Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] LifeHARD.pl

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu Hardcore i oklepane standardy. 

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

@554461402688252517908.png Damian a co można wymyślić nowego pod aktualne community? Zrobisz mody, to nikt nie zagra. Zrobisz wersję 1.10, to nikt nie zagra. 

Jak chcą grać ciągle na tym samym od 4 lat, napierdalać w myszki, to im to damy. Zasada popytu i sprzedaży.  :lenny:

P.S. Oklepane standardy to raczej nie są. LifeHARD zawsze był kilka standardów wyżej od konkurencji, był marką i miał swój wyjątkowy klimat, podobnie jak MCWG. Ci, którzy grali, to wiedzą. ;)

I właśnie przez takich ludzi jak Ty nigdy się to nie zmieni.

Zaprezentuje wam pewien ciekawy przykład...

Nie ma graczy na najnowsze wersje -> Nie ma serwerów na najnowsze wersje

Nie ma serwerów na najnowsze wersje -> Nie ma graczy na najnowsze wersje

Nie polecam.

Tworzysz serwer na nowszą wersję -> nie ma graczy

Wniosek nasuwa się jeden.

Popyt - Podaż

Nikt nie będzie robił serwera dla kilku graczy.

343731479829004887779.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Risen. O to fajny wniosek się wysuwa. Chyba najgorszy ze wszystkich wymienionych w tym wątku.

Zwykły serwer dla kasy.

Oj.

Dyskusja z Tobą nie ma sensu. Skoro wysuwasz wnioski z powietrza, to nie mamy o czym rozmawiać. Dalsze zażalenia na PW proszę, nie róbmy spamu. 

5465845486.png

Opublikowano

polecam

serwer legenda

gimby nie znajo tego serwera

Proszę przestań bo się tu popłacze XDDDDDDDDDDD TY I NAJLEPSZY GRAFIK W EUROPIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co do serwera, słaby.

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Proszę przestań bo się tu popłacze XDDDDDDDDDDD TY I NAJLEPSZY GRAFIK W EUROPIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co do serwera, słaby.

Odpowiem na Twój post Twoją sygnaturą. Nie mogłem się powstrzymać.

2e9f69451294a13c6c10c01d06e53bf5.gif

Odpowiadając merytorycznie, serwer jeszcze nie wystartował, więc nie masz podstaw do pisania, że jest słaby. To punkt pierwszy, punkt drugi, trzeba być kretynem, żeby nie załapać ironii w tym zdaniu "najlepszy grafik w Europie" w prezentacji. Przecież to ewidentnie prześmiewcze jest. Każdy pojął tylko nie Ty. Jakieś osobiste uprzedzenia do @happi zostaw sobie dla siebie, mówmy o faktach.

P.S. Nasz serwer jest aż tak słaby, że już dwie osoby zdążyły skopiować naszą prezentację (styl oraz opisy niemal co do słowa, np. tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1583438-).Zawsze byliśmy wzorem do naśladowania dla innych. Fajnie, że w tej materii nic się nie zmieniło. Pozdrawiamy Was, miśki! <3

5465845486.png

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Co do serwera, słaby.

Odpowiem na Twój post Twoją sygnaturą. Nie mogłem się powstrzymać.

2e9f69451294a13c6c10c01d06e53bf5.gif

Odpowiadając merytorycznie, serwer jeszcze nie wystartował, więc nie masz podstaw do pisania, że jest słaby. To punkt pierwszy, punkt drugi, trzeba być kretynem, żeby nie załapać ironii w tym zdaniu "najlepszy grafik w Europie" w prezentacji. Przecież to ewidentnie prześmiewcze jest. Każdy pojął tylko nie Ty. Jakieś osobiste uprzedzenia do @happi zostaw sobie dla siebie, mówmy o faktach.

Twierdząc, że serwer jest słaby mówię o faktach :) Nie zauważyłeś? Możliwe, że kołczink już Ci mózg wyprał, nie wiem. Ale niczego nie osiągniesz ziomeczku :) Piona.

Opublikowano

Twierdząc, że serwer jest słaby mówię o faktach :) Nie zauważyłeś? Możliwe, że kołczink już Ci mózg wyprał, nie wiem. Ale niczego nie osiągniesz ziomeczku :) Piona.

Ostatnia moja odpowiedź w tym temacie, bo w myśl zasady Buraka nie zamierzam dyskutować z debilami.

1. Nie mówisz o faktach, bo serwera ani razu nie odwiedziłeś.

2. Masz indywidualny uraz do mojej osoby również jak widać, bo osiągam duże wyniki chociażby w coachingu i zarabiam za godzinę wykładu taki hajs jak Twoja matka w rok.

