Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] NATURALNY

damon206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damon jaki masz nick na serverze?
Bo jakoś zniesmaczył mnie ktoś z nazwą BlackRose stwierdzeniem "to spamuj (chodziło o sklepy i sprzedaż) najwyżej dostaniesz warny"

Bo jak dla mnie szło łągodniej przekazać że sklepów nie będzie a nie olać Gracza i mieć go gdzieś

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Damon jaki masz nick na serverze?

Bo jakoś zniesmaczył mnie ktoś z nazwą BlackRose stwierdzeniem "to spamuj (chodziło o sklepy i sprzedaż) najwyżej dostaniesz warny"

Bo jak dla mnie szło łągodniej przekazać że sklepów nie będzie a nie olać Gracza i mieć go gdzieś

Mój nick na serwerze to DamoN, możesz śmiało do mnie pisać, a co do Admina BlackRose, to zwrócę jej uwagę ;)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Dzięki :)

Jak możesz bo wczoraj w nocy aż szokowała mnie akcja z Moderatorami i graczami

Niejaka WhiteKitty "znęcała" się z innym graczem nad jakimś dzieciakiem, straszyli go banem, wyzywali i "namawiali" do Rasizmu (sam lewakiem nie jestem) ale gnębienie innych to poniżej krytyki tym bardziej dzieciaka który miał max 10/12lat ;/

Server fajnie się zapowiada, reszta administracji trzyma poziom, znają zwroty grzecznościowe i nie są grubiańscy.

I fajnie by było gsyby reszta reszta Teamu była podobna a nie wykorzystywała swoją rangę do pomiatania graczami bo to zniechęca i to mocno

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Rozumiem, obiecuję, że zajmę się nimi i zmienią swoje zachowanie. Tymczasem zapraszam na serwer :)

Opublikowano

@damon206 Ale chodzi o to że nie ddosowałem, a dostałem perma bez żadnych dowodów. I nawet jakbym ddosował to bym przecież na serwer nie musiał wchodzić!?

Serwer się wywalał bo znalazłem buga. O którym miałem Cię zamiar poinformować ale dostałem bana...

@topic

Serwer może być, tylko mało rozgarnięta administracja która banuje za "ddosy" za nic. 

Opublikowano

Eee, dupa

Server leci y listy...

Ktoś usunął mi Cuboida którego kupiłem i rozkradli mi działkę, surowce które zbierałem kilka dni poznikały w kilka godzin.

Tak więc nie chce mi się na nowo chodzić i męczyć.

Pozdrowienia dla osoby która usunęła Cuboid

Tym samym nie polecam już servera, skoro takie coś dzieje się w Administracji to lepiej nie grać

Mój zestaw

Opublikowano

@up

Nie możliwe, żeby ktoś usunął Ci cuboid, gdyż bez mojej zgody coś takiego się nie dzieje. Mogę zwrócić Ci itemy i naprawić cuboid, lub założyć na nowo, ale tak jak mówię - nie wieże w to, że ktoś go usunął.

Opublikowano

@up

Nie możliwe, żeby ktoś usunął Ci cuboid, gdyż bez mojej zgody coś takiego się nie dzieje. Mogę zwrócić Ci itemy i naprawić cuboid, lub założyć na nowo, ale tak jak mówię - nie wieże w to, że ktoś go usunął.

Przyjemnie się cheatuje . Administracja w ogóle nie sprawdza.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

@up

Błąd się wkradł ''wieże'' :D

Tak pan up, można sobie spokojnie po cheatować, administracja jest bardzo słaba i nie odpowiedzialna.

Dodatkowo często popełniają błędy ortograficzne, co jest śmieszne.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Damon, zapewne pamiętasz ostatnie dni kłótni z niejakim "złoty"'m użytkownikiem

Ostatnio wszedł na server gdy pisałem na czacie (przypomnę że w ten dzień miał rangę Administratora a nie Moderatora) więc w akcie zemsty mógł coś takiego zrobić, bo rozwalenie domku uwierzę ale okradniecie skrzyń na Cuboidzie już niestety nie, Ja okradac skrzyń nie mogę więc inny gracz także nie, moderatorzy raczej też nie mają do tego permisji więc zostają Administratorzy

Niestety nie pamiętam co było już w skrzynkach, wiem że zniknęły mi sztabki złota i to spora ilość, diamenty, enchanty i masa innych cennych itemow

A Ja jak pisałem drugi raz męczyć się nie chce bo za długo zdobywalem je raz

Radziłbym przestudiowac logi i poprawniej dobrać Administrację

Mój zestaw

Opublikowano

Od siebie mogę dodać tylko tyle, że Administracja nieco się zmieni, kto nie robi postępów - może się pakować. A co do Ciebie - Gigoss07 - nie wiem, co za frajdę daje Ci cheatowanie na serwerach, co przez to zdobywasz? Dowód swojej głupoty? Czy może lubisz psuć sobie zabawę i przyjemność z gry? Tak czy owak, są do tego odpowiednie serwery i tam możesz sobie spokojnie cheatować - to pierwsza sprawa, a druga, cóż... cheatowanie na serwerze survival mówi tylko o tym, że nie potrafisz ani trochę grać, więc musisz się wspomagać głupimi, nieuczciwymi cheatami - bo w uczciwej grze nie miał byś żadnych szans z innymi graczami.

Opublikowano

+Zaktualizowano regulamin serwera oraz poprawiono wizualnie spawn. Zapraszam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...