Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/programistą

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz programisty lub technika? Dobrze trafiłeś. 

Posiadam własny serwer Minecraft (CentrumPVP) od prawie 3 lat,

więc jestem dość doświadczony w zarządzaniu serwerem. 

Przykładowe, autorskie pluginy, możecie zobaczyć

na moim serwerze.

Oferuję:

- pisanie/edytowanie pluginów,

- konfigurację serwera dedykowanego lub vps

oraz odpowiednie zabezpieczenie go,

- konfigurację serwera Minecraft,

- profesjonalne podejście.

Wymagam:

- płatnego wynagrodzenia,

- płatności za pomocą PaySafeCard, PayPal lub przelewu.

Kontakt:

- prywatna wiadomość na forum,

tam podam inne możliwości komunikacji.

Przykładowe gotowe pluginy:

- AntyCheat,

- CastleMod,

- drop ze stone,

- gildie,

- AntyLogout,

- otchłań,

- vanish,

- disco zbroja (z shiftem),

- wymiany,

- logblock do gildii,

- menu wybóru serwera (BungeeCord),

- i wiele więcej!  :D

Nie gwarantuję, że napiszę każdy plugin, ale co do tego wystarczy się skontaktować. :)

Zainteresowany?

Pisz śmiało.

4L0M4l0.png

Opublikowano

O mój boże jahahahahhahaha o.O  o.O  o.OxD  xD  Hammuś programistą? Śmiech na sali.. Przecież ty nic nie umiesz xD

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Chyba zmienię swój nick.

Stanę w obronie kolegi.

Ślepi? Widać co oferuje? Po co piszecie dziecinne komentarze... zastanówcie się.

@antywarnik

topic: moglbys dac troche wieksza czcionke ale da sie odczytac

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

O mój boże jahahahahhahaha o.O  o.O  o.OxD  xD  Hammuś programistą? Śmiech na sali.. Przecież ty nic nie umiesz xD

To czy coś umiem możesz zobaczyć na serwerze. ;) 

Chyba zmienię swój nick.

Stanę w obronie kolegi.

Ślepi? Widać co oferuje? Po co piszecie dziecinne komentarze... zastanówcie się.

@antywarnik

Wielkość czcionki jest domyślna. :D

4L0M4l0.png

Opublikowano

Chyba zmienię swój nick.

Stanę w obronie kolegi.

@antywarnik

Co ty człowieku gadasz? Pluginy na twoim serwerze nie są pisane przez ciebie.

Opublikowano

Chyba zmienię swój nick.

Stanę w obronie kolegi.

@antywarnik

Co ty człowieku gadasz? Pluginy na twoim serwerze nie są pisane przez ciebie.

A przez kogo?

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

Dziwne, ja nie mam problemu z napisaniem czegokolwiek : )

Nie polecam czlowieka, uczy sie javy od miesiaca? wiekszosc pytan trafia do mojego kolegi, ktory wskazujac mu API, pyta o gotowy kod.

I z gory przepraszam JVM za czytanie jego kodu [*]

Hammer:

abys wiedzial, nie pisze to ze Cie nie lubie, pisze to ze szkoda pieniedzy pakowac w twoje pluginy

1) Nie znasz podstaw.

2) Nie masz doswiadczenia.

3) Twoj temat serwera gdzie ludzie wypowiadaja sie o Tobie chyba wystarczy..

4) Szukales programisty 2 lata, wciaz nie znalazles nikogo, to oznacza ze z Toba nie idzie dojsc do "porozumienia"

Nie neguje tego co robisz, jak najbardziej nawet propsuje ze zaczeles sie "uczyc", ale nie sprzedawaj tego po prostu sie tak nie robi.

Opublikowano

@HAMMERxPL

Dziwne, ja nie mam problemu z napisaniem czegokolwiek : )

Nie polecam czlowieka, uczy sie javy od miesiaca? wiekszosc pytan trafia do mojego kolegi, ktory wskazujac mu API, pyta o gotowy kod.