3. Szczekaj dalej, karawana jedzie dalej, a pisaniem, że niczego nie osiągnę tylko motywujesz mnie do działania. Jakiś rok temu przestało już na mnie działać czarnowidztwo i narzekactwo Polaków. Pierdol, pierdol, ja posłucham, ale ja cisnę, ja robię pieniądze, ja bzykam fajne dupy.

Piona, jakby co PW.

5465845486.png

Opublikowano

Ostatnia moja odpowiedź w tym temacie, bo w myśl zasady Buraka nie zamierzam dyskutować z debilami.

1. Nie mówisz o faktach, bo serwera ani razu nie odwiedziłeś.

2. Masz indywidualny uraz do mojej osoby również jak widać, bo osiągam duże wyniki chociażby w coachingu i zarabiam za godzinę wykładu taki hajs jak Twoja matka w rok.

3. Szczekaj dalej, karawana jedzie dalej, a pisaniem, że niczego nie osiągnę tylko motywujesz mnie do działania. Jakiś rok temu przestało już na mnie działać czarnowidztwo i narzekactwo Polaków. Pierdol, pierdol, ja posłucham, ale ja cisnę, ja robię pieniądze, ja bzykam fajne dupy.

Piona, jakby co PW.

Jadąc po matce, to ile tam w tym gimnazjum wyciągasz na godzinę? Jedną pałe i trójkę z plusem z biologi? :))

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Co do serwera, słaby.

Wciaz moje umiejetnosci graficzne sa lepsze niz twoje kradniecie grafik z innych gier xD

Opublikowano

@Risen. O to fajny wniosek się wysuwa. Chyba najgorszy ze wszystkich wymienionych w tym wątku.

Zwykły serwer dla kasy.

Oj.

Dyskusja z Tobą nie ma sensu. Skoro wysuwasz wnioski z powietrza, to nie mamy o czym rozmawiać. Dalsze zażalenia na PW proszę, nie róbmy spamu. 

Oczywiście, że ma sens. Ja tylko wysnuwam swoją opinię, na podstawie przedstawionych przez Was materiałów na ogólnodostępnym forum dyskusyjnym, którego celem jest wywoływanie dyskusji. Nie ma sensu zgłaszać wszelakich "zażaleń" na PW, ponieważ swoimi postami staram się zwrócić uwagę nie tylko na Waszego kolejnego "hardkora, który się dobrze sprzedaje", a całemu community, które może w końcu przyniesie coś nowego.

Opublikowano

Tak sobie czytam i czytam, i śmieszkuję w środeczku z poziomu dyskusji.

Serwer pod hajs -> brak wspominek o hajsie, chociażby między wierszami.

Serwer bullshit i 0, nie polecam -> serwera nie tworzy administracja, a gracze. Bez nich nie będzie nigdy niczego. (nie mam na myśli strony technicznej, a rozgrywkę)

Argumenty z przysłowiowej dupy i silenie się na jakieś merytoryczne dyskusje, wypowiedzi o złotych słowach.

Gracze - klient/nabywca/odbiorca itd.

Idę oglądać chińskie bajki (a tak naprawdę Skyrim) i dalej śmieszkować z dyskusji dotyczącej poziomu serwera (poziomu rozgrywki na nim).

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Co do serwera, słaby.

Wciaz moje umiejetnosci graficzne sa lepsze niz twoje kradniecie grafik z innych gier xD

Poczekaj aż wyjdzie pewna prezentacja, podam Ci linka i wtedy porównamy kto jest lepszym grafikiem :D Chcesz coś dodać? Zapraszam pw, nie będę niepotrzebnie odświeżał tego smieciowatego tematu :D

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Co do serwera, słaby.

Poczekaj aż wyjdzie pewna prezentacja, podam Ci linka i wtedy porównamy kto jest lepszym grafikiem :D Chcesz coś dodać? Zapraszam pw, nie będę niepotrzebnie odświeżał tego smieciowatego tematu :D

http://prntscr.com/d25nmx

http://prntscr.com/d25o28

http://prntscr.com/d25h67

http://prntscr.com/d25hek

Coś jeszcze mam dodawać?

Mogę dodać jeszcze to, że ja idę w coś bardziej przyszłościowego i idę w stronę interfejsów/webdesignu, a ty dalej gnijesz w świecie sygnatur myśląc, że jesteś w tym dobry. :-)

Przed startem jakiś konkursik przewidujemy, śledźcie fanpage, bo tam będzie wszystko opisane. 8)

Opublikowano

polecam

serwer legenda

Co do serwera, słaby.

http://prntscr.com/d25nmx

http://prntscr.com/d25o28

http://prntscr.com/d25h67

http://prntscr.com/d25hek

Coś jeszcze mam dodawać?

