Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santania.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku.

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny."

Smuteg

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny."

Smuteg

dlatego masz 3 hostingi kretynie

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Pozdrawiam założyłem konto założyłem EQ wyrzuciło mnie z gry i zamknęło klienta i okno ze znakami zapytania.

Założyłem drugą postać to nawet się nie zalogowałem tylko błąd i wyrzuciło klienta. 

Odpalałem grę przez patchera i normalnie i nie mogę wbić.

EDIT: Usunąłem postacie założyłem w innym królestwie i nie mogę wbić do gry jakiś błąd zamyka klienta i nic się nie da zrobić.

Opublikowano

Smuteg

dlatego masz 3 hostingi kretynie

Sie dzieciaku nie wypowiadaj, jak 2 hostingi nie dzialają, a na 3cim konto trzeba miec.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje, ale pobrałem clienta z mega i teraz wywala mnie cały czas i wyskakują jakieś chinskie znaczki

Bo pewnie sie poprawnie ci nie pobralo, musisz od nowa pobrac

Opublikowano

WunszRzeczny  <- taki czubek mimo wielu spotów to musi wbijać na mojego bo sam nei daje rady żałosne :/ 

a ten ziomus dobryy :D lv od gma xD 

8qQF4Bp.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Kopiuj - Wklej z błędami z 2k8...

Strzała 

Bez kitu, wpadłem przetestować sobie Cheaty które zrobiłem i zostałem na chwile dłuższą.. ale po dłuższym graniu to ja p******e xD

Serwer stoi na g 2k89, brak polskich znaków w Questach co ostatnie takie rzeczy widziałem w 2k12.. hmm co by tu jeszcze. To jakiś gotowiec z przed tych kilku lat i nic nawet nie poprawione.. masakra .. ;p

Ay9v2ss.png

W razie jakby ktoś cheaty chciał to pw ;d 

Opublikowano

ts-dolcegabana.pl  > GILDIA SHINSOO PRAWIE ALL W TOPCE LVL! ZAPRASZAMY! :)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Działa serwer?  Pisze mi że nie jest jeszcze otwarty ?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Kopiuj - Wklej z błędami z 2k8...

Strzała 

Bez kitu, wpadłem przetestować sobie Cheaty które zrobiłem i zostałem na chwile dłuższą.. ale po dłuższym graniu to ja p******e xD

Serwer stoi na g 2k89, brak polskich znaków w Questach co ostatnie takie rzeczy widziałem w 2k12.. hmm co by tu jeszcze. To jakiś gotowiec z przed tych kilku lat i nic nawet nie poprawione.. masakra .. ;p

Ay9v2ss.png

W razie jakby ktoś cheaty chciał to pw ;d 

Tej ale od petów to się odwal xD Lepsze to niż gotowe pety które tylko przywołujesz i nic z nimi więcej nie robisz.

Co do serwera, jeżeli nie stoi na src to małe szanse na powodzenie ma ten projekt :/

IDcncno.png

Opublikowano

Przerwe zrobili bo jakiś quest wypierdalał im kanały xD

W razie cheatów pw ! xD

@charlie120 ale jak k***a chce wjebać punkty w siłe a wyskakuje mi po kliknięciu w opcje Inteligencja to gzzzz xD

Opublikowano

Przerwe zrobili bo jakiś quest wypierdalał im kanały xD

W razie cheatów pw ! xD

@charlie120 ale jak k***a chce wjebać punkty w siłe a wyskakuje mi po kliknięciu w opcje Inteligencja to gzzzz xD

Tej, a może to tak specjalnie zrobione xD Taka łamigłówka xD

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...