I z gory przepraszam JVM za czytanie jego kodu [*]

Hammer:

abys wiedzial, nie pisze to ze Cie nie lubie, pisze to ze szkoda pieniedzy pakowac w twoje pluginy

1) Nie znasz podstaw.

2) Nie masz doswiadczenia.

3) Twoj temat serwera gdzie ludzie wypowiadaja sie o Tobie chyba wystarczy..

4) Szukales programisty 2 lata, wciaz nie znalazles nikogo, to oznacza ze z Toba nie idzie dojsc do "porozumienia"

Nie neguje tego co robisz, jak najbardziej nawet propsuje ze zaczeles sie "uczyc", ale nie sprzedawaj tego po prostu sie tak nie robi.

Ale jesteś idiotą, tak samo jak większość programistów w Polsce. Dlatego ogłaszam się jako programistę.

Akurat bawię się w pisanie pluginów od roku, a piszę od dobrych kilku miesięcy.

Nie widziałeś ani kawałka mojego kodu, więc jakim prawem go oceniasz? Twoja głupota zbyt często mnie zadziwia.  :yay:

1/2. Nie wiesz co potrafię.

3. Co wystarczy? Sami idioci się wypowiadali, bez przesady. Serwer stoi prawie 3 lata i jest jednym z największych serwerów w Polsce.

4. Widzisz gdzieś moje poszukiwania programisty?  :yay:

To nie jest miejsce do pisania głupot, nie obchodzą mnie zdania osób takich jak ty.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Kolejny temat do nabijania postów przez refreshowanie  :makka:

----------------------------------------

raczej nie polecam, argumenty  wyżej

f

Opublikowano

Kolejny temat do nabijania postów przez refreshowanie  :makka:

----------------------------------------

raczej nie polecam, argumenty  wyżej

Co mi daje liczba postów na forum?  o.O

Żaden sensowny, negatywny argument tutaj nie padnie, bo takich nie ma. Kolejny temat to ty znalazłeś do spamowania.  :((

4L0M4l0.png

Opublikowano

6gGsjTY.png

no nie wiem, nie wiem

wiem tylko że:

• ze wszystkich 361 postów w temacie o CentrumHC 333 to twoje, 
  • ze wszystkich 460 postów w temacie o CentrumPVP 378 to twoje
  • ze wszystkich 383 postów w temacie o tryb serwera 263 to twoje
  • ze wsztstkich 351 postów w temacie poszukuję budowniczego itp 248 postów to twoje

więc masz 1222 posty w tych 4  tematach, co stanowi 92% wszystkich twoich postów

załóżmy że 80% wszystkich twoich postów w tych tematach to refreshe nie wnoszące niczego nowego do tematu

wychodzi, że około 978 postów jest z samych refreshy, czyli 74% twoich wszystkich postów to refreshe - nabijanie postów bo żadnej wartości w pisaniu "Odświeżam" nie widzętak wiem że temat idzie do góry forum 

tylko przewiduję że z tym tematem stanie się tak samo

Żaden sensowny, negatywny argument tutaj nie padnie, bo takich nie ma. Kolejny temat to ty znalazłeś do spamowania.  :((

skoro żaden sensowny argument tutaj nie padnie/nie padł to twój argument, że spamuję wydaje się wątpliwy

---------------

podtrzymuję swoje zdanie, jest wiele lepszych programistów, którzy są w stanie napisać dobry kod

nie polecam

f

Opublikowano

6gGsjTY.png

no nie wiem, nie wiem

wiem tylko że:

