Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] LifeHARD.pl

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ;] Oprócz grafika to bardzo dobra ekipa i serwer raczej trochę postoi.

@Nesteria dziękuję za opinię. ;) Mówiąc "grafika" masz na myśli @happi czy oceniasz umiejętności graficzne osoby, która tworzyła tę prezentację serwera?  :v

Prezentaca jest spoko, happi robi spoko grafiki ale jest ***** osobą.

Byłem u ciebie w administracji jak jeszcze terrora nie było i serwer był przyłączony do polandcraftu, a ty mówisz teraz, że jestem chujową osobą? :/

Nie powiem ci starego nicku, bo jeszcze użyjesz tego przeciwko mnie, ale byłem i wtedy miałeś dobre zdanie o mnie. :v

"Miałeś dobre zdanie" - Zależy kto teraz jest na koncie ;]

@topic

https://zapodaj.net/4f75323f68950.png.html

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Nesteria dziękuję za opinię. ;) Mówiąc "grafika" masz na myśli @happi czy oceniasz umiejętności graficzne osoby, która tworzyła tę prezentację serwera?  :v

Byłem u ciebie w administracji jak jeszcze terrora nie było i serwer był przyłączony do polandcraftu, a ty mówisz teraz, że jestem chujową osobą? :/

Nie powiem ci starego nicku, bo jeszcze użyjesz tego przeciwko mnie, ale byłem i wtedy miałeś dobre zdanie o mnie. :v

"Miałeś dobre zdanie" - Zależy kto teraz jest na koncie ;]

@topic

A kto jest na koncie? 

Jak nie Michu to kto? :v

Na fanpage jest konkurs, do wygrania kody na unbana, vip i psc za 50 zł.

Zapraszam do brania udziału. ^^

Opublikowano

@topic

Będzie zmienione, pracujemy na szablonie ze starego serwera i tyle. Wszystko będzie dość mocno modyfikowane jeszcze. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Co moge powiedzieć?

Nic dodac nic ująć.

Super legendarny serwer! Malolaty nie pamietaja. Widzimy sie na starcie ! Pozdrawiam!

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Co moge powiedzieć?

Nic dodac nic ująć.

Super legendarny serwer! Malolaty nie pamietaja. Widzimy sie na starcie ! Pozdrawiam!

Fajnie, że są jeszcze gracze, którzy pamiętają dobre, klimatyczne serwery... ;)

Mam nadzieję, że dzięki osobom, które grały wcześniej, uda się odbudować stary klimat. Do zobaczenia na starcie! 

OFICJALNA REKLAMA SERWERA HARDCORE LIFEHARD.PL!

IP SERWERA: LIFEHARD.PL

Zachęcamy do pobrania filmu i wrzucenia na swój kanał YouTube.

Pomoże nam to w reklamie, a jeśli podrzucisz nam link do filmu otrzymasz za darmo rangę VIP na serwerze!

Skanu tymczasowo nie ma, bo VirusTotal coś psuje, ale po pierwsze to plik MP4,

po drugie mam OS X i za cholerę bym nie wiedział jak coś do tego wsadzić. xD

Pobierz reklamę: https://goo.gl/a5nxWl

5465845486.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o drop, gdzie aktualnie 2% szansy jest na diament, to będziecie to zmieniać jeszcze przed startem, czy zostawiacie tak jak jest?

Drop nie został jeszcze ustalony, prawdopodobnie zostanie zmieniony. Najpóźniej w czwartek pojawią się wszystkie informacje na temat serwera. :)

5465845486.png

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie.. Jak wam sie nie podoba, to poprostu omincie ten post lol.

@topic

Wbije,pogram.

Opublikowano

Ludzie.. Jak wam sie nie podoba, to poprostu omincie ten post lol.

@topic

Wbije,pogram.

Dokładnie! Dziękuję za opinię i do zobaczenia na starcie.

Startujemy już w piątek o 19:00!

5465845486.png

Opublikowano

Szkoda, że start w ten sam dzień co easyhc.pl i mchardcore.pl.

Macie automatyczne logowanie premium?

@Nesteria teraz tych serwerów jest tyle, że praktycznie codziennie coś startuje xDD

Niezależnie od tego jakie jeszcze serwery startują nie spodziewamy się dużej ilości graczy. Jesteśmy świadomi, że bez reklamy u YouTuberów mega sukcesu nie będzie, ale próbujemy i testujemy też kilka rzeczy, nastawienie graczy do tego typu projektu itd. ;) Pierwsza edycja będzie mocno testowa, pilotażowa. 

Co do logowania premium - nie, będzie na kolejnej edycji, tak samo jak paczka (o ile będzie jakieś tam zainteresowanie projektem i będziemy wiedzieli, że ma sens dalsza praca). Jedno i drugie (paczka i logowanie) jest gotowe, ale pod proxy, z którego nie korzystamy.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...