Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis S2 [Easy/Medium] [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, nazwa tematu i co dalej?

Gościu, na siłę próbujesz się oszukiwać, znasz prawdę i my też, więc już siedź cicho bo sie ośmieszasz, przed chwilą pisałeś, że po prostu przerwa techniczna, teraz ze drobne ataki? Jesteś żałosny tak jak ten serwer... Co hajsu na święta potrzeba? ŻAL...

Jak chcesz już wiedzieć, to prowadzę własną działalność, więc o pieniądze się nie martwię.

Co do zamieszania z "kradzieżą", to wy nie znacie prawdy, więc najlepiej się w ogóle nie wypowiadajcie.

Ps. To jakaś zorganizowana akcja? Może z czymś Wam pomóc? :)

sygna.tan.png

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko okej prosty serwer bez zbędnych bajerów, ale z tego co widzę peleryny i poty się kończą? Pytanie : po co? A jeżeli zmianki też się kończą to też jakaś głupota.

Opublikowano

ELO DEV DEKADOR.

Kiedy się skończy ten hype na pandory? xD

Długo trwa ta przerwa , ataki ddos na taki syf serio to ja juz nie wiem jak warto taki chłam atakowac

Bym ci napisał coś ale mi wykurwią perma xD Także napiszę ci to co powtarzam od dłuższego czasu; zamknij pysk.

Opublikowano

Długo trwa ta przerwa , ataki ddos na taki syf serio to ja juz nie wiem jak warto taki chłam atakowac

alchemik robi swoje :)

Skąd truta ?

DT

Red las

ELO DEV DEKADOR.

Kiedy się skończy ten hype na pandory? xD

Bym ci napisał coś ale mi wykurwią perma xD Także napiszę ci to co powtarzam od dłuższego czasu; zamknij pysk.

witaj DEF LAJK

tanavis to tanavis nie panda

sygna.png

Opublikowano

Ta mapka od 110 jest super, ale ta od 150 już nie, ponieważ jest na większości serwerów. Bronie są mega super - wszystkie sety jak na serwerze dragonmt2. Na tej mapce to do którego lv się expi bo max poziom to 250, więc reszte pewnie w av2 trzeba dobijać?

Opublikowano

Jak już robicie serwer podobny do pandory to proponuję dodać nową mapę od np. 190lvla, ponieważ obecnie stoi już taki serwer, dobrze zabezpieczony a exp od 183 jest koszmarny i nie ma w sobie nic z easy. Dla tych którzy nie wiedzą - ostatnie 67 lvli dobija się w atlantydzie v2. Jedyny plus u was to kolorowe bojowniki, prezentują się bardzo ładnie.

Opublikowano

Jak już robicie serwer podobny do pandory to proponuję dodać nową mapę od np. 190lvla, ponieważ obecnie stoi już taki serwer, dobrze zabezpieczony a exp od 183 jest koszmarny i nie ma w sobie nic z easy. Dla tych którzy nie wiedzą - ostatnie 67 lvli dobija się w atlantydzie v2. Jedyny plus u was to kolorowe bojowniki, prezentują się bardzo ładnie.

Różnic jeśli chodzi o poziom rozgrywki i udogodnień jest znacznie wiecęj ; )

sygna.tan.png

Opublikowano

Dużo graczy proponuje mapę od 200/220lvl tak więc rozważymy tą propozycje :)

Dodajcie te mapiki co były na serwerze dragonmt2. Ta pierwsza to jedna z nich a drugą masz na sethi chyba bo te inne to na prawie każdym serwerze są to bez sensu, żeby i na tym były :)

Opublikowano

Nie polecam bo Dekador, na s1 ładnie rozdawał sztabki tym którzy mu lizali dupe

Jeśli ktoś lubi tracić swój czas to polecam :v

Opublikowano

Nie polecam bo Dekador, na s1 ładnie rozdawał sztabki tym którzy mu lizali dupe

Jeśli ktoś lubi tracić swój czas to polecam :v

Dzięki :)

sygna.png

Opublikowano

Przydałby się szybszy resp/więcej metków w red lesie, trudno je tam znaleźć mimo małej liczby osób na serwerze, a macie zamiar ruszyć z reklamą, więc myślę, że to dobry pomysł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...