• ze wszystkich 361 postów w temacie o CentrumHC 333 to twoje, 
  • ze wszystkich 460 postów w temacie o CentrumPVP 378 to twoje
  • ze wszystkich 383 postów w temacie o tryb serwera 263 to twoje
  • ze wsztstkich 351 postów w temacie poszukuję budowniczego itp 248 postów to twoje

więc masz 1222 posty w tych 4  tematach, co stanowi 92% wszystkich twoich postów

załóżmy że 80% wszystkich twoich postów w tych tematach to refreshe nie wnoszące niczego nowego do tematu

wychodzi, że około 978 postów jest z samych refreshy, czyli 74% twoich wszystkich postów to refreshe - nabijanie postów bo żadnej wartości w pisaniu "Odświeżam" nie widzętak wiem że temat idzie do góry forum 

tylko przewiduję że z tym tematem stanie się tak samo

skoro żaden sensowny argument tutaj nie padnie/nie padł to twój argument, że spamuję wydaje się wątpliwy

---------------

podtrzymuję swoje zdanie, jest wiele lepszych programistów, którzy są w stanie napisać dobry kod

No właśnie, po to są takie posty 'odświeżam', żeby odświeżyć temat. No co za ludzie. xD Nie obchodzą mnie posty na forum...

@OtekPlay :D

Zgadam sie z Tobą jak najbardziej, nie dość, że poszukuje programisty od 2 lat, to jeszcze sam sie nim stał.

Nie polecam. 

Nie poszukuję żadnego programisty, a przez 2 lata napotkałem się tylko na bandę imbecyli takich jak ty, OtekPlay, Oldis, Pieprzyk.

Masz małe szanse na spotkanie programisty, który nie będzie miał problemów z myśleniem, dlatego się tu ogłosiłem, żeby ktoś normalny był do wynajęcia.

Poza tym skąd wy ludzie bierzecie takie liczby jak 2 lata? Skoro mój temat jest ledwo rok? xD Nie powinniście mieć nawet dostępu do internetu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Przypominam, to nie jest miejsce do obrażania innych i bezsensownych rozmów. Jeżeli jest jakiś problem z użytkownikiem to wystarczy wysłać raport lub PW do jakiegoś moderatora MC. A jak będziecie sami "wymierzać " sprawiedliwość to znowu otrzymacie pkt. ostrzeżeń.

Opublikowano

Nie polecam, zaczęli go hejtować w moim temacie w którym wylewał swoje gorzkie żale, to założył swój.

Wspominałeś że w javie bawisz się od roku... i zamierzasz to sprzedawać? Ja piszę pluginy już od 5 lat, a nadal niewiele wiem w porównaniu do takiego @GotoFinal ;)

Nie zaprezentowałeś kompletnie żadnego portfolio, na forum nie widać żadnych Twoich prac, więc klienci kupują od Ciebie kota w worku. Mądrze.

Jakieś serwery na które pisałeś? I potwierdzenie że ten serwer jako tako stoi na tych twoich pluginach?

Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek o zdrowym umyśle zamówił cokolwiek od Ciebie.

Otrzymałeś naprawdę ogromny hejt w wielu tematach, i raczej niewiele osób Cię lubi, a już na pewno nie uważa za programistę.

Po co szukałeś programistów, skoro nagle jesteś mistrzem javy? Jakoś wątpie w Twoje umiejętności.

No nic, czekam na portfolio, i rzetelne dowody na jakość Twoich prac, bo screeny paczek z eclipse nie świadczą o Tobie najlepiej. (inny temat)

Pozdrawiam i póki co - nie polecam.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nie polecam, zaczęli go hejtować w moim temacie w którym wylewał swoje gorzkie żale, to założył swój.

Wspominałeś że w javie bawisz się od roku... i zamierzasz to sprzedawać? Ja piszę pluginy już od 5 lat, a nadal niewiele wiem w porównaniu do takiego @GotoFinal ;)

Nie zaprezentowałeś kompletnie żadnego portfolio, na forum nie widać żadnych Twoich prac, więc klienci kupują od Ciebie kota w worku. Mądrze.

