Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santania.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem, że będzie to jakiś normalny serwer a tu bug na bugu w dodatku 1:1 do Linaresa haha, każdy tam chyba grał bo takich serwerów było pierdyliard.

Nudny jak c**j ten serwer, nie polecam

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Graczy dużo, ale stron eq mało

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Serwera nie polecam. Czasem cofalo mi expa, dungeon tylko z IS i jest az 1. Misje zbugowane, ulepszaczy jest ze 100+ nie polecam. Serwer niedopracowany.

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano

Usunałem po 5 minutach gry.

Tyle bugów dawno nie widziałem

Najśmieszniejszy był bóg na jednej postaci na ktorej nie moglem wogole expic, exp zamiast rosnąć to malał ahhahah

.

Opublikowano

Ano jest sporo do poprawy, ale pewnie wszystko zostanie poprawione, miejmy taką nadzieję, bo długo czekałem, aż wyjdzie coś typowo easy/pvp, by porobić wojny itd :D

Opublikowano

Ano jest sporo do poprawy, ale pewnie wszystko zostanie poprawione, miejmy taką nadzieję, bo długo czekałem, aż wyjdzie coś typowo easy/pvp, by porobić wojny itd :D

Jestes administratorem forum, powiedz gdzie jest administracja?

Opublikowano

Jestes administratorem forum, powiedz gdzie jest administracja?

Nie ma i nie będzie wh/dmg  i jazda ;  >

banner5.gif

Opublikowano

Najgorsze jest to ze administracja ucichła :D

bo czasem spie?

Najśmieszniejszy był bóg na jednej postaci na ktorej nie moglem wogole expic, exp zamiast rosnąć to malał ahhahah

nie bóg a bug jak juz, i to nie jest bug tylko wlaczyles pierscien antyexpa ciemnogrodzie, pomysl zanim przyjdziesz pisac glupoty

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia, jednakże czekamy wciąż na poprawienie kilku aspektów gry. Przede wszystkich większych respów bossów i metinów oraz dodania nowych stron eq, bo nie ma gdzie nic włożyć.

Opublikowano

no to taki easy pvp pod względem bonowania/ bicia lvl. Co ulepszania- nie wypowiem sie bo dopiero 125 po 100min gry, eq prawie full wybonowane perf..co ciezko wchodzi to tylko szpony x6 sie mieszają i kappa ;v dodajcie pety :) 

Opublikowano

no to taki easy pvp pod względem bonowania/ bicia lvl. Co ulepszania- nie wypowiem sie bo dopiero 125 po 100min gry, eq prawie full wybonowane perf..co ciezko wchodzi to tylko szpony x6 sie mieszają i kappa ;v dodajcie pety :)

Mam to samo, 2x szpony bonowałem prawie 2 dni... i wszedł tylko 1 z nich :P już ten drugi to sobie darowałem xD 

Opublikowano

Najgorsze jest to ze administracja ucichła :D

bo czasem spie?

nie bóg a bug jak juz, i to nie jest bug tylko wlaczyles pierscien antyexpa ciemnogrodzie, pomysl zanim przyjdziesz pisac glupoty

Bez kitu, ty gosciu chyba od początku serwera spisz. Serwer fajny lecz administracja... nie skomentuje. Ciągłe mowienie ze cos zostanie dodane, poprawione a tu nic, serwer stoi bo stoi.

Opublikowano

Jakiś administrator napisal do mnie mnie o nicku I coś tam. Suma sumarum napisałem z pretensją że 2 strony ekwipunku przy takiej ilości ulepszaczy jest nie dorzeczne. A on/ona że stary system i nic nie zmienią. NO KU RWA LUDZIE.

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Serwer do du** przestałem grać po godzinie, każdy lata na wh, bosa nie da sie ubic, bez buffa nie dasz rady, i jest 200+ ulepszaczy, niektóre zajmują 2 sloty, a w eq mamy tylko 2 karty... żałosne... odradzam każdemu grać na tym "serwerze". I wgl ta administracja.. 16latki co nie maja pojecia jak zabezpieczyc serwer... kazde wh dziala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...