Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ezBot + EloBuddy - Automatyczne levelowanie konta (zaktualizowana wersja Volibota)

daveMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elobuddy dziala, gralem, problem mam z EzBotem. Po otwarciu jako admin wyskakuje ''The secured image was created using a trial version of AgileDotNet and can not run on this machine.''

Hejo

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elobuddy dziala, gralem, problem mam z EzBotem. Po otwarciu jako admin wyskakuje ''The secured image was created using a trial version of AgileDotNet and can not run on this machine.''

problem rozwiazalem sam tym fixem, 30 min temu. Moja postac wbija na arama, ale sie nie rusza. Czy tak ma byc @her0es

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Można używać tego z nowym client'em? 

Stary client nie chce mi sie odpalic :P

Mi działa na nowym. Gra zostaje ta sama zmienione jest przecież tylko lobby i cały interfejs..

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Można używać tego z nowym client'em? 

Stary client nie chce mi sie odpalic :P

Mi działa zarówno ze starym jak i z nowym.

@haker2003 to już wina skryptów, musisz poszukać innych

Hejo

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie.

Jeżeli mam dwa skrypty do postaci, mam patrzeć który czempion został spickowany i wyłączać drugi skrypt czy elobuddy jest na tyle inteligentny?

mpc.jpg

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie.

Jeżeli mam dwa skrypty do postaci, mam patrzeć który czempion został spickowany i wyłączać drugi skrypt czy elobuddy jest na tyle inteligentny?

Przecież bot po to jest, abyś nie musiał grać i w to ingerować. Ja włączałem 3 skrypty. Skrypt na postać nie zadziała, jeżeli nie będziesz nią grał.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie.

jeśli skrypt jest dedykowany pod daną postać to włącza się tylko na niej a na innych nie robi żadnej różnicy

Hejo

Opublikowano

Czyli AutoBuddyPlus dziala? 

xRP Ashe, Ashes To Ashes -- ktores z nich nie dzialalo 

AramBuddy + skrypt na postac + Autoshop bedzie dzialac?

Bez Autoshop, bo arambuddy sam kupuje.

Skryptu do postaci nie musisz, bo i tak random jest, a arambuddy i dziala na wszystkie postacie.

bjk8v7f.png

Opublikowano

https://github.com/r3d4ilx3cdfxd/AramBuddy

tu macie wmiare ok skrypt do armow dzialajacy. Wystarczy go wlaczyc i robi za was, pobierzcie tylko AramBuddy, shop buddy nie potrzebne i tak buduje sam  :D

@her0es mógłbyś przypiąć skrypt do tematu, działa wyśmienicie.

Temat niestety nie jest mój..

ale fakt działa świetnie ;)

Cy8WHAy.png

Hejo

Opublikowano

https://github.com/r3d4ilx3cdfxd/AramBuddy

tu macie wmiare ok skrypt do armow dzialajacy. Wystarczy go wlaczyc i robi za was, pobierzcie tylko AramBuddy, shop buddy nie potrzebne i tak buduje sam  :D

@her0es mógłbyś przypiąć skrypt do tematu, działa wyśmienicie.

Temat niestety nie jest mój..

ale fakt działa świetnie ;)

Cy8WHAy.png

Dodałem już ten skrypt.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Hej, ja mam problem na samym poczatku, aktualizuje mi ezbota, ale nie moze odpalic, pojawia sie komunikat: The secured image was created using trial version of AgileDotNet and can not run on this machine. 

Ktos cos ?

Opublikowano

Hej, ja mam problem na samym poczatku, aktualizuje mi ezbota, ale nie moze odpalic, pojawia sie komunikat: The secured image was created using trial version of AgileDotNet and can not run on this machine. 

Ktos cos ?

Zmien date w komputerze na poprzedni rok na np 30 grudzien i będzie banglać, z kazdym dniem bedziesz musial to robic 

Opublikowano

Ok pomoglo, tylko jak sie to stalo ze nie widzialem odpalonego klienta a bot sie zalogowal i dolaczyl do gry, myslalem ze to jakis bug, zamknalem ezbota odpalilem sam lola i mam kare za opuszczenie kolejki, tak ma byc ze nie widac launchera?

Opublikowano

Ok pomoglo, tylko jak sie to stalo ze nie widzialem odpalonego klienta a bot sie zalogowal i dolaczyl do gry, myslalem ze to jakis bug, zamknalem ezbota odpalilem sam lola i mam kare za opuszczenie kolejki, tak ma byc ze nie widac launchera?

O jeju tak, loguje sie sam, dolacza do gry,  wybiera championa, robi masterki  i odpali ci sie klient gry gdzie jakis skrypt bedzie grał za ciebie. To zaden bug  ^^ nie wlaczaj klienta w ogole

Opublikowano

Mega ładny poradnik wszystko jest ładnie pokazane i do tego wszystko działa.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś czemu po paru meczach ezBot się zaciął i wywala mi cały czas (nawet po restarcie) "[30.12.2016 22:16:05] Szysz3k: Ponowne dołączanie do kolejki: MEDIUM_BOT.

[30.12.2016 22:16:17] Szysz3k: Akceptacja gotowości.
[30.12.2016 22:16:18] Szysz3k: Zaakceptowano gotowość!
[30.12.2016 22:16:20] Szysz3k: Jesteś w wyborze postaci.
[30.12.2016 22:17:53] Szysz3k: Ponowne dołączanie do kolejki: MEDIUM_BOT."  i nie włącza sie lol? :|

mpc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...