Jakieś serwery na które pisałeś? I potwierdzenie że ten serwer jako tako stoi na tych twoich pluginach?

Otrzymałeś naprawdę ogromny hejt w wielu tematach, i raczej niewiele osób Cię lubi, a już na pewno nie uważa za programistę.

Po co szukałeś programistów, skoro nagle jesteś mistrzem javy? Jakoś wątpie w Twoje umiejętności.

No nic, czekam na portfolio, i rzetelne dowody na jakość Twoich prac, bo screeny paczek z eclipse nie świadczą o Tobie najlepiej. (inny temat)

Nie mam sił na rozmowę na takim niskim poziomie, jaki reprezentujecie. Nie będę odpisywał inwalidom, jak już nie umiesz poprawnie przeczytać kilkunastu zdań zawartych w głównym poście, to już nie mój problem. Nie będę się powtarzał.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie mam sił na rozmowę na takim niskim poziomie, jaki reprezentujecie. Nie będę odpisywał inwalidom, jak już nie umiesz poprawnie przeczytać kilkunastu zdań zawartych w głównym poście, to już nie mój problem. Nie będę się powtarzał.

Nie reprezentujesz lepszego poziomu, każdego wyzywasz od inwalidów czy idiotów.

1. a przez 2 lata napotkałem się tylko na bandę imbecyli takich jak ty, OtekPlay, Oldis, Pieprzyk.
2. Ale jesteś idiotą, tak samo jak większość programistów w Polsce. Dlatego ogłaszam się jako programistę.
3. Sami idioci się wypowiadali, bez przesady.
4. Nie będę odpisywał inwalidom

To jest żałosne niestety.

Wyraziłem bardzo konstruktywną opinię gdzie powiedziałem na co należy zwrócić uwagę przy wyborze programisty. 

Przeczytałem cały Twój temat, nie znalazłem żadnego portfolio, też mogę napisać że napisałem 10 sektorów, milion gildii i 3 najlepsze antycheaty. Zero konkretów i dowodów.

Twój jedyny argument to "jesteś idiotą, nie będę rozmawiał na takim poziomie". To może zniżę się do Twojego poziomu?  Powiedz mi gdzie jest winda, to zjadę na sam dół.

Nadal nie polecam, czekam na te portfolio, przestań pisać o inwalidach bo mi się nie dobrze robi.

Opublikowano

Witam,

czy można poprosić o fragment kodu z przykładowej pracy? Bo jestem zainteresowany Twoimi usługami, jednak chciałbym się upewnić na 100%. Nic osobistego - czysta ciekawość.

Pozdrawiam.

Zainteresowani moimi usługami? Nie udostępniam kodu, szczególnie takim osobom.  :yay:

4L0M4l0.png

Opublikowano

Witam,

czy można poprosić o fragment kodu z przykładowej pracy? Bo jestem zainteresowany Twoimi usługami, jednak chciałbym się upewnić na 100%. Nic osobistego - czysta ciekawość.

Pozdrawiam.

Zainteresowani moimi usługami? Nie udostępniam kodu, szczególnie takim osobom.  :yay:

Krew mnie zaraz zaleje xD Ty go zapewne nawet nie znasz, po prostu nie masz żadnych swoich prac do pokazania - ale trzeba się jakoś wybronić, co nie, panie Hammer?

Żałosny poziom, żałosne odpowiedzi, unikasz tematów czy argumentów które nie są Ci na rękę.

Zero konkretów, zero dowodów.

To co napisałeś w głównym temacie to nic tylko przechwałki i kłamstwa, bo jakoś strasznie wątpie w to że napisałeś antycheat od zera lepszy, ba, chociaż podobny do NoCheatPlus. 

Nadal nie polecam, czekam na sensowne argumenty.

Tylko odpowiedz normalnie, bo dość mam już sformuowań typu "jesteś idiotą, nie pisze z takimi", "zbyt niski poziom żeby ci odpowiadać", "nie odpowiadam inwalidom".

