popieranie go emotikonkami. Dekador, nick z zajebanej postaci z bazy danych na PandoraMT2 (login kamilos1122 mail dekador@o2.pl i legendarne hasło "lubiesmalec" - założyciel Tanavisa: Bartek, chyba dlatego nick zmienił), reszty teamu nie znam i nie widziałem w akcji, więc się nie wypowiadam, ale zakładam że to grupa "kolesi". 

Pozdrawiam, nie polecam, jeżeli szukacie starego Elite/Pandory poszukajcie czegoś innego.

a w tym momencie pilnuj kontaktu do mamy bo na pewno chciałaby wiedzieć gdzie i komu wysyłasz swoje nagie zdjęcia.

Po tym stwierdzam iż popadasz w panikę, bo to zagranie czysto dziecinne.

ReDzGjJ.jpg

Opublikowano

e678dceaf5e50.jpg

Tu chodzi o sam fakt. :)

Jeszcze ma czelność podrabiać ss'y.

Ja wiem. Ogółem to takich jak ten Dekador to powinno się pluć ;) 

Brak słowa to już jest naprawdę poziom rynsztokowy. 

Opublikowano

e678dceaf5e50.jpg

http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_KLQFVOKnv9WkJwxcWIOLNQkO6knQa5eW,w400.jpg

NIE WIEM CZY TO MIAŁOBYĆ SMIESZNIE CZY CO? PEWNIE ZA 3,50 W MACU ZAPIERDALASZ xD

3,5 to Twoja rodzina pod Dworcem uzbiera grając cały dzień na tamburynie ;)

Opublikowano

Rozumiem wszystkie spiny ale wypowiadamy się na temat sytuacji na serwerze TanavisMT2. Inne posty a tym bardziej typu "Twoi rodzice.." będą odpowiednio nagradzane. Szczególnie tyczy się to 2 panów wyżej.

Opublikowano

Dokładnie tak jak Gramtv pisal zbanowali moje konto za to ze mialem zbugowana spacje i zminimalizowana gre co jakis czas wlaczalem gre i uzywalem pelerynek i dalej minimalizowalem i wydaje mi sie ze pewien GM myslal ze gram na bocie.Chcialbym wyjasnic ta dziwna sytuacje ale nie da sie porozumiec z administracja nie zalezalo by mi az tak na tym gdyby nie fakt ze doladowalem itemshopa mam prosbe do administracji zeby sie z nia skontaktowac i porozmawiac o zaistnialej sytuacji bo narazie to ten serwer soba nic nie reprezentuje bo ani TS nie dziala (a podobno dziala)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...