Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem jednego. Czemu zmieniliscie licznik online na statystyke wejsc w ciagu dnia? Sklepow offline jest JESZCZE duzo, wiec ten licznik zostawiliscie, a ze liczba online spadla do 400 w godzinach szczytu to przerobiliscie licznik... Ah, cwane lisy.

Smiech na sali ^_^

Taki licznik miał być od początku serwera ale nie działała w pełni funkcja od tego, graczy online się nie wstydzimy i co mnie bardzo śmieszy SERWER NIE PADA, w grze jest licznik online i jeżeli ktoś jest ciekawy przecież może bez problemu go sprawdzić. Od przyszłego tygodnia ruszamy z nową reklamą.

Szkoda, ze z reklama nie ruszyliscie od startu... Nie mowie, ze server pada - ale liczba graczy spadla Wam szybko i znaczaco, a jako gracz wiem, do czego to zmierza. Temat przerabiany xx razy, niestety. Nie obraz sie ale ta reklama juz nic Wam nie da, choc zycze powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem jednego. Czemu zmieniliscie licznik online na statystyke wejsc w ciagu dnia? Sklepow offline jest JESZCZE duzo, wiec ten licznik zostawiliscie, a ze liczba online spadla do 400 w godzinach szczytu to przerobiliscie licznik... Ah, cwane lisy.

Smiech na sali ^_^

Taki licznik miał być od początku serwera ale nie działała w pełni funkcja od tego, graczy online się nie wstydzimy i co mnie bardzo śmieszy SERWER NIE PADA, w grze jest licznik online i jeżeli ktoś jest ciekawy przecież może bez problemu go sprawdzić. Od przyszłego tygodnia ruszamy z nową reklamą.

Szkoda, ze z reklama nie ruszyliscie od startu... Nie mowie, ze server pada - ale liczba graczy spadla Wam szybko i znaczaco, a jako gracz wiem, do czego to zmierza. Temat przerabiany xx razy, niestety. Nie obraz sie ale ta reklama juz nic Wam nie da, choc zycze powodzenia.

Reklama była tylko co z tego, że troszkę słaba. W tych czasach ciężko o dobrą reklamę Ci "sławni" youtuberzy są opłacani z wyprzedzeniem i ciężko ogarnąć dobrą reklamę.

Opublikowano

Smiech na sali ^_^

Reklama była tylko co z tego, że troszkę słaba. W tych czasach ciężko o dobrą reklamę Ci "sławni" youtuberzy są opłacani z wyprzedzeniem i ciężko ogarnąć dobrą reklamę.

Jasne, dlatego stawiajac server trzeba myslec tak jak i przy otwieraniu firmy - z wyprzedzeniem :-) Troszke ekonomicznego spojrzenia i wszystko staje sie prostsze. Niestety, ale bez rozglosu nie zrobisz nic

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

YouTube-l_anaawaa.png

Witajcie drodzy gracze!

Mam nadzieję, że wieczór spędzacie z Metinem!

Post ten ma na celu wypromowanie jak i pomoc dla mniejszych youtuberów. 

Wraz z administracja Disoctus pomyśleliśmy, że warto zrobić coś dla mniej rozpoznawalnych osób!

Na naszym forum w temacie '' Pomoc dla youtuberów! '', wrzucajcie linki do własnych kanałów YT.

Zapraszamy do pochwalenia się swoim dorobkiem filmowym!

Na fanpage'u również znajdziecie podobny post, zapoznajcie się z nim!

Pozdrawiamy, administracja Disoctus.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

zmiany.png?i_dim=1920x1200&app_id=web-cl

Witajcie, dnia 18.12.2016 o godzinie 4:00 miała miejsce przerwa techniczna
podczas której weszły w życie następujące zmiany:

Poprawiono:

+ Spoty na mapie 75 i 90 od teraz exp powinien być znacznie przyjemniejszy

Dodano:

+ Nową lokację "Podziemia Orków" coś w stylu żaby ale dla małych poziomów 25-55 lvl wejście znajduje się na dolinie orków.

