Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] LifeHARD.pl

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekaj, to jakiś troll jest, nie? Powiedz że tak...

Ja ten spawn gdzieś widziałem, to samo ten drop, on chyba w wyciekach gdzieś był xD

Poza tym, serio? Kolejny hardkur na hajs? Nie no, to musi być troll, to wygląda zbyt żałośnie ;_;

Nie.

PS: Nawet jeżeli to nie troll, spawn jest oryginalny, a drop własny. To i tak to wygląda żałośnie, ja sam lepszy drop zrobiłem, a tu widzę bardzo doświadczona ekipa xD

d6beed39a838cbb65f04987ed10803c5.png

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Czekaj, to jakiś troll jest, nie? Powiedz że tak...

Ja ten spawn gdzieś widziałem, to samo ten drop, on chyba w wyciekach gdzieś był xD

Poza tym, serio? Kolejny hardkur na hajs? Nie no, to musi być troll, to wygląda zbyt żałośnie ;_;

Nie.

Pół żartem, pół serio... ;)

Spawn jest z moich starych serwerów (sprzed 2-3 lat) GuildCraft oraz MCWG. Jakiś gówniak wstawił na YouTube te spawny i downloady, ale wszystko budowane przeze mnie i Suchego kilka lat temu. ;)

Drop jest też sprzed 2 lat, a raczej jego estetyka. Wtedy była skopiowana z XCrafters, uznałem, że jak ma być reaktywacja w starym stylu, to w starym stylu i zrobimy ją identyczną, dlatego wszystko jest żywcem skopiowane z tego co było kiedyś. :P

Co do hajsu, do kupienia będzie tylko VIP (który bardzo mało będzie dawał, bo hardcore) + unban. Żadnego sklepu SMS z diaxami. :)

5465845486.png

Opublikowano

Będzie jakaś zamknięta beta, czy coś w tym stylu?

Póki co nie planujemy, ale jak jesteś chętny na testy, to super. Pod koniec przyszłego tygodnia skontaktuję się z Tobą. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Prezentacja perełka. Serwer się zapowiada wspaniale. Tylko ten spawn trochę odrzuca.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Ja p******e, co to k***a jest?

Jakiś avatarys k***a nie wiem kto to

k***a oficjalny anticzyt  by k***a dzieckoneo12.exe

jak to jest k***a drop hard to jebnij sie w leb, to chyba jakis easyhc

do tego ban tylko na godzine

i ekipa to 12-15 lat p******e ide skakac z mostu

Nie wiem co braliście przed napisaniem tego, ale wy to chyba jakaś firma na skale światową?

to już k***a firma i zarabiacie tysiące(20 typów zatrudniają)

jak robicie serwery od 5 lat jak happi 5 lat temu mial 5 lat?

9u2pvr.gif

Opublikowano

bez siurara murasa to n ie to samo ale wbije //stały gracz

Piszcie do @Muras331 PW, żeby też wrócił, może jak dostanie 100 wiadomości, to się zdecyduje! :P

Świetna historia serwera z doświadczoną administracją. Nic, tylko czekać! ;)

Dzięki, @MPCTaylor! :)

——————————————————————————————

Wrzuciłem na mój kanał YouTube oraz na fanpage filmik informacyjny, w którym omawiam najważniejsze rzeczy przed startem.

To też jedyna okazja, żeby zobaczyć moje miejsce pracy, zwane również centrum dowodzenia wszechświatem! :D

664951477922363746598.png 938211477922437746598.png

https://youtu.be/pcGyqkPSOJc

https://www.facebook.com/MCWGPL/videos/1773349476249408/

5465845486.png

Opublikowano

676d68ba18e24579bd4c5ac6a5a5d0b4.png

Z nim nie ma prawa tym bardziej xD

Nie wiem jak wygląda reszta administracji, ale wystarczy ten jeden pan, żeby serwer upadł tak szybko jak został stworzony. Według mnie, nawet nie warto zaczynać tu grać. Wystarczy jedno niepowodzenie, żeby serwer przestał istnieć (mam tutaj na myśli poprzedni serwer ich autorstwa)

Opublikowano

Serwer legenda, napewno wbiję na start. :)

Poleecam ;3

Dobrze powiedziane serwer legenda, dokładnie tak! :)

Polecam cieplutko, razem z rodziną.

Pewnie, że wbijesz. Akurat Ty nie masz zbytnio wyjścia.  :v

@szymo02 nie oceniaj po pozorach. @happi mimo swojej duszy trolla jest prawdziwym profesjonalistą i w razie potrzeby mogę na niego liczyć o każdej porze dnia i nocy (no, poza godzinami 22:00-7:00, bo ogląda wtedy chińskie baje xD).

5465845486.png

Opublikowano

676d68ba18e24579bd4c5ac6a5a5d0b4.png

Z nim nie ma prawa tym bardziej xD

Nie wiem jak wygląda reszta administracji, ale wystarczy ten jeden pan, żeby serwer upadł tak szybko jak został stworzony. Według mnie, nawet nie warto zaczynać tu grać. Wystarczy jedno niepowodzenie, żeby serwer przestał istnieć (mam tutaj na myśli poprzedni serwer ich autorstwa)

a dalej masz ból dupy, że odszedłem po 2 tygodniach z moderacji mc i heheszkowałem się z twoich filmów? xD

nie sądziłem, że ktoś taki jak ty może być takim.. żeby nie obrażać, pajacem

serio xD

zaraz mnie pewnie zwarnujesz, bo hurr durr to przecież spam i tak nie wolno xD!!!!!!