;)

Opublikowano

Witam,

Pozdrawiam.

Krew mnie zaraz zaleje xD Ty go zapewne nawet nie znasz, po prostu nie masz żadnych swoich prac do pokazania - ale trzeba się jakoś wybronić, co nie, panie Hammer?

Żałosny poziom, żałosne odpowiedzi, unikasz tematów czy argumentów które nie są Ci na rękę.

Zero konkretów, zero dowodów.

To co napisałeś w głównym temacie to nic tylko przechwałki i kłamstwa, bo jakoś strasznie wątpie w to że napisałeś antycheat od zera lepszy, ba, chociaż podobny do NoCheatPlus. 

Nadal nie polecam, czekam na sensowne argumenty.

Tylko odpowiedz normalnie, bo dość mam już sformuowań typu "jesteś idiotą, nie pisze z takimi", "zbyt niski poziom żeby ci odpowiadać", "nie odpowiadam inwalidom".

;)

Wystarczy spojrzeć w jego tematy, od razu widać, że sam potrafi pisać i nie jest zainteresowany moimi usługami.

Naprawdę mam wiele do powiedzenia, ale jestem bliski bana na tym forum.  :yay:

Żadnemu z was nic nie będzie udowadniane - wy wymyślacie to ja też zaraz mogę zacząć.

