Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/programistą

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan Hammer po prostu chce łatwy hajs zarobić na oszukiwaniu dzieci.. Chyba za mało kasuje już za Centrum stivów XDD

PS. Mówisz, że masz autorskie gildie do sprzedania, a u siebie na serwerze masz FunnyGuilds no niezle ;/

Nigdy nikogo nie oszukałem. Dzieci, przestańcie się zgadywać. Macie coś na mnie to dajcie dowody i tyle. Jestem czysty i uczciwy.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Pan Hammer po prostu chce łatwy hajs zarobić na oszukiwaniu dzieci.. Chyba za mało kasuje już za Centrum stivów XDD

PS. Mówisz, że masz autorskie gildie do sprzedania, a u siebie na serwerze masz FunnyGuilds no niezle ;/

Nigdy nikogo nie oszukałem. Dzieci, przestańcie się zgadywać. Macie coś na mnie to dajcie dowody i tyle. Jestem czysty i uczciwy.

Ale ty jesteś głupi. PROGRAMISTO OD 7 BOLEŚCI daj jakiś przykładowy plugin napisany przez ciebie, jakieś portfolio. Coś co udowodni, że masz jakiekolwiek umniejętności

Opublikowano

Ale ty jesteś głupi. PROGRAMISTO OD 7 BOLEŚCI daj jakiś przykładowy plugin napisany przez ciebie, jakieś portfolio. Coś co udowodni, że masz jakiekolwiek umniejętności

Moje pluginy są płatne i niedostępne publiczne. Ich działanie możesz zaobserwować na serwerze.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Temat zostaje usunięty ze względu na dużą ilość skarg. Ponadto przypominam, że wszelkie poważniejsze skargi składamy na PW, a nie kłócimy się w tematach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...