Opublikowano

Grałem na MCWG bardzo długo i jestem zaskoczony nowym serwerem z waszej strony, oczywiście że pozytywnie. Mam nadzieję że starczy mi czasu aby pograć i tutaj. Serdecznie polecam i zachęcam do grania. ~Hern

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Grałem na MCWG bardzo długo i jestem zaskoczony nowym serwerem z waszej strony, oczywiście że pozytywnie. Mam nadzieję że starczy mi czasu aby pograć i tutaj. Serdecznie polecam i zachęcam do grania. ~Hern

Nowym-starym serwerem, bo to przecież reaktywacja projektu, który dwa lata temu był przed MCWG (bo MCWG było kontynuacją LifeHarda)! :P 

Również mam ogromną nadzieję, że wpadniesz, do zobaczenia!

Jeśli macie jakiekolwiek propozycje dotyczące serwera, piszcie tutaj. Wszystkie rozpatrzymy, przemyślimy. :)

5465845486.png

Opublikowano

Znowu Hardcore i oklepane standardy. 

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

@554461402688252517908.png Damian a co można wymyślić nowego pod aktualne community? Zrobisz mody, to nikt nie zagra. Zrobisz wersję 1.10, to nikt nie zagra. 

Jak chcą grać ciągle na tym samym od 4 lat, napierdalać w myszki, to im to damy. Zasada popytu i sprzedaży.  :lenny:

P.S. Oklepane standardy to raczej nie są. LifeHARD zawsze był kilka standardów wyżej od konkurencji, był marką i miał swój wyjątkowy klimat, podobnie jak MCWG. Ci, którzy grali, to wiedzą. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

@554461402688252517908.png Damian a co można wymyślić nowego pod aktualne community? Zrobisz mody, to nikt nie zagra. Zrobisz wersję 1.10, to nikt nie zagra. 

Jak chcą grać ciągle na tym samym od 4 lat, napierdalać w myszki, to im to damy. Zasada popytu i sprzedaży.  :lenny:

P.S. Oklepane standardy to raczej nie są. LifeHARD zawsze był kilka standardów wyżej od konkurencji, był marką i miał swój wyjątkowy klimat, podobnie jak MCWG. Ci, którzy grali, to wiedzą. ;)

I właśnie przez takich ludzi jak Ty nigdy się to nie zmieni.

Zaprezentuje wam pewien ciekawy przykład...

Nie ma graczy na najnowsze wersje -> Nie ma serwerów na najnowsze wersje

Nie ma serwerów na najnowsze wersje -> Nie ma graczy na najnowsze wersje

Nie polecam.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

I właśnie przez takich ludzi jak Ty nigdy się to nie zmieni.

Zaprezentuje wam pewien ciekawy przykład...

Nie ma graczy na najnowsze wersje -> Nie ma serwerów na najnowsze wersje

Nie ma serwerów na najnowsze wersje -> Nie ma graczy na najnowsze wersje

Nie polecam.

nie wiem czy ktoś chciałby zrobić serwer, wpierdolić hajs i nie mieć graczy

jeśli takiego kogoś znajdziesz to odezwij się do mnie, przeleje ci na piwo paypalem

Opublikowano

Ale na tych serwerach i tak już nikt nie gra. Teraz trzeba trafiać z czymś specyficznym do Gracza. To jest już nudne, jak dawna moda na FreeBuild. Powtarzalne schematy, bazujące na tym, że większe serwery na tego typu miejscach najwięcej kasują. Niestety, to nie ta promocja i tylko kopia. Są już dopracowane serwery Hardcore, które cieszą się popularnością. Po co kolejny - setny raz, ktoś podaje odgrzewanego kotleta? 

Opublikowano

@AdamGrzegorz gdyby nagle wszystkie serwery zdecydowały się przejść na 1.10, to założę się, że gracze by nie przeszli na tę wersję, tylko po prostu przestaliby grać, serio. xD

Obserwowałem od dobrego miesiąca zachowania i mentalność graczy. Rozmawiałem, dyskutowałem, wszyscy właściciele dużych serwerów mają podobne zdanie. 

Ale na tych serwerach i tak już nikt nie gra. Teraz trzeba trafiać z czymś specyficznym do Gracza. To jest już nudne, jak dawna moda na FreeBuild. Powtarzalne schematy, bazujące na tym, że większe serwery na tego typu miejscach najwięcej kasują. Niestety, to nie ta promocja i tylko kopia. Są już dopracowane serwery Hardcore, które cieszą się popularnością. Po co kolejny - setny raz, ktoś podaje odgrzewanego kotleta? 

Teraz nie trzeba trafiać z czymś specyficznym do gracza, tylko trzeba sypnąć hajsem na reklamę u jutuberków. Nie znasz realiów i sposobu działania tych pseudo serwerów EasyHC. 

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...