Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] NATURALNY

damon206

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś dziś crashowal server - padł. Koło 16.20

Już działa, dzięki za wiadomość :)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Komunikat "Nie możesz założyć więcej kont"

Czyżby ograniczenie IP?

Gram na premce i niezbyt ma kto mi się wbić, zróbcie coś bo nie mogę się zarejestrować

GXKvihi.png

Opublikowano

To już nie jest survival tylko FB

Ponadto serwer spadł na psy...

Brak zabezpieczenie przeciw hackom, widziałem jak ktoś lata ;) Gracz

Działki wokół spawnu (pół biedy ale mimo wszytko to domena FB)

Cena działek ogromnie przerasta możliwości zarobkowe Gracza, brak opcji /sell a bank nie oferuje sprzedaży wszystkich surowców

Administracja zamiast naprawiać błędy lata po mapie bez celu, od kilku dni widziałem prośby o losowy TP a zamiast naprawić plugin który mieli po prostu został usunięty

Jest sporo bugów i jakoś nie widać ich poprawiania

Błędy występują od logowania aż po wylogowanie, podczas logowanie Gracze (już kilku) traciło pieniądze sumy sięgały po nawet kilka tysięcy

Zanim się zalogujesz (a jesteś w jakiejś strefie miasta z bandytami czy złodziejami) Ci mogą Cię zabić zanim się zalogujesz...

Miasto na serwerze jest "dziwnie" zbugowane, widziałem skargi kilku graczy że po warpie/podejściu Crashuje im się launcher z grą

Poprzednia wersja była lepsza niż aktualna

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Administracja to wielkie dno. Jesli na serwerze pojawi sie jakis uporczliwy nieuczciwy gracz, to czesc administracji woli porozmawiac z daną osobą o pierdołach("Ciekawi mnie jego psychika" - Admin Blackrose) zamiast banować do skutku lub szukac alternatyw dla banowania IP (która w przypadku haxa używającego VPN zawodzi).  Bany nie są poparte żadnymi dowodami a gdy już sie napisze do H@ w sprawie banicji jest sie po prostu olewanym. 

@Edit

Po sprawdzeniu histroii postów autora zauważyłem, iż nie jestem pierwszy ktory ma zastrzeżenia do admina Blackrose.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Don Corleony? :v

Do kogo kierujesz to pytanie i jaki ma ono związek z tym tematem?

hihihi hehehe hahahaha...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...