Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] NATURALNY

damon206

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server tragedia... żadnej komendy ani /kit ale ok to zrozumiem... nie ma też /vip/svip itp... to też okey... ale że nie ma komendy /pomoc/help

/itemy no to już jest tragedia... server. Jedyny + servera, to ,to że jest czysty. 2/10 zamykaj server.

Opublikowano

Server tragedia... żadnej komendy ani /kit ale ok to zrozumiem... nie ma też /vip/svip itp... to też okey... ale że nie ma komendy /pomoc/help

/itemy no to już jest tragedia... server. Jedyny + servera, to ,to że jest czysty. 2/10 zamykaj server.

Zamykaj serwer bo nie masz swoich komendek? A może tak łaskawie ruszył byś się po spawnie i przeczytał wszystkie tablice? Jestem przekonany, że znalazłbyś odpowiedzi na ten swój "kit", rangę do kupna i informację odnośnie kontaktu z Adminem w razie potrzeby udzielenia pomocy. Nie pozdrawiam.

PS: Jak nie umiesz poprawnie używać interpunkcji, to proszę nie rób tego.

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Serwer prezentuje się cholernie ciekawie. Szkoda że na przestarzałej wersji, no ale cóż...

Dziękuję za super opinie na temat serwera :) A co do wersji, planuję w najbliższym czasie zmienić wersję na nowszą.

Opublikowano

Serio? Grałem na serwerze, serwer niezabezpieczony nawet prostym "NoCheatPlus", masa cheaterów, administracja zajmuje sie chatem i nic nie robi.

Raz przeklniesz na czacie np "ku*wa" i masz od razu bana, niespolszczone bany.. Wszystko z internetu, zadne poprawki w pluginach itp. Jedynie spawn robiony jakies 30min-1h. Nie ma się dostepu do komend typu /helpop /kit..

Nie polecam.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Serio? Grałem na serwerze, serwer niezabezpieczony nawet prostym "NoCheatPlus", masa cheaterów, administracja zajmuje sie chatem i nic nie robi.

Raz przeklniesz na czacie np "ku*wa" i masz od razu bana, niespolszczone bany.. Wszystko z internetu, zadne poprawki w pluginach itp. Jedynie spawn robiony jakies 30min-1h. Nie ma się dostepu do komend typu /helpop /kit..

Nie polecam.

To na pewno opinia na temat mojego serwera? Może wkleiłeś w złe okno? Na serwerze jest AntiCheat, cheaterów tam nie widzę, gdyż jak wspomniałeś administracja banuje za samo napisanie "kur*a", więc czemu miała by nie banować za cheaty? To raz, dwa - co mam rozumieć przez niespolszczone bany? Miałem je spolszczyć na język Angielski? Bo są po Polsku, więc nie wiem po jakiemu mają być języku żeby Ci odpowiadało. Wszystko z internetu? Domyślam się, że chodzi Ci o pluginy, bo nie jestem hiper pluginowcem i nie mam wszystkich pluginów "autorskich" jak to jest na 90% serwerach w minecrafcie, ale to chyba nie znaczy, że WSZYSTKO jest z internetu, prawda? Dla Twojej wiadomości kolego, spawn nie był robiony 30min-1h, tylko ładnych parę godzin i to nie w pojedynkę. Wiem, że zapewne Ty zbudował byś o wiele lepszy i znacznie szybciej, ale niestety nie mieliśmy tak doświadczonego budowniczego w swoich szeregach. Nie ma dostępu do kita? A czy nie zauważyłeś przypadkiem, że kit dostaje się na początku gry bez wpisywania żadnych, zbędnych komend? Odnośnie jeszcze tego niezbędnego "helpop", na spawnie masz podany kontakt z Adminem w razie pomocy, więc nie wiem o co Ci chodzi. Dziękuję pięknie za komentarz, uśmiałem się no i zniżyłem do Twojego poziomu, żeby móc Ci na niego odpisać. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer nie działa?

Już wszystko działa, wczoraj była mała przerwa techniczna, ale już można grać :) 

Opublikowano

GraŁEM na tym serverze 2~~ tygodnie i powiem tyle;

Jeśli chcesz grać tutaj dla pvp/gildii - nie polecam, KAŻDY  z kim się biłem miał ka lub fly, czasami to i to. Nawet znam niektóre osoby co mają już kilka banów, ale i tak tam grają i ciągle czitują (tam ban na nick czy co wtf?)

Jeśli chcesz grać dla zwykłego survivalu, budowania itp - polecam, admini ciągle lub zawsze online (chociaż i tak znam dużo osób z czitami co nie mają bana) i chętni do rozmowy tak samo jak większość graczy, ogólnie miła atmosfera. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...