4L0M4l0.png

Opublikowano

[14:19:15] Vegazzer PL: ciężko od ciebie
[14:19:20] Vegazzer PL: jakiekolwiek portfolio wygarnąć, co nie?
[14:19:28] HAMMER: jakiego portfolio czlowieku
[14:19:32] Vegazzer PL: TWOJE K***A PROJEKTY
[14:19:33] Vegazzer PL: TWOJ KOD
[14:19:35] Vegazzer PL: SKORO SPRZEDAJESZ
[14:19:37] Vegazzer PL: PLUGINY
[14:19:38] Vegazzer PL: NA ZLECENIE
[14:19:39] HAMMER: masz napisane co mam gotowe
[14:19:47] Vegazzer PL: to zamien
[14:19:50] Vegazzer PL: temat
[14:19:57] Vegazzer PL: na "Zostane technikiem i mam gotowe pluginy na serwer"
[14:20:01] Vegazzer PL: "pisane nie przezemnie"
[14:20:06] HAMMER: dlaczego nie przeze mnie?
[14:20:10] Vegazzer PL: BO NIE CHCESZ KODU DAC
[14:20:16] HAMMER: tylko wiesz, ze w tym dziale nie można wystawiać czegokolwiek na sprzedaż?
[14:20:21] HAMMER: dlatego nie pisze nic o sprzedazy
[14:20:29] Vegazzer PL: no, skoro uważasz się za programiste
[14:20:33] Vegazzer PL: to raczej masz projekty
[14:20:35] Vegazzer PL: które możesz pokazac
[14:20:37] Vegazzer PL: nawet male
[14:20:45] Vegazzer PL: a jak nie
[14:20:47] Vegazzer PL: to jesteś po prostu oszustem
[14:20:48] Vegazzer PL: niestety
[14:20:52] HAMMER: jakbym chciał cos pokazywać to bym zalozyl githuba i ci pokazal
[14:21:01] Vegazzer PL: do każdego zleceniodawcy
[14:21:02] HAMMER: bo te pluginy co robie sa warte dla mnie spora kase, a nic za darmo nie robie
[14:21:04] Vegazzer PL: tez tak piszesz?
[14:21:07] Vegazzer PL: wiele ludzi
[14:21:11] Vegazzer PL: jak chce plugin
[14:21:12] Vegazzer PL: chce tez kod
[14:21:13] Vegazzer PL: do niego
[14:21:16] Vegazzer PL: nie tylko twoje slowo
[14:21:19] Vegazzer PL: "to mój plugin"
[14:21:20] Vegazzer PL: zrozum to
[14:21:32] HAMMER: no i co z tego? jak ktoś będzie zainteresowany to napisze
[14:21:40] HAMMER: nie oczekuje zlecen do dużych projektow
[14:22:03] Vegazzer PL: krew mnie zaraz zaleje
[14:22:06] Vegazzer PL: programista bez kodu na pokaz
[14:22:10] Vegazzer PL: zaplace ci
[14:22:11] Vegazzer PL: k***a
[14:22:13] Vegazzer PL: za prosty pluginek
[14:22:19] HAMMER: no to zaplac
[14:22:19] Vegazzer PL: żeby tylko
[14:22:20] Vegazzer PL: twój kod zobaczyc
[14:22:39] HAMMER: jak kupujesz platny plugin to tez chcesz wcześniej jego kod?
[14:22:46] Vegazzer PL: tak
[14:22:52] Vegazzer PL: jak kupuje plugin wymagam kodu zrodlowego
[14:22:53] Vegazzer PL: żeby wiedziec
[14:22:57] Vegazzer PL: ze był pisany przez ciebie
[14:23:03] HAMMER: na pewno nie dostaniesz go przed kupnem
[14:23:06] Vegazzer PL: przed nie
[14:23:12] Vegazzer PL: mowilem cos o przed?
[14:23:14] Vegazzer PL: mowilem ze zaplace
[14:23:17] Vegazzer PL: za konkretny plugin
[14:23:19] Vegazzer PL: jaki ci powiem
[14:23:23] HAMMER: no to zlec
[14:23:24] Vegazzer PL: skoro jesteś programista i napisales antycheata
[14:23:28] Vegazzer PL: to będzie latwy plugin
[14:23:31] Vegazzer PL: no to
[14:23:36] Vegazzer PL: potrzebuje pluginu
[14:23:39] Vegazzer PL: na rozdzke
[14:23:45] Vegazzer PL: którą można bedzie
[14:23:49] Vegazzer PL: przenosić graczy
[14:23:56] Vegazzer PL: klikasz na jakiegoś gracza z nawet dalekiej odleglosci
[14:24:01] Vegazzer PL: i możesz nim manewrowac
[14:24:03] Vegazzer PL: rzucac itd
[14:24:05] Vegazzer PL: wycen mi to
[14:24:08] Vegazzer PL: i możesz zaczynac
[14:25:59] Vegazzer PL: to jak?
[14:26:02] Vegazzer PL: nie umiesz?
[14:26:03] Vegazzer PL: czy co?
[14:26:07] Vegazzer PL: bo to dla mnie jest 5 minut roboty
[14:26:09] Vegazzer PL: ale no zaplace
[14:26:10] Vegazzer PL: chce zobaczyć kod.
[14:27:25] HAMMER: takich bzdetow to nigdy nie pisałem i ci nie napisze
[14:27:29] HAMMER: napisz to w 5 minutek
