Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santania.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba coś im nie pykło bo serwera coś długo nie włączają :P  ogolnie dużo syfu, stare pliki, gdzieś już takie widziałem 

to na g 2k89 stoi to czego się spodziewasz ? 

@UpssErroR no dobra .. ale nie przesadzajmy bo ten serwer przeraża.

Po prostu wkurza to trochę, że ludzie nie oczekują już tych nowości, spora część ludzi chciałaby pograć właśnie na tego typu klasycznym easy, bez dodatków pierdyliarda rzeczy...

Zaczynam stwierdzać niestety, że metin już nie jest metinem. Gdzie się nie wejdzie, to albo jest 100 ulepek i weź to człowieku drop teraz... albo pododawane jakieś dzikie sety z WoW'a czy innych gier. Ustawianie dodatków i ułatwień które sprawiają, że servery polegają tylko na klikaniu spacji...

Moim zdaniem, metin skończył się w momencie kiedy został wymyślony bonus switcher (nie mówię o tym w kamer modzie, gdzie zmieniało się średnie i działało to tak jak działało) tylko fakt, że każdy lata z perfekt EQ i nie ma różnorodności bonów... 

Gdzie te czasy, kiedy stało się w m1 po kilka godzin z ekipą i ręcznie zmieniało bony, pisząc z ludźmi czy gadając na TS... 

[*] RIP Metin2

Ja wiem o co ci chodzi.. ale jak ktoś chce robić starego Easy to niech poprawi przynajmniej błędy bo tak to wygląda jak typowy skok na hajs ;p

Pokaz serwer ktory nie jest skokiem na hajsem :D

I nie udawaj ze taki hakier jestes jak kazdy czit dziala tutaj ;p

Akurat jeżeli chodzi o hajs z serverów to cóż... Stawianie serverów (jeżeli ktoś to robi dobrze nawet na gotowych plikach, ale dobrze...) na to trzeba chociaż trochę czasu poświęcić co za tym idzie ludzie chcą coś za to zyskać :P 

Chce nagrywać dla funu na jakimś serverze easy, a do cholery owego nie mogę znaleźć :P wszędzie nawalone rzeczy, bądź zawsze jest jakieś ale :P 

Już dawnoooo nic nie wystartowało co normalnie działa. No chyba że teriosy surka, no to co chwila startowały :D za niedługo pewnie kolejny odpali to będzie można pograć xD

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa serwer?  Pisze mi że nie jest jeszcze otwarty ?

Przerwe zrobili bo jakiś quest wypierdalał im kanały xD

W razie cheatów pw ! xD

@charlie120 ale jak k***a chce wjebać punkty w siłe a wyskakuje mi po kliknięciu w opcje Inteligencja to gzzzz xD

Tej, a może to tak specjalnie zrobione xD Taka łamigłówka xD

No dobra.. ale się może zawiodłem, co ? :( i może jest mi k***a przykro coooo ? A widzisz.. tego się nie spodziewałeś!

Ogólnie to naprawdę śmiesznie, jak robicie reaktywacje serwera to chociaż dodajcie coś od siebie xD

akurat nie komentuj bo sam te serwy walisz jeden za drugim jak ak 47 w cs i wrzucasz pliki itd a nic nie zrobisz konkretnego na dluzej niz miech

Opublikowano

Tej admin, może tak poradzisz coś na te chińskie znaczki które wyskakują w twoim cliencie i przestaniesz sie tam spinać z kimś, hę?

Te blondyna, a kaj ci te znaczki wyskakujo?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

W razie cheatów pw ! xD

@charlie120 ale jak k***a chce wjebać punkty w siłe a wyskakuje mi po kliknięciu w opcje Inteligencja to gzzzz xD

No dobra.. ale się może zawiodłem, co ? :( i może jest mi k***a przykro coooo ? A widzisz.. tego się nie spodziewałeś!

Ogólnie to naprawdę śmiesznie, jak robicie reaktywacje serwera to chociaż dodajcie coś od siebie xD

akurat nie komentuj bo sam te serwy walisz jeden za drugim jak ak 47 w cs i wrzucasz pliki itd a nic nie zrobisz konkretnego na dluzej niz miech

Sory.. najkrócej stał mój Cortium (pierwsza wersja) niespełna tydzień a tak to od 4 miesięcy wzwyż ;)

No i nie robie takiej chujni co ty zrobiłeś xD I jaki masz problem do tego, że wrzucam pliki ? xD

chyba coś im nie pykło bo serwera coś długo nie włączają :P  ogolnie dużo syfu, stare pliki, gdzieś już takie widziałem 

Po prostu wkurza to trochę, że ludzie nie oczekują już tych nowości, spora część ludzi chciałaby pograć właśnie na tego typu klasycznym easy, bez dodatków pierdyliarda rzeczy...

Zaczynam stwierdzać niestety, że metin już nie jest metinem. Gdzie się nie wejdzie, to albo jest 100 ulepek i weź to człowieku drop teraz... albo pododawane jakieś dzikie sety z WoW'a czy innych gier. Ustawianie dodatków i ułatwień które sprawiają, że servery polegają tylko na klikaniu spacji...

Moim zdaniem, metin skończył się w momencie kiedy został wymyślony bonus switcher (nie mówię o tym w kamer modzie, gdzie zmieniało się średnie i działało to tak jak działało) tylko fakt, że każdy lata z perfekt EQ i nie ma różnorodności bonów... 

Gdzie te czasy, kiedy stało się w m1 po kilka godzin z ekipą i ręcznie zmieniało bony, pisząc z ludźmi czy gadając na TS... 

[*] RIP Metin2

Ja wiem o co ci chodzi.. ale jak ktoś chce robić starego Easy to niech poprawi przynajmniej błędy bo tak to wygląda jak typowy skok na hajs ;p

Źle mnie rozumiesz. Btw. Wbij na gg :v

#Down. nie do ciebie ; d

Opublikowano

W razie cheatów pw ! xD

Sory.. najkrócej stał mój Cortium (pierwsza wersja) niespełna tydzień a tak to od 4 miesięcy wzwyż ;)

No i nie robie takiej chujni co ty zrobiłeś xD I jaki masz problem do tego, że wrzucam pliki ? xD

[*] RIP Metin2

Źle mnie rozumiesz. Btw. Wbij na gg :v

jestem na gg caly dzien =)

Opublikowano

tej znaczki to me na monitrze wyskakujo, jak sie tylko do gry wczytam i odrazu mam wybór, znaczki po lewej i po prawej, nigdy takiej poważnej decyzji nie podejmowałem więc dla pewności wyłączyłem komputer. 

Opublikowano

Na serwerze zagram, na pierwszy rzut oka wydaje się zupełnie inny niż reszta. Tzn. nie jest skokiem na hajs, więc można przymknąć oko na drobne bugi/opóźnienia.

Pasjonat
Opublikowano

Syf, dno i dwa metry mułu, bug na bugu, j**** ten serwer ługubugubugu xD powaga, nie wchodźcie na to gówno xD

Opublikowano

Top2 miał 20lv straty do top1 i nagle go przegonił, srsly? xD

Chyba lizanie dupy popłaca tutaj :v

Nieee, exp się buguje.

Opublikowano

Ale bugów xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Stawia serwer jakiś noname a wy spodziewacie się stabilności,braku bugow?

Przecież ludzi którzy to potrafią zrobić policzyć można na palcach jednej ręki i na bank nie należy do nich jakiś typ JamajkaCyferki(bez urazy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...