Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] NATURALNY

damon206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
IP: S7.CRAFTHOST.PL:27169
lub: craftzone.msvr.pl
Tryb: Survival+RPG
Wersja: 1.10

Witam! Chciałbym przedstawić nowy serwer [RPG] i zaprosić na niego wszystkich. Walutą na naszym serwerze są Corleony - to właśnie za nie możesz kupować przedmioty od innych graczy, wynajmować działkę czy pokój w gospodzie.
Na serwerze znajduje się 5 farm, na których możesz uzupełnić poziom głodu i zarabiać. Farmy znajdujące się na serwerze: Farma Trzciny, Farma Buraków, Farma Arbuzów, Farma Zboża, oraz Farma Zwierząt. Oprócz farm znajdują się dwie kopalnie - jedna z nich znajdziesz na prawo od spawna. Las, w którym możesz ścinać drzewa, działki do wynajęcia, gospodę z wolnymi pokojami oraz miasto Corleone, w którym znajdziesz między innymi: targ, informacje odnośnie farm, arenę PVP czy kowala.

Na serwerze znajdziesz Questy, czyli system zadań za które otrzymujesz każdorazowo wynagrodzenie. Questy rozmieszczone są po całym spawnie i mają złoty nick nad głową. Za każdego Questa otrzymujemy wynagrodzenie - najczęściej są to pieniądze, itemy czy punkty. Więcej informacji znajdziesz na serwerze pod komendą: /Quests 

Największym sposobem zarobku są zawody. Wybierz jeden spośród: Drwala, Górnika, Farmera, Rybaka czy Łowcy i pracuj! Wpisz na serwerze /Jobs join aby wyświetlić prace i kliknij prawym przyciskiem myszy na tą, która Ci odpowiada. Więcej komend znajdziesz już w grze pod /jobs.

Serwer posiada McMMO, a więc w wielkim skrócie system wszelakich umiejętności, które możesz rozwijać. W efekcie będziesz wydajniejszy w kopaniu, będziesz zadawał większe obrażenia, czy mógł skakać z wysokości bez otrzymywanych obrażeń.
Wpisz na serwerze /mcmmo help aby dowiedzieć się więcej.

Na serwerze nie znajdziecie dropu z kamienia, to sztuczne rozwiązanie i na takim serwerze nie ma racji bytu.

To tyle ode mnie, zapraszam raz jeszcze wszystkich na serwer! 

post-864453-0-20267700-1488042632_thumb.png

post-864453-0-72662500-1488042656_thumb.png

post-864453-0-46380500-1488042677_thumb.png

post-864453-0-44242900-1488042703_thumb.png

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,
Z dniem dzisiejszym dodaliśmy cennik cuboidów na spawnie, których walutą są wcześniej wspomniane sztabki złota.

Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer! :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer - Przetestowałem go osobiście. - Normalny serwer przez co jest znakomity.

gwarancja_jakosci.png?template=generic

zu439g.jpg

Opublikowano

@up
Dziękuję bardzo za miłe słowa co do serwera! - również serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Ja mam pytanie czy możesz dać więcej SSów bo trochę ich mało i nie widać dokładnie serwera :/

Jasne, mogę dodać więcej, lecz cel był taki, by właśnie nie zdradzać za bardzo wyglądu całego spawnu, by gracz po wejściu coś nowego zobaczył, a nie wszystko miał na zdjęciach, poza tym wszystko można zobaczyć po wejściu na serwer, gdzie bardzo serdecznie wszystkich zapraszam :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie ma żadnego no-cheata 

Jedynym i porządnym nocheatem są Admini, ale oczywiście mogę dodać jakiś dodatkowy dla tych, którzy będą cheatować podczas nieobecności Adminów na serwerze. Dziękuję bardzo za komentarz i zapraszam wszystkich na serwer.

Opublikowano

FWIGvis.jpg?1

Krzywy Młyn w Piź.. pixelowym świecie huehue Zapraszam serdecznie budowniczych na serwer i nie tylko !

zu439g.jpg

Opublikowano

Czemu serwer nie działa? Wbiłem i co chwilkę wywala ;x

Serwer działa, jednak wczoraj w godzinach 23-24 były malutkie prace techniczne :)

Opublikowano

Serwer działa bo mam "Cant connect to server"

łączę się z hostem: s7.crafthost.pl:27169

Ok załapało

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Czemu serwer nie działa? Wbiłem i co chwilkę wywala ;x

Serwer działa, jednak wczoraj w godzinach 23-24 były malutkie prace techniczne :)

I dostałem nie sprawiedliwego perma za niby "ddosy". 

Opublikowano

Skoro dostałeś perma za ddosy to na pewno był prawdziwy i... zasłużony :) pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...