Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/programistą

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz programisty lub technika? Dobrze trafiłeś. 

Posiadam własny serwer Minecraft (CentrumPVP) od prawie 3 lat,

więc jestem dość doświadczony w zarządzaniu serwerem. 

Przykładowe, autorskie pluginy, możecie zobaczyć

na moim serwerze.

Oferuję:

- pisanie/edytowanie pluginów,

- konfigurację serwera dedykowanego lub vps

oraz odpowiednie zabezpieczenie go,

- konfigurację serwera Minecraft,

- profesjonalne podejście.

Wymagam:

- płatnego wynagrodzenia,

- płatności za pomocą PaySafeCard, PayPal lub przelewu.

Kontakt:

- prywatna wiadomość na forum,

tam podam inne możliwości komunikacji.

Przykładowe gotowe pluginy:

- AntyCheat,

- CastleMod,

- logowanie (premium i no-premium),

- gildie,

- drop ze stone,

- AntyLogout,

- otchłań,

- vanish,

- disco zbroja (z shiftem),

- wymiany,

- logblock do gildii,

- menu wybóru serwera (BungeeCord),

- i wiele więcej!    :D

Nie gwarantuję, że napiszę każdy plugin, ale co do tego wystarczy się skontaktować.   :)

Zainteresowany?

Pisz śmiało.

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy będziesz zakładał ten temat. Pogódz się z tym, że jesteś zerem, i nikt nie skorzysta z Twoich usług.

@Antywarn;

Można zobaczyć jakiś przykładowy kod?

Opublikowano

Nie polecam tego pana. Jego serwer to dno (gdy zainstalowali paczke antycheat stracili wszystkich graczy). Antycheat banuje za nic. Twoje jedyne doświadczenie to patrzenie jak boty wywalają twój serwer na plecy. Profesjonalne podejście to ty masz do spie*alania wszystkiego. Wyzywasz ytberów, którzy nagrywają prawde o twoim śmiesznych serwerku. Wygląd tematu podjebany z : http://www.mpcforum.pl/topic/1586947-zostanę-technikiem-ilub-programistą/#entry13386834

Opublikowano

Nie polecam tego pana. Jego serwer to dno (gdy zainstalowali paczke antycheat stracili wszystkich graczy). Antycheat banuje za nic. Twoje jedyne doświadczenie to patrzenie jak boty wywalają twój serwer na plecy. Profesjonalne podejście to ty masz do spie*alania wszystkiego. Wyzywasz ytberów, którzy nagrywają prawde o twoim śmiesznych serwerku. Wygląd tematu podjebany z : http://www.mpcforum.pl/topic/1586947-zostanę-technikiem-ilub-programistą/#entry13386834

Po zainstalowaniu paczki nasz serwer nie stracił więcej niż 50 stałych graczy (było ponad 200 online). Nie ma żadnych banów za nic, szczególnie od AntyCheata. 

Żadne ataki nie ruszają serwera, szczególnie boty.  :yay:

Podejście do "spie*alania wszystkiego"? :D Jeśli dla ciebie stworzenie najlepszego serwera PVP i jednego z największych serwerów w Polsce to "spie*olenie" to pozdrawiam. 

Nie wyzywałem żadnego youtubera, szczególnie za nic. Nie ma negatywnej prawdy do mnie i o moim serwerze. 

Wygląd tematu jest robiony przeze mnie, dowód: http://www.mpcforum.pl/topic/1586346-zostan%C4%99-technikiemprogramist%C4%85/

Niech nie wypowiadają się o mnie ludzie, którzy mnie w ogóle nie znają i nie wiedzą o mnie nic.  :lenny:

4L0M4l0.png

Opublikowano

koles skoro jestes taki z*******y to dlaczego jeszcze tydzien temu szukales developera ? magiczne objawienie kodu ?

@top

nie polecam tego pana bo c***a potrafi 

Nie znajdziesz tutaj normalnego programisty, dlatego wolałem sam się zgłosić. Skąd możesz wiedzieć co potrafię?  B)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie znajdę tutaj normalnego programisty? To chyba się mylisz. Ty właśnie zaliczasz się do tych 2 tzw. pseudoprogramistów. Mieliście na serwerze po ok. 100-150 osób, po zainstalowaniu paczki serwer upadł i mieliście max 40, więc proszę nie gadaj bzdur, bo każdy się z tego śmiał. Najlepszy serwer PVP W Polsce? Dla nonpremek na hakach w wieku 12 lat to może jest najlepszy serwer, ale nie dla normalnych osób. W tamtym temacie, każdy ci powiedział całą prawde, a ty dalej w zaparte? Gdybyś chociaż miał kogoś kto ci pomoże kłamać. "Nie wyzywałem żadnego youtubera, szczególnie za nic." Nie wyzywałeś żadnego ytbera? No w ogóle. A pana Alpha Centauriego(Nie wiem czy dobrze pisze) to ciekawe kto wyzywał. Teraz nie ruszają cię żadne ataki, bo pozatrudniałeś sobie pewnie jakąś bandę imbecyli, która za ciebie pracuje, a ty tylko drzesz na nich mordę. Szkoda, że nie patrzysz na to jaki twój serwer był kiedyś (Leciał z każdego darmowego stressera)

