Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santania.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer sam w sobie fajny lecz wymaga poprawek za ktore administracja nawet nie zamieza sie zabrac przez to ilosc graczy w koncu spadnie do 0-50. Serwer pod kase wystartował z tego co widac, mozecie do kosza wyrzucic.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet fajny, w starym stylu, ale ULEPEK to tam trochę za DUŻO.....

na 140lvl mam ponad 50+ rożnych ulepek a na pewno jest ich w ciul więcej, z tego powodu nie polecam tego serwera chyba ,że ktoś lubi mieć zawalone cale eq i depo w ulepkach. Na serwerach powinno być max 20 ulepek i koniec a nie jakieś wymyślanie nie wiadomo co....

Co za dużo to nie zdrowo i tu to się znakomicie sprawdza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie fajny lecz wymaga poprawek za ktore administracja nawet nie zamieza sie zabrac przez to ilosc graczy w koncu spadnie do 0-50. Serwer pod kase wystartował z tego co widac, mozecie do kosza wyrzucic.

Fakt.. mieć 1k online i przez lenistwo to zaprzepaścić no brawa dla administratora! :D
Opublikowano

Cóż, troszkę się zawiodłem...

Na początku polecałem server, ale ilość ulepek jest z dupy. Zwłaszcza, że większość z nich wydaje mi się, że jest bezużyteczna i po prostu jest, bo jest...

A niby Jamajka pisał, że ulepek jest mało, jeżeli ulepek jest ze 100+ na servie, to zastanawia mnie co dla niego znaczy słowo "dużo"...

Zastanawiam się czy na serverze nagrywać dalej serię na YT... 

Opublikowano

Dobra zamykamy serwer. 

Serwer prowadzony przez ekipę Harnasia. 

Mogliście chociaż udawać że cokolwiek robicie na tym serwerze. Tak jak gotowiec był wgrany na początku tak stoi do teraz. Pełno bugów. 

Administracja banuje za proste "Ekipa Harnasia?" także coś tutaj jest nie tak xDDD

Tutaj rozmowa na gg (konfa administracyjna) gdyż byłem modem na forum tego gówna. 

post-1541008-0-15968100-1481209836.png

Ingrida - Ave

Algade to Algade wiadomo ;)

GG: 58291199

Opublikowano

Dobra zamykamy serwer. 

Serwer prowadzony przez ekipę Harnasia. 

Mogliście chociaż udawać że cokolwiek robicie na tym serwerze. Tak jak gotowiec był wgrany na początku tak stoi do teraz. Pełno bugów. 

Administracja banuje za proste "Ekipa Harnasia?" także coś tutaj jest nie tak xDDD

Tutaj rozmowa na gg (konfa administracyjna) gdyż byłem modem na forum tego gówna. 

attachicon.gif15310272_354064458288297_2003124479_n.png

Ingrida - Ave

Algade to Algade wiadomo ;)

NIE JESTEM ZADNYM HARNASIEM NAWET NIE WIEM KTO TO JEST

Opublikowano

Droga administracjo. Serwer na pierwszy rzut mojego oka wydawał się genialny (za wyjątkiem takiej ilości ulepek). Zaniedbaliście go, kilka małych poprawek naprawdę by umiliło grę. Pretekst, że to serwer nie dla zarobku bo tani IS jest słaby.. Im tańszy IS tym więcej ludzi kupuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem prawie od początku serwera, ale zdecydowanie NIE POLECAM. Na serwerze została już tylko garstka graczy, nie warto pobierać klienta.

Administracja nie robi kompletnie nic. Któregoś razu po wejściu na ich forum zauważyłem, że Administracja napisała do kogoś "spier****** stąd" (bez cenzury)...

Znajoma zna głównego Admina z reala - ponoć cały czas gra w LOLa i ma w dupie serwer, zrobiony na szybką kasę. P

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...