Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis S2 [Easy/Medium] [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu tak prezentacja jeszcze tutaj jest ?

Dekador to złodziej i były na forum odpowiednie dowody na to.

Może trochę nie w porę, ale się wypowiem, bo mnie c**j strzela... Oszukał Cię kiedyś? Jak do tej pory ja nie miałem z nim żadnych problemów. Te problemy co są tutaj na forum to zapewne sa jakieś niedomówienia. Nie żebym bronił czy coś, ale bez przesady..

Szymon, mnie oszukał. Temat na MPC jest i nietrudno go odkopać w moim profilu. (dla tych leniwych - klik)

Ale co ja tam wiem, zaraz naskoczy na mnie jakiś Calienciak z bandą niedorozwiniętych kumpli, którzy zwyzywają mnie, moją matke i mojego ojca, a mi każą zamknąć ryj, bo to w ich stylu.

Reygras był takim geniuszem i mi odebrał wszystkie prawa na forum co jest zabawne, bo nie zaglądam tam od x czasu i niespecjalnie mi przykro z tego powodu.

Cóż, jak moi przedmówcy - dekador miał sporo czasu żeby coś z tym zrobić, nie zrobił. Pozostaje się domyślać czy jest wciąż tak samo głupi i bierze się za to czego nie potrafi czy liczy na ludzką glupotę i pieniążki z IS.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Jaka opinia krąży o tym serwerze, opłaca się zaczynać na nim rozgrywkę?

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano

Jaka opinia krąży o tym serwerze, opłaca się zaczynać na nim rozgrywkę?

Nie opłaca, na s1 były przekręty i tu też będą.

Jedynie kto poleca ten serwer to sami przydupasy Dekadora

Na s1 w teamie był burdel większy niż na antarisie oprócz Salura

A jeśli chcesz Dekadorze dowodów to napisz do jednego z twoich pacholkow, mu już wysłałem jak dawałes sztabeczki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20. Prezentacje nieaktywne 14 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...