Opublikowano

Nie znajdę tutaj normalnego programisty? To chyba się mylisz. Ty właśnie zaliczasz się do tych 2 tzw. pseudoprogramistów. Mieliście na serwerze po ok. 100-150 osób, po zainstalowaniu paczki serwer upadł i mieliście max 40, więc proszę nie gadaj bzdur, bo każdy się z tego śmiał. Najlepszy serwer PVP W Polsce? Dla nonpremek na hakach w wieku 12 lat to może jest najlepszy serwer, ale nie dla normalnych osób. W tamtym temacie, każdy ci powiedział całą prawde, a ty dalej w zaparte? Gdybyś chociaż miał kogoś kto ci pomoże kłamać. "Nie wyzywałem żadnego youtubera, szczególnie za nic." Nie wyzywałeś żadnego ytbera? No w ogóle. A pana Alpha Centauriego(Nie wiem czy dobrze pisze) to ciekawe kto wyzywał. Teraz nie ruszają cię żadne ataki, bo pozatrudniałeś sobie pewnie jakąś bandę imbecyli, która za ciebie pracuje, a ty tylko drzesz na nich mordę. Szkoda, że nie patrzysz na to jaki twój serwer był kiedyś (Leciał z każdego darmowego stressera)

Wątpię.  :lenny:

100-150 osób? Może i tyle mieliśmy, 2 lata temu, jak jeszcze staliśmy na hostingu.  xD Po zainstalowaniu paczki nic nie upadło. Nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia. Najlepszy serwer PVP w Polsce - nie ma lepszego i to jest prawda. Nie kłamię, w przeciwieństwie do ciebie. Masz jakieś dowody, gdzie kogoś wyzywałem?  :yay:

Ciekawe kiedy mnie darmowy stresser wycinał.  :lenny: 

" Teraz nie ruszają cię żadne ataki" "Twoje jedyne doświadczenie to patrzenie jak boty wywalają twój serwer na plecy. " Zdecyduj się w końcu.

Skoro kiedyś niby leciał z darmowego stressera, a teraz nie, to co w tym złego?  o.O

Nie zaśmiecaj tematu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Niestety, nie mogę polecić tego Pana, po tym jak potraktował mnie, i inne osoby w poprzednich wątkach. Nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania, nie posiada publicznego portfolio (co blokuje wystawienie wstępnej rzetelnej oceny), zbiega z niewygodnych tematów.

//EDIT: Drobny błąd merytoryczny

Przejrzałem jeszcze raz te tematy i nie znalazłem nieprawidłowych odniesień do twojej osoby. Piszesz już 2 raz to samo. O co chodzi?

4L0M4l0.png

Opublikowano

Niestety, nie mogę polecić tego Pana, po tym jak potraktował mnie, i inne osoby w poprzednich wątkach. Nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania, nie posiada publicznego portfolio (co blokuje wystawienie wstępnej rzetelnej oceny), zbiega z niewygodnych tematów.

//EDIT: Drobny błąd merytoryczny

Przejrzałem jeszcze raz te tematy i nie znalazłem nieprawidłowych odniesień do twojej osoby. Piszesz już 2 raz to samo. O co chodzi?

Twierdzisz że nic nie ma takiego? To polecam się nieco bardziej rozejrzeć, bo tam można znaleźć to, o czym piszę. Zwłaszcza w pierwszym temacie. Jeżeli dalej jednak nie widzisz, to mogę dla Ciebie podlinkować posty.

Podlinkuj, bo przejrzałem wszystko i nic nie ma, tak jak napisałem wcześniej, jeśli nie zrozumiałeś.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nazywam rzeczy po imieniu i nie będę szanował osób, które na to nie zasługują. 

Pozostawisz bez komentarza? Może lepiej to skomentuj, bo jak na razie obwiniasz mnie o coś czego nie zrobiłem, nawet z tych linków nic nie wynika.

Jak chcesz spamować to nie w tym temacie, bo będę musiał go zakładać 4 raz, przez takich jak ty.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nazywam rzeczy po imieniu i nie będę szanował osób, które na to nie zasługują.

Pozostawisz bez komentarza? Może lepiej to skomentuj, bo jak na razie obwiniasz mnie o coś czego nie zrobiłem, nawet z tych linków nic nie wynika.

Jak chcesz spamować to nie w tym temacie, bo będę musiał go zakładać 4 raz, przez takich jak ty.

