Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ezBot + EloBuddy - Automatyczne levelowanie konta (zaktualizowana wersja Volibota)

daveMonster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ban to na konto czy na IP?

na konto

na ip dostajesz bana tylko jesli logujesz sie na dużą ilośc kont lub jeśli naprawde sobie przeskrobiesz ;)

Hejo

Opublikowano

Jak ban to na konto czy na IP?

na konto

na ip dostajesz bana tylko jesli logujesz sie na dużą ilośc kont lub jeśli naprawde sobie przeskrobiesz ;)

Nie ma banów na IP.

A dokładniej: Nie ma banów na IP, dla zwykłych użytkowników ani nawet graczy cheatujących.

Ale jak już sobie naprawde zasłużysz to twoje IP jest blokowane w CloudFlare (firewall, z którego korzysta rito).

Hejo

Opublikowano

Halo! Mam pytanie, czemu mi crashuje ezBOTA po 8 grach? ;D

EzBot też ma u mnie jakieś problemy po dłuższym działaniu ;)

u mnie ładuje 3 konta w kilka minut z pliku tekstowego..

Hejo

Opublikowano

AutoBuddyPlus - nie działa

AutoBuddyBetaFixed-nie działa

xRP Ashe- wydaje mi się,że po części działa, bo pokazuje zasięg skili, a postać stoi na respie

Próbowałem różnych kombinacji..

Ma ktoś działające skrypty? ( aby grało samo)

Opublikowano

Dobra sprostujmy, poda ktos wszystko co jest potrzebne? W sensie te skrypty, wystarczy tylko zainstalowany AramBuddy i co bedzie mi gral pieknie i kupował itemy?

Opublikowano

A teraz takie pytanie: Co stalo sie z ezbotem ?  Error wyskakuje "AgileDoNet" The secured image was created using a trial version of AgileDoNet and can not run in this machine". Wersja testowa? Czego? ;o

Opublikowano

O co chodzi z tym dziwnym okienkiem - to jakiś wirus jak piszą ludzie na internecie ale nic nie pomaga żadne mailware spyware dokładnie nic . Instaluje nowy system na virtualu ciekawe czy też się pokaże.
Ktoś ma jakies rozwiązanie na chwilę obecną ??

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Co mam zrobic jak nie dziala mi autobuddy plus i autoshop? zrobilem z polecanienia kogos wyzej i pierwszy mecz działało nawet fajnie ale w dalszych juz nawet nie kupuje itemow, elo buddy dziala jak cos ;d

Opublikowano

Co mam zrobic jak nie dziala mi autobuddy plus i autoshop? zrobilem z polecanienia kogos wyzej i pierwszy mecz działało nawet fajnie ale w dalszych juz nawet nie kupuje itemow, elo buddy dziala jak cos ;d

moze zrób te polecenia raz jeszcze ?

Hejo

Opublikowano

elobuddy dziala, gralem, problem mam z EzBotem. Po otwarciu jako admin wyskakuje ''The secured image was created using a trial version of AgileDotNet and can not run on this machine.''

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...