[14:27:35] Vegazzer PL: aha, czyli nie umiesz
[14:27:36] Vegazzer PL: latwy hajs
[14:27:37] Vegazzer PL: a ty odmawiasz
[14:27:39] Vegazzer PL: lol
[14:27:55] HAMMER: Nie gwarantuję, że napiszę każdy plugin, ale co do tego wystarczy się skontaktować. 
[14:28:09] Vegazzer PL: no, czyli nie umiesz
[14:28:10] Vegazzer PL: myslalem ze jak ci
[14:28:12] Vegazzer PL: sektory zlece
[14:28:15] Vegazzer PL: to nie będziesz umial
[14:28:16] Vegazzer PL: i to rozumiem
[14:28:19] Vegazzer PL: ale takie cos?!
[14:28:19] HAMMER: nigdy bezużytecznych pluginow nie pisałem 
[14:28:26] Vegazzer PL: jestem zleceniodawca
[14:28:28] Vegazzer PL: i to ja mowie
[14:28:29] Vegazzer PL: co chce
[14:28:31] Vegazzer PL: nie tobie to oceniac
[14:28:34] Vegazzer PL: czy to bezuzyteczne
[14:28:36] HAMMER: a co mnie to obchodzi?
[14:28:37] Vegazzer PL: dla mnie może uzyteczne
[14:28:39] Vegazzer PL: bo ja place
[14:28:50] HAMMER: jak na razie to dla mnie jesteś debilem a nie zleceniodawca
[14:28:54] Vegazzer PL: aha
[14:28:55] Vegazzer PL: ok
[14:29:06] Vegazzer PL: chciałem plugin k***a, nawet uczciwie zaplacic chcialem
[14:29:08] Vegazzer PL: i zaplacilbym
[14:29:10] Vegazzer PL: nie oszukalbym cie
[14:29:12] Vegazzer PL: a ty mnie od debili wyzywasz
[14:29:16] Vegazzer PL: piękny poziom
[14:29:19] HAMMER: ja cie nigdy nie wyzwalem
[14:29:19] Vegazzer PL: dorosłego czlowieka
[14:29:23] Vegazzer PL: jak na razie to dla mnie jesteś debilem 
[14:29:25] Vegazzer PL: ja cie nigdy nie wyzwalem
[14:29:27] Vegazzer PL: i to jeszcze
[14:29:28] Vegazzer PL: hipokryta
[14:29:31] HAMMER: stwierdzam fakty o tobie pajacu
[14:29:34] Vegazzer PL: XDD
[14:29:39] Vegazzer PL: dobra, nie pogrążaj się dalej
[14:29:41] Vegazzer PL: bo to już zalosne
[14:29:41] HAMMER: jesteś idiota to tak cie będę nazywal
[14:30:47] Vegazzer PL: z toba się nie da dogadawc
[14:30:49] Vegazzer PL: niestety
[14:30:52] Vegazzer PL: chce plugin
[14:30:53] Vegazzer PL: uczciwie zaplacic
[14:30:54] Vegazzer PL: bez wyzywania
[14:30:57] Vegazzer PL: a tu takie cos
[14:31:02] Vegazzer PL: zycze ci zebys nie znalazł zadnego klienta
[14:31:05] Vegazzer PL: na te kradzione pluginy
[14:31:08] Vegazzer PL: bo skoro takiego czegos nie umiesz
[14:31:10] Vegazzer PL: za latwy hajs
[14:31:14] Vegazzer PL: to castlemoda na 100% nie napisalbys
[14:31:20] Vegazzer PL: sory, STWIERDZAM FAKTY O TOBIE PAJACU
[14:31:25] HAMMER: pajacu?
[14:31:30] HAMMER: castlemoda mam już napisanego
[14:31:34] Vegazzer PL: przez kogos innego
[14:31:36] Vegazzer PL: 
[14:31:38] HAMMER: przez kogo?
[14:31:43] Vegazzer PL: nie mam pojęcia, może komus zajebales
[14:31:47] Vegazzer PL: ale sam bys nie napisal
[14:31:48] HAMMER: na pewno
[14:31:57] HAMMER: szczególnie, ze chyba tylko 2 serwery maja takie cos
[14:32:18] HAMMER: to co potrafiłem to zrobiłem sam
[14:32:26] HAMMER: a jakies trudniejsze rzeczy pomagal mi jeszcze ktos
[14:32:32] Vegazzer PL: rozumiem
[14:32:33] Vegazzer PL: ale przeciez
[14:32:35] Vegazzer PL: to co ja napisalem
[14:32:39] Vegazzer PL: to jest nie więcej niż 50 linijek kodu
[14:32:42] Vegazzer PL: a zaplace naprawdę dobrze...
[14:32:45] Vegazzer PL: nie rozumiem ciebie
[14:32:46] Vegazzer PL: no nic
[14:32:48] Vegazzer PL: powodzenia
[14:32:53] Vegazzer PL: i udanego marketingu
[14:33:02] HAMMER: ale nigdy nie pisałem pobierania entity z miejsca gdzie gracz się patrzy
[14:33:08] HAMMER: bo mi to było niepotrzebne
[14:33:15] Vegazzer PL: co za problem się nauczyć?
[14:33:17] Vegazzer PL: i to jeszcze za hajs?
[14:33:19] Vegazzer PL: lenistwo level hard troche
[14:33:37] HAMMER: to zrob to do 14:40
[14:33:48] Vegazzer PL: no problem