Mógłbyś chociaż trzymać pozory, to wtedy było ok, i nie miałbym tematu do tej rozmowy (która o dziwo przebiega w miarę spokojnie). Kończę temat, podałem moje zdanie i pozostaje Tobie tylko przyjąć do wiadomości, że twierdze tak, a nie inaczej. Abstrachując od głównego wątku tej wypowiedzi - spam to niechciana wiadomość. W tym wypadku odnoszę się do zachowania przed ew. klientami, co ma ścisły związek z ofertą. Nie ukrywajmy - tak Ciebie piszą, jak Ciebie widzą. Cześć.

No i twoje posty nic nie wniosły do tematu, bo nic o mnie nie wiesz i się nie dowiesz. Już w swoim pierwszym bezsensownym poście napisałeś, że nie da się wystawić opinii.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Wątpię.  :lenny:

100-150 osób? Może i tyle mieliśmy, 2 lata temu, jak jeszcze staliśmy na hostingu.  xD Po zainstalowaniu paczki nic nie upadło. Nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia. Najlepszy serwer PVP w Polsce - nie ma lepszego i to jest prawda. Nie kłamię, w przeciwieństwie do ciebie. Masz jakieś dowody, gdzie kogoś wyzywałem?  :yay:

Ciekawe kiedy mnie darmowy stresser wycinał.  :lenny:

" Teraz nie ruszają cię żadne ataki" "Twoje jedyne doświadczenie to patrzenie jak boty wywalają twój serwer na plecy. " Zdecyduj się w końcu.

Skoro kiedyś niby leciał z darmowego stressera, a teraz nie, to co w tym złego?  o.O

Nie zaśmiecaj tematu.

Wiesz co to cytat?

Nie polecam xD Idź kłam dalej ;]

Opublikowano

Człowieku , pierw piszesz że szukasz technika a tera nagle nim zostaniesz? Weż idż kłamać na innych forach ^Programisto.

Nigdy nie szukałem technika.  :) Gdzie tu jest jakieś kłamstwo?  :yay:

To po co ten temat? Szukam administracji człoku?

Opublikowano

Człowieku , pierw piszesz że szukasz technika a tera nagle nim zostaniesz? Weż idż kłamać na innych forach ^Programisto.

ty się lepiej nie odzywaj, bo jesteś jeszcze gorszy niż on

w sumie pierdoląc mu hurr durr jaki on jest spierdolony hurr durr to nabijacie mu wyświetlenia i odpowiedzi

jakieś portfolio? nikt nie będzie ryzykował w ciemno 

Opublikowano

ty się lepiej nie odzywaj, bo jesteś jeszcze gorszy niż on

w sumie pierdoląc mu hurr durr jaki on jest spierdolony hurr durr to nabijacie mu wyświetlenia i odpowiedzi

jakieś portfolio? nikt nie będzie ryzykował w ciemno 

Moje prace można zobaczyć na serwerze.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Najlepszy serwer PVP w Polsce - nie ma lepszego i to jest prawda.

Najlepszy? Proszę Cie, już nawet HiPlay z pustymi hitami lepszy.

Opublikowano

Najlepszy serwer PVP w Polsce - nie ma lepszego i to jest prawda.

Najlepszy? Proszę Cie, już nawet HiPlay z pustymi hitami lepszy.

Szczególnie jak podwajają liczbę graczy, banują za nic i ddosują.  :yay:  To nie jest o tym temat, nie spamuj.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Po zainstalowaniu paczki nasz serwer nie stracił więcej niż 50 stałych graczy (było ponad 200 online). Nie ma żadnych banów za nic, szczególnie od AntyCheata. 

Podejście do "spie*alania wszystkiego"? :D Jeśli dla ciebie stworzenie najlepszego serwera PVP i jednego z największych serwerów w Polsce to "spie*olenie" to pozdrawiam. 

Nie wyzywałem żadnego youtubera, szczególnie za nic. Nie ma negatywnej prawdy do mnie i o moim serwerze. 

Wygląd tematu jest robiony przeze mnie, dowód: http://www.mpcforum.pl/topic/1586346-zostan%C4%99-technikiemprogramist%C4%85/

Niech nie wypowiadają się o mnie ludzie, którzy mnie w ogóle nie znają i nie wiedzą o mnie nic.  :lenny:

twojego serwera nie ruszają ataki? zaraz wbije na orionie r25 XDD

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

twojego serwera nie ruszają ataki? zaraz wbije na orionie r25 XDD

Próbuj sił. :)

Jeśli ktoś chce zobaczyć moje przykładowe prace to zapraszam na PW. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Odświeżam.

Dzisiaj o 18:00 odbędzie się rekrutacja na Helpera na naszym TeamSpeak'u. Zapraszamy wszystkich chętnych! :)

To wkońcu ty tu ogłaszasz że poszukujesz administracji o rekrutacjach itp czy szukasz pracy jako programista.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...