Główne założenia to ułatwienie gry mniejszym poziomom, dodano tam Elitarnego Wodza Orków oraz Metiny Orków z których możecie zdobyć ciekawe ilości zaczarowań i wzmocnień przedmiotu oraz inne przydatne przedmioty.

INFORMACJA:

- Aby wszystkie zmiany pomyślnie weszły w życie należy spatchować clienta.

Opublikowano

zmiany.png?i_dim=1920x1200&app_id=web-cl

Witajcie, dnia 18.12.2016 o godzinie 4:00 miała miejsce przerwa techniczna

podczas której weszły w życie następujące zmiany:

Poprawiono:

+ Spoty na mapie 75 i 90 od teraz exp powinien być znacznie przyjemniejszy

Dodano:

+ Nową lokację "Podziemia Orków" coś w stylu żaby ale dla małych poziomów 25-55 lvl wejście znajduje się na dolinie orków.

Główne założenia to ułatwienie gry mniejszym poziomom, dodano tam Elitarnego Wodza Orków oraz Metiny Orków z których możecie zdobyć ciekawe ilości zaczarowań i wzmocnień przedmiotu oraz inne przydatne przedmioty.

INFORMACJA:

- Aby wszystkie zmiany pomyślnie weszły w życie należy spatchować clienta.

Macie tyle Gmów a nie możecie zrobić żadnego kalendarza ?? Albo jakiś ox ? Szukanie Gma ?

Opublikowano

EventoOXM_anqrpah.png

Witajcie drodzy gracze!

Dzisiaj o godzinie 18 odbędzie się Event OX.

Zapraszamy wszystkich z tej okazji!

Pozdrawiamy, administracja Disoctus.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

macie odpowiedzi na pytania na oxa, ja je pisałem więc udostępniam. http://wklej.org/id/2940072/

Dobrze, że się przyznałeś bo nikt inny by nie wpadł na to, że to twoje pytania "szybkośći"

Widzisz taki z Ciebie świetny administrator, że nawet nie chciało Ci się sprawdzić i poprawić tych pytań a nawet ich zmienić jeśli wiedziałeś, że osoby trzecie mają do tego dostęp :)

// Taki poważny błąd ortograficzny :/

.

Opublikowano

Jak wygląda liczba graczy na serwerze? I czy mógłbym dostać linka do pobrania bo strona nie działa.

Opublikowano

Jak wygląda liczba graczy na serwerze? I czy mógłbym dostać linka do pobrania bo strona nie działa.

Po odjęciu % z podkręconego licznika to tak do 100 osób ~ 15:00 w tygodniu dochodzi :)

Opublikowano

Tutaj link do clienta:

http://kpit.cal24.pl/disoctus/Disoctus.pl.rar

Co do licznika graczy jest podkręcony *2.50 nie warto wchodzić. Nawet clienta nie pobieraj.

Jeżeli nie wierzysz w liczbę online podaną na liczniku poświęć parę minut i wejdź na serwer sam dojdziesz do wniosku czy serwer jest warty gry.

Opublikowano

Serwer działa ? Bo strona umarła chyba xD

Serwer działa bez problemów mamy problem tylko z forum i stroną ale pracujemy nad tym.

Opublikowano

Serwer super. Nie wiem czemu tak mało osób gra :). Polecam

Bo znudziło ich expienie i robienie w kółko tego samego od 75 poziomu. (Generał, metek 100, exp). Spoty małe a exp został zmieniony po wbiciu topki (która była ustawiona, zaraz administracja będzie się wykłócała o swoje :D) Serwer był fajny ale do czasu.

graphic.png
Opublikowano

Serwer super. Nie wiem czemu tak mało osób gra :). Polecam

Bo znudziło ich expienie i robienie w kółko tego samego od 75 poziomu. (Generał, metek 100, exp). Spoty małe a exp został zmieniony po wbiciu topki (która była ustawiona, zaraz administracja będzie się wykłócała o swoje :D) Serwer był fajny ale do czasu.

Jakim chujem dla Ciebie topka była ustawiona? Wytłumacz mi to xD Bo chyba nas pominęli k***a w tym ustawianiu topki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...