Mogę dodać jeszcze to, że ja idę w coś bardziej przyszłościowego i idę w stronę interfejsów/webdesignu, a ty dalej gnijesz w świecie sygnatur myśląc, że jesteś w tym dobry. :-)

Przed startem jakiś konkursik przewidujemy, śledźcie fanpage, bo tam będzie wszystko opisane. 8)

Dlaczego kopiujesz jakiegoś Kot Behemot, skoro ja to ZEDn? Nie rozumiem twojego toku myślenia... Możesz wyjaśnić?

W ogóle skąd te screeny? Co to za aplikacja?

Opublikowano

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

@554461402688252517908.png Damian a co można wymyślić nowego pod aktualne community? Zrobisz mody, to nikt nie zagra. Zrobisz wersję 1.10, to nikt nie zagra. 

Jak chcą grać ciągle na tym samym od 4 lat, napierdalać w myszki, to im to damy. Zasada popytu i sprzedaży.  :lenny:

P.S. Oklepane standardy to raczej nie są. LifeHARD zawsze był kilka standardów wyżej od konkurencji, był marką i miał swój wyjątkowy klimat, podobnie jak MCWG. Ci, którzy grali, to wiedzą. ;)

Nie polecam.

nie wiem czy ktoś chciałby zrobić serwer, wpierdolić hajs i nie mieć graczy

jeśli takiego kogoś znajdziesz to odezwij się do mnie, przeleje ci na piwo paypalem

dzięki za piwo

b59617124780e880f15346caef997148.png

[email protected]

czekam.

@AntyBlezur

świetny serwer na pewno wpadne, widać że administracja na wysokim poziomie i wgl. Ten drop, te pluginy, aż się prosi żeby wejść, i na pewno, na 100% nie jest to serwer nastawiony na hajs. Nie nie, to nie tutaj, zapraszam serdecznie!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nic nowego.

Nie zawitam.

Nie polecam. 

Nie polecam.

nie wiem czy ktoś chciałby zrobić serwer, wpierdolić hajs i nie mieć graczy

jeśli takiego kogoś znajdziesz to odezwij się do mnie, przeleje ci na piwo paypalem

dzięki za piwo

b59617124780e880f15346caef997148.png

[email protected]

czekam.

@AntyBlezur

świetny serwer na pewno wpadne, widać że administracja na wysokim poziomie i wgl. Ten drop, te pluginy, aż się prosi żeby wejść, i na pewno, na 100% nie jest to serwer nastawiony na hajs. Nie nie, to nie tutaj, zapraszam serdecznie!

PayPalem Ci nie wyślę, ale możemy pójść na normalne piwo. Jak będę w Warszawie, to dam znać.  B)

Każdy może mieć własną opinię na temat serwera. Ja ten projekt realizuję dla samego siebie, dla własnej przyjemności. Zawsze lubiłem kontakt z graczami i odpowiedzialność za jakiś serwer. Jak pojawiła się propozycja reaktywacji LifeHARD'a, to pomyślałem czemu nie. ;) Ktoś chce grać, to będzie grać. Nie chce, to nie będzie i na tym zakończmy. :)

Jutro na naszym facebook'u pojawi się post konkursowy, w którym do wygrania będą rangi VIP, kody na unban i PSC o wartości 50 zł. =) Śledźcie wieczorem uważnie fejsa! :P

5465845486.png

Opublikowano

Polecam ;] Oprócz grafika to bardzo dobra ekipa i serwer raczej trochę postoi.

@Nesteria dziękuję za opinię. ;) Mówiąc "grafika" masz na myśli @happi czy oceniasz umiejętności graficzne osoby, która tworzyła tę prezentację serwera?  :v

5465845486.png

Opublikowano

@Nesteria dziękuję za opinię. ;) Mówiąc "grafika" masz na myśli @happi czy oceniasz umiejętności graficzne osoby, która tworzyła tę prezentację serwera?  :v

Prezentacja jest spoko, happi robi spoko grafiki ale jest ***** osobą.

Opublikowano

Prezentaca jest spoko, happi robi spoko grafiki ale jest ***** osobą.

Byłem u ciebie w administracji jak jeszcze terrora nie było i serwer był przyłączony do polandcraftu, a ty mówisz teraz, że jestem chujową osobą? :/

Nie powiem ci starego nicku, bo jeszcze użyjesz tego przeciwko mnie, ale byłem i wtedy miałeś dobre zdanie o mnie. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...