lub haste: http://hastebin.com/nifefunoxa.txt

Wyżej macie rozmowę moją z Hammerem.

Później jest urwane, ale skończyło się tak że napisałem ten plugin

ffaa47bd1ac83e296d3f4eaf71f6ad3f.gif

a ten chciał ode mnie kod xD

Człowiek żałosny, nie polecam.

btw.

[15:44:24] HAMMER: a pokaz kod
[15:44:29] Vegazzer PL: a będziesz grzeczny?
[15:44:31] Vegazzer PL: i przestaniesz
[15:44:33] Vegazzer PL: wszystkich wyzywac
[15:44:35] Vegazzer PL: od idiotow?
[15:44:37] Vegazzer PL: i inwalidow/
[15:44:37] Vegazzer PL: ?
[15:44:53] HAMMER: nie ma takiej opcji, poza tym nikogo tak nie nazywam bez powodu
[15:45:08] Vegazzer PL: no to nie 
[15:45:11] Vegazzer PL: lol
[15:45:15] Vegazzer PL: powiedziałem ci na gorze
[15:45:16] Vegazzer PL: jak to zrobic
[15:45:18] Vegazzer PL: wiec wystarczajaco
[15:45:19] Vegazzer PL: ci pomoglem
[15:45:21] Vegazzer PL: siemanko
[15:45:22] HAMMER: ja wiem jak to zrobic
[15:45:27] Vegazzer PL: no to po c**j ci kod
[15:45:28] Vegazzer PL: 
[15:45:29] HAMMER: to nie jest żadna pomoc, bo mnie to gwono obchodzi
[15:45:34] HAMMER: z ciekawości bym zobaczyl
[15:55:56] Vegazzer PL: bedziesz
[15:55:59] Vegazzer PL: się normalnie zachowywac
[15:56:01] Vegazzer PL: ?
[15:56:06] Vegazzer PL: i przestaniesz każdego wyzywac?
[15:56:07] Vegazzer PL: ostatnia szansa
[15:56:42] HAMMER: a no
[15:56:48] Vegazzer PL: tak?
[15:56:49] Vegazzer PL: czy nie
[15:56:53] Vegazzer PL: otka przeprosisz
[15:56:55] Vegazzer PL: mnie tez
[15:56:59] HAMMER: niby za co?
[15:57:05] Vegazzer PL: za idiotów i inwalidów
[15:57:08] Vegazzer PL: tak się nie robi
[15:57:10] Vegazzer PL: nie wyzwalem cie ani razu
[15:57:11] Vegazzer PL: nigdzie
[15:57:27] Vegazzer PL: to jak?
[15:57:30] HAMMER: a co mnie to obchodzi
[15:57:36] HAMMER: nie mam za co przepraszać, wiec tego nie zrobie
[15:57:41] Vegazzer PL: okej
[15:57:42] HAMMER: poza tym na to nie zaslugujecie

Opublikowano

Pan Hammer po prostu chce łatwy hajs zarobić na oszukiwaniu dzieci.. Chyba za mało kasuje już za Centrum stivów XDD

PS. Mówisz, że masz autorskie gildie do sprzedania, a u siebie na serwerze masz FunnyGuilds no niezle ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...